Apple Store Nederland doet ook mee aan Black Friday 2013

De Nederlandse Apple Store doet dit jaar ook mee aan Black Friday, op vrijdag 29 november. Dit maakte Apple vannacht bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Black Friday online Apple StoreApple zal in Nederland ook meedoen met Black Friday, door speciale kortingsprijzen te bieden op vrijdag 29 november vanaf 0:01 uur. Dit heeft Apple in een e-mail en in de online Apple Store bevestigd. De speciale Black Friday-actie zal in zowel de online Apple Store als in de Apple Store in Amsterdam worden georganiseerd. De Black Friday-actie dook gisteren voor het eerst op, maar toen betrof het alleen nog maar buitenlandse online Apple Stores. Vannacht werd pas duidelijk dat ook Nederland aan de actie meedoet. Helemaal onverwacht is dat niet; vorig jaar deed de Nederlandse Apple Store ook mee aan Black Friday. De online Apple Store in België doet dit jaar ook mee, maar daar is geen fysieke Apple-winkel om vrijdag naartoe te gaan.

We weten nog niet op wat voor kortingen we exact kunnen rekenen bij Apple aanstaande vrijdag, maar afgelopen jaar kan wel enige indicatie geven. Toen werden de iPad Retina, iPad 2, iPod touch vierde en vijfde generatie, iPod nano en de nodige MacBooks met korting aangeboden. Ook was er korting op EarPods, toetsenborden, muizen, trackpads, Time Capsules en AirPort-basisstations.

De verwachting is dat ook andere winkels op Black Friday Apple-producten met korting gaan verkopen. Afgelopen jaar was er sprake van aardig wat kortingen bij Apple-retailers en de nodige webshops. In de App Store zullen ook flink wat aanbiedingen komen te staan, die we in iCulture Deals op een rij zullen zetten.

De Black Friday-actie geldt in de online Apple Store van 0:01 uur tot en met 23:59 uur. De Apple Store in Amsterdam is gewoon van 10:00 uur tot 21:00 uur open.

Black Friday is het grootste koopjesevenement in de Verenigde Staten, dat op de vrijdag na Thanksgiving wordt georganiseerd. Veel Amerikanen gaan op deze vrijdag op pad om alvast de nodige kerstcadeaus in te slaan. Omdat app-ontwikkelaars apps op deze vrijdag internationaal in de aanbieding gooien merken wij hier in Nederland al langer wat van, maar de afgelopen paar jaar zien we ook steeds meer Nederlandse winkels op het koopfestijn inhaken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2013, 17:10
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, black friday

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.