Apple Watch bandjes 2022

Wat is de releasedatum van de Apple Watch Series 8?

Ook andere nieuwe modellen
Tijd voor een nieuwe Apple Watch om je pols? Dit is wanneer je de Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra en Apple Watch SE 2022 kunt bestellen en in de winkel kunt bekijken.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Datum voor bestellen en leveren van de Apple Watch Series 8

We kijken in dit artikel niet alleen naar de Apple Watch Series 8 datum, maar ook over de tweede generatie Apple Watch SE en Apple Watch Ultra. Daarover vertellen we je verderop meer.

Apple Watch Series 8 releasedatum 2022

Dit is de planning voor aankondiging en releasedatum van de Apple Watch Series 8:

  • Aankondiging: woensdag 7 september 2022
  • Pre-order: woensdag 7 september 2022
  • Releasedatum: vrijdag 16 september 2022

Apple Watch Series 8 Middernacht en Goud

We hadden verwacht dat de pre-order op vrijdag 9 september plaats zou vinden net als bij de iPhone. In plaats daarvan startte de pre-order direct na het september 2022 event.

Bekijk ook

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 14-event

Apple's iPhone 14-event zit erop beginnen en met dit artikel ben je in één klap van alles op de hoogte: kijk de presentatie terug, lees de hoogtepunten van de belangrijkste aankondigingen en de uitgebreide samenvatting. Alles wat je moet weten over het iPhone-event van 2022 vind je hier!

Hoe zit het met de Apple Watch SE 2022 en Apple Watch Ultra releasedatum?

Ook de Apple Watch SE 2022 en Apple Watch Ultra zijn door Apple aangekondigd.

Dit is de planning voor de Apple Watch SE 2022 en Apple Watch Ultra:

  • Aankondiging: woensdag 7 september 2022
  • Pre-order: woensdag 7 september 2022
  • Releasedatum: vrijdag 16 september 2022 (SE) of vrijdag 23 september 2022 (Ultra)

Apple Watch SE 2022

Zoals verwacht wordt de Apple Watch Ultra later geleverd. Apple wil hiermee waarschijnlijk extra media aandacht creëeren voor dit topmodel. Er komt dan weer een ronde reviews van allerlei bekende kranten, websites en YouTube-sterren. Deze tactiek heeft Apple vaker toegepast. Er zijn geen geruchten over of Apple het zo aanpakt dit jaar, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Meer weten over deze nieuwe smartwatches? Bekijk dan eens ons overzicht van de Apple Watch Series 8.

Bekijk ook

Apple Watch Series 8: dit is de nieuwe smartwatch van 2022

Het is zover! Apple heeft de Apple Watch Series 8 officieel aangekondigd. De Apple Watch Series 8 verschijnt in het najaar van 2022 en vervangt de Apple Watch Series 7. Wat is er verbeterd aan de nieuwste smartwatch van Apple en heeft het zin om te upgraden? Je leest het in dit overzicht van de Apple Watch Series 8!

Apple Watch Ultra

De Apple Watch Ultra is de nieuwe 49mm Apple Watch, bedoeld voor actieve sporters. Het model is gemaakt van extra stevig titanium en heeft een aangepast design, dat beter bestand is tegen stoten en breuken. De vernieuwde Digital Crown en zijknop zijn makkelijker te bedienen (ook met handschoenen) en zitten samen verwerkt in een extra breed balkje. Aan de andere zijkant is een nieuwe programmeerbare Actieknop. Het scherm is plat en de behuizing steekt iets boven het display uit om deze te beschermen. De Apple Watch Ultra heeft ook exclusieve wijzerplaten en bandjes. Lees ook ons artikel over de Apple Watch kopen.

Apple Watch Ultra

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.