iPhone XS review verpakking

Reacties voor: Bevestigd: Dit zijn de geschikte toestellen voor iOS 18 en iPadOS 18

Welke toestellen krijgen iOS 18? En welke iPads krijgen de update naar iPadOS 18? Lees hier welke modellen dit jaar mee doen met de grote updates!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

 1. Maar dus geen Apple AI tenzij je een iPhone 15 pro hebt. En sowieso niet in het Nederlands. Blijft dus de rest van de keynote over voor de rest van de wereld. Ik hoop toch echt dat een deel van de functies wel gewoon beschikbaar zijn en we een op zijn minst een Siri krijgen die je vaker dan 50% van de tijd begrijpt, anders is het een update die niet al te bijzonder is.

  Reageer op WvB22

 2. Dat Apple AI alleen in het Engels beschikbaar komt is heel erg zorgwekkend. Overige talen hebben direct een achterstand in een domein dat de rest van deze eeuw gaat bepalen. Het leidt tot een taalmonopolie op de nieuwste technologie en zal nog verregaande verengelsing en onderdrukking van kleinere talen tot gevolg hebben.

  Ik hoop dat beleidsmakers kritisch meekijken, maar ik vrees van niet.

  Reageer op Michaël

 3. Hey dat vindt schandalig ik zit met iphone 8 werk nog zoals nieuw en die iPhones kunnen niet meer geüpload worden 😡 tis gewoon dat men een nieuwe zouden kopen vergeet dat maar zulke zotte prijzen die slaan door

  Reageer op Wietze braem

 4. Gelukkig wordt mijn iPad Air 2019 nog gesupport dit jaar, vanaf volgend jaar zullen ze hem wel droppen. Zonde want alles werkt nog goed, ik koop geen nieuwe iPad maar ga voor een foldable telefoon, een iPhone als die er is en anders een Samsung z fold.

  De nieuwe ipads doen niks meer dan wat deze kan, en ik gebruik hem alleen voor YouTube en browsers daar zijn die 700+ euro niet waard voor.

  Reageer op Johannes Mulder

  • Ja ik heb die ook. Beetje zelfde verhaal, zou ook wat vast nou want wat krijg je nog voor deze en wat moet je voor opvolger betalen. Daar zit zo 300€ tussen en dan ga ik al uit van een gebruikte air 4/5 maar vooral met 4 ga je nauwelijks vooruit maar t kost wel flink wat. Het eerste jaar zonder updates is opzich geen probleem dan gebeurd er nog weinig. Vandaag t 2e jaar begin je t mogelijk te merken dat bepaalde apps niet willen ( als je 1 app hebt mag je vaak ook nog wat door) op gegeven moment zegt je bank jou iPad is te oud. Krijg t idee dat Apple ook niet meer echt naar chips kijkt maar naar het jaar. Want de iPad 2018 en 2019 waren praktisch hetzelfde maar het eind jaar is uit elkaar gehaald.

   Reageer op Leo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.