Apple-Watch-Theater-Mode-lifestyle

De beste Apple Watch-aanbiedingen van dit moment

Ben je op zoek naar een leuke deal voor de Apple Watch? Op deze pagina houden we bij waar je goede deals voor de Apple Watch kunt vinden!

Spring naar het model dat je wilt kopen:

Op deze prijzen moet je rekenen:

  • Vanaf ca. €295 voor de Apple Watch SE
  • Vanaf ca. €390 voor de Series 6
  • Vanaf ca. €380 voor de Series 5
  • Vanaf ca. €210 voor de Series 3

De beste deal: Apple Watch SE

Zoek je een goede Apple Watch aanbieding, dan zit je met de Apple Watch SE eigenlijk altijd goed. Deze Apple Watch is een betaalbare variant van de Apple Watch Series 6 en heeft nieuwe componenten, maar is toch een stuk goedkoper omdat enkele niet-essentiële functies achterwege zijn gelaten. Zo krijg je op dit model geen valdetectie en kun je ook geen ECG (hartfilmpje) maken. Gezonde gebruikers zonder medische problemen kunnen prima uit de voeten zonder deze functies; je gebruikt ze toch maar zelden.

De Apple Watch Series 4 en Apple Watch Series 5 zijn ook nog wel sporadisch verkrijgbaar maar zijn vaak een minder goede deal. Je zou ook kunnen kiezen voor de Series 3, maar die heeft nog het oude design en is technisch gezien wat verouderd. Zo zit er te weinig interne opslag in om watchOS goed te kunnen updaten.

Bekijken: Apple Watch SE

Apple Watch SE in 40mm

Apple Watch SE in 44mm

Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan in onderstaand artikel de verschillende mogelijkheden.

Beste deals voor de Apple Watch Series 6

De Apple Watch Series 6 is het nieuwste model, waarvoor je dan ook de hoofdprijs betaalt. Toch is het al goed mogelijk om ook voor de Series 6 een mooie aanbieding te vinden. Soms zijn bepaalde modellen en kleuren extra afgeprijsd, vooral bij winkels zoals Amazon. Voor minder dan 400 euro heb je al een Series 6 en dat ligt een stuk lager dan de officiële adviesprijs van €459 bij Apple.

Je kunt voor een Apple Watch terecht bij diverse winkels:

Apple Watch Series 6 in 40mm

Apple Watch Series 6 in 44mm

Eerdere Apple Watch-modellen

De Apple Watch Series 4 en Series 5 zijn in feite ook nog steeds een goede keus, maar het probleem is dat winkelketens deze modellen nauwelijks meer verkopen. Daardoor ben je vooral aangewezen op de markt voor tweedehands Apple Watch-modellen. Apple verkoopt de Series 4 en Series 5 ook niet meer.

Deals voor de Apple Watch Series 5

Gaat het om de Apple Watch Series 3, dan heeft Apple die nog wel in het assortiment. Je vindt dit model ook nog bij allerlei winkels, als budgetmodel. Je kunt je echter afvragen of je dit model nog wel wilt hebben, omdat het technisch gezien niet meer zo nieuw is.

Apple Watch Series 3 deals

Welke Apple Watch aanbieding past bij jou?

Wil je graag een Apple Watch? Er zijn altijd wel aanbiedingen te vinden. Welk model bij jou past is in eerste instantie afhankelijk van je budget. Wil je het nieuwste? Dan is er de Apple Watch Series 6. Heb je rond de 200 euro of minder te besteden, dan kun je beter een tweedehands of refurbished exemplaar kopen. In de prijsklasse tussen 200 en 400 euro heb je ook de mogelijkheid om voor de Apple Watch SE te kiezen. Je zou ook in je omgeving kunnen vragen of iemand nog een Apple Watch heeft liggen, die niet meer gebruikt wordt.

Kleur en formaat kiezen
Bij alle uitvoeringen van de Apple Watch kun je kiezen uit een aluminium horlogekast in meerdere kleuren. Bij de Series 6 heb je de meeste keuze uit kleuren, namelijk zilver, spacegrijs, goud, rood en blauw, terwijl je bij de Series 3 kunt kiezen uit zilver of spacegrijs. Die laatstgenoemde twee prijzen zijn prima te combineren met kleding en accessoires, bij rood en blauw is het wat lastiger.

Je zult ook het juiste formaat Apple Watch moeten kiezen. Bij de recente modellen gaat het om de formaten 40mm en 44mm. De bandjes daarvan zijn uitwisselbaar met die van eerdere generaties (Series 0 t/m 3), die in 38mm en 42mm verkrijgbaar waren.

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke kleur bandje je erbij krijgt. Je kunt namelijk eindeloos combineren met Apple Watch-bandjes in allerlei kleuren. Naast de officiële Apple Watch-horlogebandjes kun je ook terecht bij externe fabrikanten.

Lees meer over de Apple Watch kopen in onze round-up.

Liever geen Apple Watch? Bekijk dan eens onze Apple Watch-alternatieven, zoals de Fitbit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!