Archief voor 'korting'

Black Friday

Black Friday en Cyber Monday: deze deals gelden nog steeds!

Wie op zoek is naar een mooie Apple-deal, kan op Black Friday en Cyber Monday een flinke slag slaan. Jee; w producten van Apple mogen in deze periode rekenen op kortingen. Er zijn niet alleen aanbiedingen op kabels en andere accessoires, maar ook op randapparatuur en de apparaten zelf. Welke Apple-deals er nu al zijn, lees je hieronder. We vertellen je ook op welke Apple-producten je voorlopig nog geen korting hoeft te verwachten.

Singles Day 2020

Singles Day Apple Deals: de beste koopjes van 2023!

Tijdens Singles Day profiteer je van flinke kortingen op allerlei producten, waaronder koopjes voor AirPods, smart home en allerlei accessoires. We zetten de beste deals voor Apple-liefhebbers voor je op een rijtje. Je mag ze natuurlijk ook kopen als je niet single bent.

Amazon Prime Day handen

Prime Big Deal Days 2023 in oktober: dit zijn de beste Apple-deals!

Amazon Prime Day is elk jaar hét grote feest met koopjes, ook voor Apple-producten. Het betekent scherpe aanbiedingen en duizenden geweldige deals. Maar: je moet wel Amazon Prime-lid zijn om ervan te kunnen profiteren. Heb je nog geen Amazon Prime, sluit dan een Amazon Prime proefabonnement van 30 dagen af, zodat je meteen kunt meedoen!

6 manieren om geld te besparen met je iPhone

Zit je deze maand erg krap en wil je graag wat geld besparen? Dat kan met een iPhone op zak! Met deze tips zorg je ervoor dat je eenvoudig geld kunt besparen met je iPhone, zodat je meer overhoudt voor leuke dingen.

Amac iDays banner

Amac iDays 2022: korting op veel Apple-producten en accessoires

Ook dit jaar is het weer tijd voor de Amac iDays. Tijdens deze jaarlijkse kortingsactie scoor je tien dagen lang korting op allerlei Apple-producten. Denk aan koopjes voor de Mac, maar ook iPad, iPhone, Apple Watch en diverse accessoires. We hebben de beste deals op een rij gezet.