Tim Cook bij Apple Park

Reacties voor: Terugkijken: dit zijn alle Apple-events in 2020

Het jaar 2020 zat vol met Apple-events, want er werden er maar liefst vier gehouden! In dit artikel bekijk je alle Apple-events van 2020 nog eens terug en lees je wat er onthuld werd.
Lees het complete artikel → Terugkijken: dit zijn alle Apple-events in 2020
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
10 reacties
 1. Van de iPhone 11 de 9 ertussen knutselen?

 2. iPhone 9 zou fijn zijn loop nu rond met een se
  En ik denk dat de kans er van is
  75 %

 3. Ik kijk uit naar de nieuwe Apple Watch met hopelijk eindelijk de Bloedzuurstofmeting.

 4. @Hugok61: had liever de luxe versies in Nederland gehad. Via Duitsland is een heel gedoe met garantie. Moet je altijd daar naar terug.

 5. Origineel geplaatst door Ed
  @Hugok61: had liever de luxe versies in Nederland gehad. Via Duitsland is een heel gedoe met garantie. Moet je altijd daar naar terug.

  Nee, mijn ervaring is dat een Apple product in Duitsland gekocht zonder probleem in Nederlands Apple store gerepareerd wordt.

 6. @dirk.1957: ik heb hierover met Apple gebeld een paar keer. Wat jij zegt klopt als (later) het product ook verkocht wordt in Nederland. Bij de luxe versies (bijvoorbeeld RVS) moet je terug naar Duitsland omdat ze in Nederland niet worden verkocht.

 7. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd met nieuwe aankomende events en verwachtingen.

 8. Origineel geplaatst door Ed
  @dirk.1957: ik heb hierover met Apple gebeld een paar keer. Wat jij zegt klopt als (later) het product ook verkocht wordt in Nederland. Bij de luxe versies (bijvoorbeeld RVS) moet je terug naar Duitsland omdat ze in Nederland niet worden verkocht.

  Ach ja. Ik draag nu een Apple Watch vanaf versie 0: heb de 0, 3 en 4 gehad en werkelijk nooit problemen gehad. Mocht er toch een keer een probleem zijn, dan is een ritje naar Duitsland toch niet zo erg? Maak er een leuke dag van :-). Waarschijnlijk repareren ze je watch op de dag zelf nog.

 9. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste info.

 10. (Red.) Artikel bijgewerkt met overzicht van alle events van het jaar op een rij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.