Yale LInus L2 slot met wifi

Reacties voor: Nieuw Yale Linus L2-slot werkt met NFC op je iPhone en (binnenkort) met Matter-over-Thread

Yale heeft het nieuwe slimme Linus L2-deurslot aangekondigd. Deze heeft een bijgewerkt ontwerp, heeft standaard wifi ingebouwd en vereist daardoor geen bridge. Met een toekomstige update werkt hij via Matter-over-Thread.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Geen HomeKey, erg jammer en maakt het product gelijk niet meer interessant.

    Reageer op Ro

  2. Ik lees bij de specs niets over Thread. Is Thread wel hardwarematig ingebouwd en mist alleen de firmware nog? Anders is het gewoon matter-over-WiFi. Wat natuurlijk invloed heeft op de batterij levensduur.

    Reageer op Edwin

  3. Beetje jammer retourbeleid. Je mag het product niet retourneren, wanneer dit is getest (zegt Yale zelf via de mail).
    Hoe kan je dan weten of zo’n slot bevalt? Ooit de bold geprobeerd, die was zo langzaam of reageerde helemaal niet op automatisch ontgrendelen bijvoorbeeld, waardoor ik alsnog de telefoon moest pakken, app moest openen en de knop moest indrukken. Dan was het sneller om de sleutel te pakken.

    Reageer op Raymond

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.