Apple Watch Series 7 Cellular met bellen.

Gerucht: ‘Dit zijn de kleuren van de Apple Watch Series 8’

De Apple Watch Series 8 houdt waarschijnlijk hetzelfde design als zijn voorganger, dus met afgeronde zijkanten. Een geruchtenlekker heeft nu een voorspelling gedaan over de kleuren.

In september zal Apple de nieuwste Apple Watch Series 8 onthullen. Twitter-geruchtenlekker ShrimpApplePro (ook bekend als @VNchocoTaco) kijkt alvast vooruit welke kleuren we kunnen verwachten. Hij beweert details te hebben over de kleuren, design, timing van de productie en meer. De verwachting is dat het standaardmodel van de Apple Watch Series 8 ongeveer gelijk zal zijn aan die van de Series 7 en dat er daarnaast een speciale uitvoering voor extreme sporters uitkomt. Het standaardmodel zal net als voorgaande jaren verkrijgbaar zijn in aluminium en staal, maar niet in titanium. De formaten zijn 41mm en 45mm.


Dit zijn de verwachte kleuren voor aluminium:

  • Sterrenlicht
  • Middernacht
  • (PRODUCT)RED
  • Zilver

En voor de stalen versie kun je kiezen uit:

  • Zilver
  • Grafiet
  • Goud

Apple Watch roestvrij staal

Andere details die interessant zijn:

  • Geen titanium versie
  • Kastformaat 41mm en 45mm
  • Groen en blauw gaan verdwijnen
  • Zilver keert terug

Zilver lijkt weliswaar veel op sterrenlicht, maar Apple biedt bij de MacBook Air ook beide kleuren naast elkaar aan. Daarmee komt Apple tegemoet aan klachten dat er bij het huidige model te weinig keuze is uit neutrale kleuren. Spacegrijs en grafiet ontbreken echter nog steeds en als je een donker model wil ben je aangewezen op het blauwzwarte middernacht.

Apple Watch Series 7 in aluminium vanaf de zijkant.
De huidige kleuren van de Series 7: groen en blauw kunnen verdwijnen en worden vervangen door zilver.

Volgens ShrimpApplePro ligt de productie van de Apple Watch op schema en kunnen we de eerste leveringen vlak na de aankondiging begin september verwachten. Er zou dus geen sprake zijn van vertraging. Verdere weetjes zijn het gebruik van een sterkere lijm voor de horlogekast en een nieuwe wijzerplaat, zoals gebruikelijk.

Over de Apple Watch Pro zegt deze geruchtenlekker echter niets, terwijl Bloomberg daar wel allerlei mogelijke details over heeft verspreid. Het is mogelijk dat dit model later komt. Omdat de Pro-versie volgens geruchten van titanium is gemaakt klinkt het logisch dat de ‘normale’ titanium versie gaat verdwijnen.

Bekijk ook

Apple Watch Series 8: dit is de nieuwe smartwatch van 2022

Het is zover! Apple heeft de Apple Watch Series 8 officieel aangekondigd. De Apple Watch Series 8 verschijnt in het najaar van 2022 en vervangt de Apple Watch Series 7. Wat is er verbeterd aan de nieuwste smartwatch van Apple en heeft het zin om te upgraden? Je leest het in dit overzicht van de Apple Watch Series 8!

Apple Watch Series 8

De Apple Watch Series 8 is de Apple Watch van 2022. De Apple Watch Series 8 heeft ondersteuning voor Crashdetectie en een ingebouwde temperatuursensor. De temperatuursensor wordt alleen gebruikt voor het bijhouden van de menstruatiecyclus. De Crashdetectie detecteert of je betrokken bent bij een auto-ongeluk. De Apple Watch Series 8 verscheen in twee formaten (41mm en 45mm) en in vier kleuren (middernacht, sterrenlicht, zilver en rood). In 2023 is dit model opgevolgd door de Apple Watch Series 9. De Apple Watch Series 8 is dus ook niet meer bij Apple te koop, maar nog wel bij enkele andere winkeliers. Lees ook ons artikel over Apple Watch kopen voor de actuele prijzen.

Apple Watch Series 8

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.