Apple Watch Series 7 Cellular met bellen.

Gerucht: ‘Dit zijn de kleuren van de Apple Watch Series 8’

De Apple Watch Series 8 houdt waarschijnlijk hetzelfde design als zijn voorganger, dus met afgeronde zijkanten. Een geruchtenlekker heeft nu een voorspelling gedaan over de kleuren.

In september zal Apple de nieuwste Apple Watch Series 8 onthullen. Twitter-geruchtenlekker ShrimpApplePro (ook bekend als @VNchocoTaco) kijkt alvast vooruit welke kleuren we kunnen verwachten. Hij beweert details te hebben over de kleuren, design, timing van de productie en meer. De verwachting is dat het standaardmodel van de Apple Watch Series 8 ongeveer gelijk zal zijn aan die van de Series 7 en dat er daarnaast een speciale uitvoering voor extreme sporters uitkomt. Het standaardmodel zal net als voorgaande jaren verkrijgbaar zijn in aluminium en staal, maar niet in titanium. De formaten zijn 41mm en 45mm.


Dit zijn de verwachte kleuren voor aluminium:

 • Sterrenlicht
 • Middernacht
 • (PRODUCT)RED
 • Zilver

En voor de stalen versie kun je kiezen uit:

 • Zilver
 • Grafiet
 • Goud

Apple Watch roestvrij staal

Andere details die interessant zijn:

 • Geen titanium versie
 • Kastformaat 41mm en 45mm
 • Groen en blauw gaan verdwijnen
 • Zilver keert terug

Zilver lijkt weliswaar veel op sterrenlicht, maar Apple biedt bij de MacBook Air ook beide kleuren naast elkaar aan. Daarmee komt Apple tegemoet aan klachten dat er bij het huidige model te weinig keuze is uit neutrale kleuren. Spacegrijs en grafiet ontbreken echter nog steeds en als je een donker model wil ben je aangewezen op het blauwzwarte middernacht.

Apple Watch Series 7 in aluminium vanaf de zijkant.
De huidige kleuren van de Series 7: groen en blauw kunnen verdwijnen en worden vervangen door zilver.

Volgens ShrimpApplePro ligt de productie van de Apple Watch op schema en kunnen we de eerste leveringen vlak na de aankondiging begin september verwachten. Er zou dus geen sprake zijn van vertraging. Verdere weetjes zijn het gebruik van een sterkere lijm voor de horlogekast en een nieuwe wijzerplaat, zoals gebruikelijk.

Over de Apple Watch Pro zegt deze geruchtenlekker echter niets, terwijl Bloomberg daar wel allerlei mogelijke details over heeft verspreid. Het is mogelijk dat dit model later komt. Omdat de Pro-versie volgens geruchten van titanium is gemaakt klinkt het logisch dat de ‘normale’ titanium versie gaat verdwijnen.

Bekijk ook

Apple Watch Series 8: dit is er al bekend

De Apple Watch Series 8 wordt in het najaar van 2022 verwacht. Wat is er al bekend over deze smartwatch van Apple en heeft het zin om je aankoop uit te stellen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch Series 8

De Apple Watch Series 8 is het nieuwe topmodel van de Apple Watch in 2022. We verwachten deze nieuwe smartwatch in het najaar van 2022. Het belooft een behoorlijk grote update te worden, met misschien wel een nieuw design. De aankondiging van de Apple Watch Series 8 zal naar verwachting weer in september plaatsvinden.

Apple Watch Series 8
22 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.