Archief voor 'Accessoires'

Apple producten: iPhone, iPad, Mac en Apple Watch

Deze 8 Apple-producten moeten nog op usb-c overstappen

Apple is veel producten weliswaar overgestapt naar usb-c, maar er zijn nog genoeg met Lightning-aansluiting. De Lighting-kabels hoeven voorlopig niet de deur uit, maar Apple heeft nog wel wat werk te verzetten om helemaal klaar te zijn voor usb-c!

Apple Watch International Collection: Japan, Mexico, Nederland.

Apple Watch-bandjes voor Olympische Spelen: deze zijn nog te koop

Helaas komen er in 2024 geen nieuwe Apple Watch-bandjes voor de Olympische Spelen, maar wie in de stemming wil komen kan nog wel de Olympische Apple Watch-bandjes van voorgaande spelen kopen. Kies uit bandjes voor Nederland, België en diverse andere landen!

TinyPods

TinyPod maakt van je Apple Watch een iPod

Mocht je nog een oude Apple Watch hebben liggen en niet weten wat je ermee moet doen, dan is de TinyPod misschien iets voor jou. Dit is een siliconenhoesje met ingebouwd scrollwiel.

Dyson OnTrac vrouw

Dyson OnTrac hoofdtelefoon: zelf je kleur kiezen

Dyson heeft de OnTrac met noise cancelling aangekondigd, een hoofdtelefoon die in dezelfde prijsklasse zit als de AirPods Max. Voor rond de 500 euro haal je deze hoofdtelefoon in huis, waarbij vooral de meer dan 2.000 kleurcombinaties opvallen.

Homey Pro 2023

Homey-maker Athom overgenomen door LG

Homey-maker Athom is overgenomen door LG Electronics. Door de overname van 80% van de aandelen van Athom valt het Twentse bedrijf in Koreaanse handen.

AirPods Pro in de hand

'AirPods krijgen camera voor ruimtelijke functies'

Volgens analist Ming-Chi Kuo heeft Apple nieuwe AirPods ontwikkeld die camera's bevatten voor ruimtelijke functies. Deze zijn volgens Kuo bedoeld voor de Vision Pro, maar mogelijk ook voor andere Apple-devices.