iPhone 12-event uitnodiging: Hi, Speed.

Het is officieel: datum iPhone 12-event is 13 oktober 2020!

Apple heeft nu echt de datum van het iPhone 12-event aangekondigd. Op dinsdag 13 oktober kondigt Apple de nieuwste generatie iPhones aan. Bekijk hier de uitnodiging van Apple's iPhone 12-event.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 12 event datum: de uitnodigingen van het oktober-event

Vanwege het coronavirus is alles dit jaar anders dan voorgaande jaren. Dit jaar kregen we niet in september het traditionele iPhone-event, maar focuste Apple op de Apple Watch en iPad. Maar gelukkig hoeven we nu niet meer lang te wachten tot het hoge woord eruit is, want de datum van het iPhone 12-event is bekend! Op dinsdag 13 oktober 2020 om 19:00 Nederlandse tijd onthult Apple de langverwachte nieuwe iPhones en misschien nog wel meer.


We kunnen al een klein beetje inschatten hoe het event eruit gaat zien. Het is hoogstwaarschijnlijk een van tevoren opgenomen presentatie, waarbij Tim Cook en anderen ons de nieuwste producten presenteren. Dus geen geklap uit een volle zaal, maar aankondigingen die zich razendsnel opvolgen. Het event kun je dan ook zelf live kijken zodra het van start gaat, maar uiteraard houden we je op iCulture ook op de hoogte van alle aankondigingen. Het is overigens niet de eerste keer dat Apple een iPhone-event in oktober hield: de iPhone 4s werd gepresenteerd op 4 oktober 2011.

Bekijk ook

Wanneer komt welk model? Dit moet je weten over de iPhone 12 datum en meer

Wanneer kunnen we de iPhone 12 verwachten? In dit artikel kijken we vooruit naar de datum van de iPhone 12 pre-order en release. Wanneer komt jouw favoriete model uit?

Bekijk hieronder de volledige uitnodiging van het event:

iPhone 12-event uitnodiging: Hi, Speed.

Net als bij de vorige uitnodiging kun je via Apple’s website een augmented reality-animatie bekijken van de uitnodiging. Door de pagina te openen op je iPhone en op het logo te tikken, bekijk je een 3D-animatie via de camera van je iPhone.

Verwachtingen in het kort
Naast de iPhone 12 verwachten we nog wat meer aankondigingen van Apple. Dit zijn de belangrijkste verwachtingen in het kort:

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen voor het iPhone 12-event.

Bekijk ook

iPhone 12-event: dit verwachten we van Apple's oktober-event

Wat zijn de verwachtingen van Apple's iPhone 12-event van oktober 2020? In dit artikel lees je welke aankondigingen we verwachten, zoals de iPhone 12 en meer.

Wat kun je van iCulture verwachten?

Bij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPhone 12 en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de artikelen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture en onze iCulture-app doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Bekijk ook

Zo kijk je de livestream van WWDC 2023

Wil jij de livestream van Apple's keynote tijdens WWDC 2023 volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Revisiegeschiedenis:

  • 2020 - 06 oktober: Artikel bijgewerkt na officiële aankondiging iPhone 12-datum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12

De iPhone 12 verscheen najaar 2020 en zit nog steeds in het assortiment bij Apple. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Er zijn zes kleuren, met paars als nieuwkomer. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.