Apple Watch Series 5 wit zilver

De beste Apple Watch-aanbieding van dit moment

Ben je op zoek naar een leuke deal voor de Apple Watch? Op deze pagina houden we bij waar je goede deals voor de Apple Watch kunt vinden!

Dagdeal: 44mm Apple Watch Series 5 voor €399

Zoek je een goede Apple Watch aanbieding, dan is deze misschien iets voor jou. Deze 44mm Apple Watch Series 5 met kast van zilverkleurig aluminium wordt geleverd met een wit sportbandje en is afgeprijsd van €479 naar €399,95. De spacegrijze variant is helaas al uitverkocht, maar de variant in zilver kun je uiteraard ook combineren met allerlei bandjes naar keuze. Deze aanbieding is vooral interessant als je er nu alvast eentje wilt hebben en niet wilt wachten op de Series 6, die in september/oktober wordt verwacht.

Bekijken: Apple Watch Series 5 zilver van €479 naar €399,95

Let op dat dergelijke aanbiedingen soms maar korte tijd gelden en plotseling weer voorbij kunnen zijn. Deze Apple Watch wordt nog deze maand verzonden.

Welke Apple Watch aanbieding past bij jou?

Wil je graag een Apple Watch? Er zijn altijd wel aanbiedingen te vinden. Welk model bij jou past is in eerste instantie afhankelijk van je budget. Wil je het nieuwste? Dan is er de Apple Watch Series 5. Heb je rond de 200-250 euro te besteden, dan raden we aan om de Apple Watch Series 3 te kiezen. Moet het goedkoper dan 200 euro? Dan is een refurbished Apple Watch misschien een beter idee. Je zou ook in je omgeving kunnen vragen of iemand nog een Apple Watch heeft liggen, die hij of zij wil verkopen.

Apple Watch bandjes en modellen

Apple Watch Series 5 deals

De Apple Watch Series 5 is verkrijgbaar in twee formaten (40mm en 44mm) en in drie kleuren (zilver, grijs en goud). Je bent hiervoor rond de €440 kwijt, maar gelukkig zijn er ook regelmatig goede deals. Hieronder krijg je een indruk wat je ongeveer kwijt bent, zodat je goed kunt inschatten of je met een goede deal te maken hebt.

40mm Apple Watch Series 5 (klein formaat)

44mm Apple Watch Series 5 formaat (groot formaat)

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 deals

Als je wat minder te besteden hebt is de Apple Watch Series 3 ook een prima optie. Deze krijgt nog regelmatig updates, is geschikt voor apps en bevat bijna alle functies. De belangrijkste functies die je mist zijn de ECG (hartfilmpje) en het always on-scherm.

38mm Apple Watch Series 3 formaat (klein formaat)

42mm Apple Watch Series 3 formaat (groot formaat)

Kleur en formaat kiezen
Bij alle uitvoeringen van de Apple Watch kun je kiezen uit een aluminium horlogekast in meerdere kleuren. Bij de Series 5 zijn dit zilver, spacegrijs en goud, terwijl je bij de Series 3 kunt kiezen uit zilver of spacegrijs. Beide kleuren zijn prima te combineren met kleding en accessoires.

Je zult ook het juiste formaat Apple Watch moeten kiezen. Bij de Series 5 gaat het om de formaten 40mm en 44mm. De bandjes daarvan zijn uitwisselbaar met die van de Apple Watch Series 3, die in 38mm en 42mm verkrijgbaar is.

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke kleur bandje je erbij krijgt. Je kunt namelijk eindeloos combineren met Apple Watch-bandjes in allerlei kleuren. Naast de officiële Apple Watch-horlogebandjes kun je ook terecht bij externe fabrikanten.

Lees meer over de Apple Watch kopen in onze round-up.

Liever geen Apple Watch? Bekijk dan eens onze cadeaugids met nog meer tips voor cadeaus. Heb je liever een fitnesstracker, dan zou je ook eens kunnen nadenken over een Fitbit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2020, 9:35