iPhone 12-event uitnodiging: Hi, Speed.

Het is officieel: datum iPhone 12-event is 13 oktober 2020!

Apple heeft nu echt de datum van het iPhone 12-event aangekondigd. Op dinsdag 13 oktober kondigt Apple de nieuwste generatie iPhones aan. Bekijk hier de uitnodiging van Apple's iPhone 12-event.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 12 event datum: de uitnodigingen van het oktober-event

Vanwege het coronavirus is alles dit jaar anders dan voorgaande jaren. Dit jaar kregen we niet in september het traditionele iPhone-event, maar focuste Apple op de Apple Watch en iPad. Maar gelukkig hoeven we nu niet meer lang te wachten tot het hoge woord eruit is, want de datum van het iPhone 12-event is bekend! Op dinsdag 13 oktober 2020 om 19:00 Nederlandse tijd onthult Apple de langverwachte nieuwe iPhones en misschien nog wel meer.

We kunnen al een klein beetje inschatten hoe het event eruit gaat zien. Het is hoogstwaarschijnlijk een van tevoren opgenomen presentatie, waarbij Tim Cook en anderen ons de nieuwste producten presenteren. Dus geen geklap uit een volle zaal, maar aankondigingen die zich razendsnel opvolgen. Het event kun je dan ook zelf live kijken zodra het van start gaat, maar uiteraard houden we je op iCulture ook op de hoogte van alle aankondigingen. Het is overigens niet de eerste keer dat Apple een iPhone-event in oktober hield: de iPhone 4s werd gepresenteerd op 4 oktober 2011.

Bekijk hieronder de volledige uitnodiging van het event:

iPhone 12-event uitnodiging: Hi, Speed.

Net als bij de vorige uitnodiging kun je via Apple’s website een augmented reality-animatie bekijken van de uitnodiging. Door de pagina te openen op je iPhone en op het logo te tikken, bekijk je een 3D-animatie via de camera van je iPhone.

Verwachtingen in het kort
Naast de iPhone 12 verwachten we nog wat meer aankondigingen van Apple. Dit zijn de belangrijkste verwachtingen in het kort:

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen voor het iPhone 12-event.

Wat kun je van iCulture verwachten?

Bij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPhone 12 en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de artikelen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture en onze iCulture-app doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Revisiegeschiedenis:

  • 2020 - 06 oktober: Artikel bijgewerkt na officiële aankondiging iPhone 12-datum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2020, 8:59
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen 2020 iPhone, apple event, event, iphone 12
Devices iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 2020

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12

De iPhone 12 is de nieuwste smartphone die Apple in najaar 2020 uitbrengt. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, ondersteuning voor 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.