Apple Watch Series 8 in drie kleuren

Hoeveel kosten de Apple Watch Series 8 en andere nieuwe Apple Watches?

De Apple Watch Series 8 is nu te bestellen en als je interesse hebt in dit aankomende model, ben je ongetwijfeld benieuwd naar de prijs van de Apple Watch Series 8 of één van de andere modellen. Je hoeft gelukkig niet verder te kijken, want in dit artikel lees je de prijzen van de zowel de Apple Watch Series 8 als de nieuwe Apple Watch SE 2022 en Apple Watch Ultra.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Prijs Apple Watch Series 8, iPhone SE 2022 en Apple Watch Ultra

Apple heeft drie nieuwe Apple Watch-modellen aangekondigd die direct na het september-event 2022 al te bestellen waren. Maar welke prijs moet je betalen om de nieuwe Apple Watch Series 8 om je pols te kunnen krijgen? Dat lees je hier!


Helaas is de Apple Watch net als de iPhone duurder in 2022. In een apart artikel leggen we uit waardoor dat komt. In de tekst hieronder gaan we alleen in op wat je moet betalen voor de Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022 en Apple Watch Ultra.

Bekijk ook

Dit is waarom de iPhone in 2022 zo duur is geworden

Je hebt het misschien al gezien: de prijzen van de iPhone 14-serie in Nederland zijn flink gestegen, zeker als je het vergelijkt met de prijzen in de VS. Hoe komt dat toch?

Adviesprijzen Apple Watch Series 8

41mm 45mm
Aluminium (GPS) Vanaf €499,- (was €429,-) Vanaf €539,- (was €459,-)
Aluminium (GPS + Cellular) Vanaf €619,- (was €529,-) Vanaf €659,- (was €559,-)
Roestvrij staal (GPS + Cellular) Vanaf €849,- (was €729,-) Vanaf €899,- (was €779,-)

Apple Watch Series 8 in drie kleuren

Prijzen Apple Watch Series 8 in 41mm, GPS

Prijzen Apple Watch Series 8 in 45mm, GPS

Behalve bij Apple kun je ook terecht bij diverse andere winkels:

Lees ook ons artikel met alles wat je over de Apple Watch Series 8 moet weten.

Bekijk ook

Apple Watch Series 8: dit is de nieuwe smartwatch van 2022

Het is zover! Apple heeft de Apple Watch Series 8 officieel aangekondigd. De Apple Watch Series 8 verschijnt in het najaar van 2022 en vervangt de Apple Watch Series 7. Wat is er verbeterd aan de nieuwste smartwatch van Apple en heeft het zin om te upgraden? Je leest het in dit overzicht van de Apple Watch Series 8!


Prijs Apple Watch Ultra: de nieuwe titanium versie voor actievelingen

Zoals je misschien al gezien hebt, noemen we de Apple Watch Edition niet in bovenstaande overzicht. Dit model bestaat namelijk niet meer. Je zou de Apple Watch Ultra als de vervanger kunnen zien. Dit is een sportief model, gebaseerd op de Apple Watch Series 8, maar met een groter scherm, stevigere behuizing en nieuwe functies. Dat levert ook een hoger prijskaartje op.

Je kunt de Apple Watch Ultra voor €999,- kopen bij Apple. Hij is in één formaat te krijgen: 49mm.

Apple Watch Ultra

Prijzen Apple Watch Ultra

Bekijk ze bij Apple of bij deze andere winkels:

Bekijk ook

Dit is de Apple Watch Ultra: de extra grote smartwatch voor sporters

De Apple Watch Ultra is de allernieuwste, grotere Apple Watch voor sporters. Er zitten exclusieve functies op, het design is aangepast en het scherm is groter. Je leest hier alles wat je moet weten over de nieuwe Apple Watch Ultra.


Prijzen Apple Watch SE 2022

Het derde model dat Apple uitbrengt, is de Apple Watch SE 2022. Dit model is de directe opvolger van de vorige generatie Apple Watch SE en heeft onder meer een 20% snellere chip. Het grootste model van 44mm is een tientje duurder geworden ten opzichte van de vorige generatie, terwijl het 40mm-model op hetzelfde niveau is gebleven. Dit zijn de prijzen van de Apple Watch SE 2022:

40mm 44mm
Aluminium (GPS) Vanaf €299,- (zelfde gebleven) Vanaf €339,- (was €329,-)
Aluminium (GPS + Cellular) Vanaf €349,- (zelfde gebleven) Vanaf €389,- (was €379,-)

Prijzen Apple Watch SE 2022 in 40mm, GPS

Apple Watch SE 2022 in 44mm, GPS

De Apple Watch SE is ook verkrijgbaar bij diverse winkels:

Bekijk ook

Apple Watch SE 2022: de tweede generatie is een stuk sneller

De Apple Watch SE is vernieuwd! De Apple Watch SE 2022 is de opvolger van de allereerste SE en heeft op een paar punten verbeteringen gekregen. Is het tijd om te upgraden? Alles wat er nieuw is lees je hier!


Wil je nu een nieuwe Apple Watch kopen? In ons uitgebreide artikel vind je alle huidige prijzen van Apple Watch-modellen.

Bekijk ook

Nieuwe Apple Watch kopen? Dit zijn de prijzen

Wil je de Apple Watch Series 9 kopen , de betaalbare Apple Watch SE of sportieve Apple Watch Ultra 2? Dan vind je in dit artikel alle informatie over de Apple Watch prijzen en verkrijgbaarheid.

Revisiegeschiedenis:

  • 2022 - 08 september: Artikel bijgewerkt met de officiële info.

Apple Watch Ultra

De Apple Watch Ultra is de nieuwe 49mm Apple Watch, bedoeld voor actieve sporters. Het model is gemaakt van extra stevig titanium en heeft een aangepast design, dat beter bestand is tegen stoten en breuken. De vernieuwde Digital Crown en zijknop zijn makkelijker te bedienen (ook met handschoenen) en zitten samen verwerkt in een extra breed balkje. Aan de andere zijkant is een nieuwe programmeerbare Actieknop. Het scherm is plat en de behuizing steekt iets boven het display uit om deze te beschermen. De Apple Watch Ultra heeft ook exclusieve wijzerplaten en bandjes. Lees ook ons artikel over de Apple Watch kopen.

Apple Watch Ultra

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.