Sportversie Apple Watch met tennisbal

Reacties voor: Overzicht: 9 geruchten over de Apple Watch Series 8 (en onze verwachtingen)

De Apple Watch Series 8 komt eraan en er is al informatie uitgelekt over wat je kunt verwachten van dit nieuwe model. We zetten hier in dit artikel alle geruchten over de Apple Watch Series 8 voor je op een rij. Welke geruchten hebben de grootste kans en wat zijn de verwachtingen van de nieuwe Apple Watch Series 8?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Een zuinige batterij zou ik toejuichen. Heb de Apple Watch 6 RVS die bij normaal gebruik (met half uurtje bewegen) het maar net 15 uur volhoudt met always on. Dat kan ik wel uitschakelen, maar daar heb ik de Apple Watch juist voor gekocht. Vind het echt een toevoeging. Gebruik de Watch ook ‘s nachts, zodat ik voordat ik ga slapen nog even half uurtje oplaad.

  2. Tevreden met de batterijduur? Menen jullie dit?
    Nooit begrepen waarom de Garmin’s van deze wereld het een maand volhouden op een lading en dat de Apples en Samsungs na 2 dagen gebruik plat zijn.
    Als Apple daar wat mee doet lijken me de verkopen nog te zullen pieken…

  3. Apple Watch na 5a 6 gewoon leeg dus maar een echt horloge gekocht garmin

  4. Tevreden met de accuduur absoluut niet. Maar de vergelijking door mensen die zeggen: ‘Garmin kan het wel een week volhouden’ vind ik ook hypocriet.

    Vooralsnog heb je een keus uit: een Garmin die een week mee gaat, maar zonder een mooi, helder, kleurijk, vloeiend scherm en functionaliteiten. Of een Apple Watch die bovenstaande heeft maar elke nacht moet opladen.

    Mijn keus gaat nog steeds naar Apple. Echter zal de driekwart van de wereld er een dragen als ze de accuduur naar 4-5 dagen krijgen.

  5. Tevreden met de accuduur!! Een beetje kwatsch praat dit! Helemaal niet tevreden.

  6. Opnieuw niet echt vernieuwend… Jammer hoor

  7. Zou gemiste kans zijn als er (wéér) geen nieuw design komt. Een meer vierkante hoek met rechte zijkanten zou de Apple Watch in lijn brengen met de Apple Aarch en iPad designs. Nu is het langzamerhand een retro-design dat echt toe is aan verandering.
    Ik zie geen belangrijke nieuwe functie.

    Een temperatuursmeting die het af en toe doet; daar heb je niks aan lijkt me. Hoe moeilijk kan het zijn. Géén bloeddrukmeter, geen bloedsuikergehaltemeter. Voor mij dus géén reden om mijn Apple Watch 6 te vernieuwen. Die kan dus nog gewoon een tijdje mee.

    Zou jammer zijn als die groene kleur zou verdwijnen. Mijn vriendin heb ik vorig jaar de Apple Watch 7 in het groen met groen bandje gegeven. Bijna élke dag kijken er mensen heel verbaasd en vragen ernaar. Ze vinden de kleur erg mooi en heel bijzonder. Maar misschien is het weinig verkocht.

  8. PS: Al dat gemiep over die accuduur van de Apple Watch. Ik weet niet of die mensen nog een Watch 0 of 1 of 2 hebben of zo… Mijn Apple Watch 6, dus nu 2 jaar oud, – waarin ik de hele dag allerlei notificaties krijg en veel nieuwsberichtjes lees, ook telefoongesprekken regelmatig mee opneem, gaat meestal niet eens half leeg in een dag. Batterij gaat bij dit behoorlijk intensief gebruik dus twee dagen mee. Dat vind ik meer dan voldoende. Wie een week wil, moet maar een Casiootje kopen 😜

  9. @Macaanzee: nou al dat gemiep over een vierkant horloge, dat staat als een dom blokje op je pols. En waarom met een horloge bij een telefoon passen??

  10. @Macaanzee: dan ben ik heel benieuwd naar je batterij slijtage in twee jaar. En ook hoeveel workouts je doet per dag. En of je always on aan hebt. Het is serieuze interesse.

  11. @Leo: ja Leo. Daar ben ik het mee eens!

  12. Origineel geplaatst door Gert
    Tevreden met de batterijduur? Menen jullie dit?

    Nooit begrepen waarom de Garmin’s van deze wereld het een maand volhouden op een lading en dat de Apples en Samsungs na 2 dagen gebruik plat zijn.

    Als Apple daar wat mee doet lijken me de verkopen nog te zullen pieken…

    Geen kennis maar wel een mening. Jammer is dat.

  13. In 2000 kochten we onze eerste computer met windows 98, later een Hilltop computer met XP home later pro, bij al deze computers was er gesodemieter.
    Apple vonden we te duur!
    Samsung zou met een nieuw besturingsprogramma komen maar dat werd alsmaar uitgesteld en toen onze computer crashte gingen we een Samsung Tab vergelijken met een ipad.
    Die dag kochten we een ipad,macbook pro en apple tv dit was in 2010.

    Begin dit jaar een macbook pro 16″ aangeschaft die van 2011 ging kuren vertonen.
    Na de ipad een ipad air 2 gekocht deze is kapot gegaan na 4/5 jr helaas.
    Nu een gewone ipad gekocht deze was toen net uit, simpel ding?
    Net voor ons
    Eerste iphone 5S en 5c toen beide de iphone 8 plus en nu beiden een 13 pro max, 3 apple tvs verder inmiddels.

    Watch staat op de verlanglijst, loop veel met honden op strand duinen en even je iphone uit je zak halen is niet handig omte bellen

    2 zeer tevreden klanten van Apple

  14. @peter en marjon: leuk bericht! Van een Apple Watch gaan jullie ook zeker geen spijt krijgen schat ik zo in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.