Apple Watch lineup 2021

De beste Apple Watch-aanbiedingen van dit moment

Ben je op zoek naar een leuke deal voor de Apple Watch? Op deze pagina houden we bij waar je goede deals voor de Apple Watch kunt vinden!

Naar welk Apple Watch-model je ook op zoek bent, er is voor elke Apple Watch wel een aanbieding te vinden. De aanbiedingen verschillen per model, dus we hebben het in dit artikel opgesplitst per uitvoering:

Op deze prijzen moet je rekenen:

  • Vanaf ca. €400,- voor de Apple Watch Series 7
  • Vanaf ca. €299,- voor de Apple Watch SE
  • Vanaf ca. €370,- voor de Apple Watch Series 6
  • Vanaf ca. €215,- voor de Apple Watch Series 3

De beste deal voor Apple Watch Series 7

Adviesprijs: vanaf €429,- (41mm); vanaf €459,- (45mm)
De Apple Watch Series 7 is het nieuwste model met groter scherm. In plaats van 40mm en 44mm heb je de keuze uit 41mm en 45mm. De schermranden zijn een stuk dunner, waardoor je een deel van het scherm zelfs vanaf de zijkanten kan aflezen. Er zijn daardoor een paar exclusieve wijzerplaten beschikbaar en apps zien er net een beetje beter uit. Voor de Apple Watch Series 7 zijn diverse aanbiedingen beschikbaar, hoewel de hoogte van de aanbieding ook per kleur verschilt.

Er zijn vijf verschillende kleuren en de beste aanbiedingen vind je bij de groene versie. Je kan daar ruim €30,- op besparen ten opzichte van de adviesprijs.

Bekijken: Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 in 41mm

Apple Watch Series 7 in 45mm

De beste deal: Apple Watch SE

Adviesprijs: vanaf €299,- (41mm); vanaf €349,- (45mm)
Zoek je een goede Apple Watch aanbieding, dan zit je met de Apple Watch SE eigenlijk altijd goed. Deze Apple Watch is een betaalbare variant van de Apple Watch Series 6 en heeft nieuwe componenten, maar is toch een stuk goedkoper omdat enkele niet-essentiële functies achterwege zijn gelaten. Zo krijg je op dit model geen saturatiemeter en kun je ook geen ECG (hartfilmpje) maken. Gezonde gebruikers zonder medische problemen kunnen prima uit de voeten zonder deze functies; je gebruikt ze toch maar zelden.

Bekijken: Apple Watch SE

Apple Watch SE in 40mm

Apple Watch SE in 44mm

Beste deals voor de Apple Watch Series 6

Oorspronkelijke adviesprijs: vanaf €429,- (40mm); vanaf €459,- (44mm)
De Apple Watch Series 6 is het vorige model, die anno 2021 niet meer bij Apple verkocht wordt. Sommige winkels hebben echter nog voorraad, waar hij ook nog vaak in de aanbieding is. De Apple Watch Series 6 verschilt weinig van de nieuwere Apple Watch Series 7. Alleen het scherm is iets kleiner, al vinden wij dat verschil niet echt merkbaar. Een goede Apple Watch Series 6 deal scoren kan daarom ook prima. Soms zijn bepaalde modellen en kleuren extra afgeprijsd, vooral bij winkels zoals Belsimpel. Voor minder dan €390,- heb je al een Series 6 en dat ligt een stuk lager dan de prijzen van de opvolger.

De prijzen verschillen per kleur en de voordeligste Apple Watch Series 6 vind je in het blauw. Hou er rekening mee dat het een uitlopend model is en dat niet alle kleuren meer voorradig zijn. Er is wel een ruimer aanbod van tweedehands Apple Watch exemplaren.

Apple Watch Series 6 in 40mm

Apple Watch Series 6 in 44mm

Deals voor Apple Watch Series 3

Adviesprijs: vanaf €219,- (38mm); vanaf €249,- (42mm)
De Apple Watch Series 3 is de goedkoopste Apple Watch die Apple nog in het assortiment heeft. Je vindt dit model ook nog bij allerlei winkels, als budgetmodel. Je kunt je echter afvragen of je dit model nog wel wilt hebben, omdat het technisch gezien niet meer zo nieuw is. Wij adviseren om dit geval te kiezen voor de Apple Watch SE, die veel moderner is, een mooier design heeft en langer mee gaat.

Wil je de allergoedkoopste Apple Watch, dan kan je goed uit de voeten bij de Apple Watch Series 3. De prijzen bij winkels als Amazon liggen meestal een paar euro tot een paar tientjes lager dan de adviesprijs.

Apple Watch Series 3 deals

Welke Apple Watch aanbieding past bij jou?

Wil je graag een Apple Watch? Er zijn altijd wel aanbiedingen te vinden. Welk model bij jou past is in eerste instantie afhankelijk van je budget. Wil je het nieuwste? Dan is er de Apple Watch Series 7. Heb je rond de 200 euro of minder te besteden, dan kun je beter een tweedehands of refurbished exemplaar kopen. In de prijsklasse tussen 200 en 400 euro heb je ook de mogelijkheid om voor de Apple Watch SE te kiezen. Je zou ook in je omgeving kunnen vragen of iemand nog een Apple Watch heeft liggen, die niet meer gebruikt wordt. In onze Apple Watch vergelijking vind je een uitgebreid koopadvies en de verschillen tussen de modellen.

Bekijk ook

Apple Watch vergelijken: welke Apple Watch past het beste bij jou?

In deze keuzehulp Apple Watch vergelijken zetten we de modellen voor je op een rij. Moet je nou de Apple Watch Series 8 of Apple Watch SE 2022 hebben? Of toch de Apple Watch Ultra? In deze Apple Watch keuzehulp helpen we je op weg.

Kleur en formaat kiezen
Bij alle uitvoeringen van de Apple Watch kun je kiezen uit een aluminium horlogekast in meerdere kleuren. Bij de Apple Watch Series 7 heb je de meeste keuze uit kleuren, namelijk sterrenlicht, middernacht, groen, rood en blauw, terwijl je bij de Apple Watch SE kunt kiezen uit zilver of spacegrijs. Die laatstgenoemde twee kleuren zijn prima te combineren met kleding en accessoires, bij rood en blauw is het wat lastiger.

Apple Watch lineup 2021

Je zult ook het juiste formaat Apple Watch moeten kiezen. Bij de Apple Watch Series 7 gaat het om de formaten 41mm en 45mm, terwijl de andere recente modellen 40mm en 44mm hanteren. De bandjes van alle modelle zijn uitwisselbaar met die van eerdere generaties (Series 0 t/m 3), die in 38mm en 42mm verkrijgbaar waren.

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke kleur bandje je erbij krijgt. Je kunt namelijk eindeloos combineren met Apple Watch-bandjes in allerlei kleuren. Naast de officiële Apple Watch-horlogebandjes kun je ook terecht bij externe fabrikanten.

Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan in ons aparte artikel de verschillende mogelijkheden.

Bekijk ook

Nieuwe Apple Watch kopen? Dit zijn de prijzen

Wil je de Apple Watch Series 8 kopen , de betaalbare Apple Watch SE of sportieve Apple Watch Ultra? Dan vind je in dit artikel alle informatie over de Apple Watch prijzen en verkrijgbaarheid.

Liever geen Apple Watch? Bekijk dan eens onze Apple Watch-alternatieven, zoals de Fitbit.

Bekijk ook

Apple Watch alternatieven: voor als je een andere smartwatch zoekt

Is de Apple Watch niet helemaal jouw ding, maar wil je wel graag een smartwatch? Dan zijn deze Apple Watch alternatieven misschien iets voor jou. In dit overzicht laten we je zien wat er nog meer te koop is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch