Reacties voor: Vooruitblik: Apple TV in 2021, de 7 belangrijkste verwachtingen

Er gaan al een tijd geruchten over een nieuwe Apple TV en in 2021 gaat het waarschijnlijk gebeuren. Wat zijn de verwachtingen van een nieuwe Apple TV voor 2021? Welke verbeteringen zitten erop? In deze vooruitblik op de Apple TV 2021 lees je het.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Ik heb veel plezier gehad van mijn Apple tv 3 van € 79,00. Helaas is de prijs door Apple te fors verhoogd. (250%). Voor alleeen een filmpje te bekijken is het niet de moeite waard om te vervangen of aan te schaffen, daar is de smart tv app eigenlijk voldoende voor. In Amerika is er veel meer mogelijkheden met de Apple tv, maar elders in de wereld is het een beperkt kastje. Apple zou eigenlijk de prijs fors moeten verlagen en hun geld moeten terugverdienen met Apple tv+ en Apple Arcade. Nu is de aanschafprijs een drempel en zullen minder mensen een abonnement nemen op Apple tv + en Arcade. Dit is misschien een van de redenen dat beide diensten het ook niet zo goed doen.

  2. Het is een briljant apparaat:. Infuse, Netflix, Apple Music en Fotos plus NOS, YouTube en NPO app gebruik ik het meest. Razendsnel en gebruiksvriendelijk zeker met de iOS ingebakken remote. Speelt werkelijk alles af wat ik er tegen aan gooi. En wordt na 4 jaar nog steeds ge-update. Topproduct en zijn geld meer dan waard . Bijna Iedere dag gebruikt sinds aanschaf.

  3. Misschien geen gek idee om een game controller bij te leveren. Dan is het voor veel mensen makkelijker om Apple Arcade te proberen. Die “gratis“ controller is dan snel terug verdiend als mensen blijven betalen voor Apple Arcade!

  4. Origineel geplaatst door Rv
    Ik heb veel plezier gehad van mijn Apple tv 3 van € 79,00. Helaas is de prijs door Apple te fors verhoogd. (250%). Voor alleeen een filmpje te bekijken is het niet de moeite waard om te vervangen of aan te schaffen, daar is de smart tv app eigenlijk voldoende voor. In Amerika is er veel meer mogelijkheden met de Apple tv, maar elders in de wereld is het een beperkt kastje. Apple zou eigenlijk de prijs fors moeten verlagen en hun geld moeten terugverdienen met Apple tv+ en Apple Arcade. Nu is de aanschafprijs een drempel en zullen minder mensen een abonnement nemen op Apple tv + en Arcade. Dit is misschien een van de redenen dat beide diensten het ook niet zo goed doen.

    Goeie tekst. Er zijn bedrijven die een printer goedkoop aanbieden, om vervolgens dik op de cartridges te kunnen verdienen. Zeg maar.

  5. @JK: Hier hetzelfde Atv 4e gen is een top kastje zo lang ik geen 4k tv n abbo hebt blijf ik lekker op de atv 4 kijken. Ziggo app is briljant heb het kastje van upc al de deur uit gedaan haha

  6. (Red.) Vooruitblik helemaal bijgewerkt voor 2021 met de nieuwste geruchten.

  7. @JK: Hier ook nog steeds een tevreden gebruiker van ATV4 en ATV4K, heerlijk dat weg streamen van 4K content op een 4K TV. Daarbij die en beide apparaten als woninghub voor mijn homekit huis. Dus mensen die klagen over een een duur apparaat, slaat nergens op. Je kan er veel meer mee dan je denkt en dus ook meer dan een Smart TV die pretenteert smart te zijn. Want een streamingdienst kunnen streamen noem ik geen smart.
    Een huis aansturen met verschillende protocollen die homekit ondersteunen wel.

  8. Helemaal mee eens. Top apparaat zeker met infuse, ziggo, Netflix, npo en Videoland en daarnaast als hub. Alles werkt supersnel en vertrouwd. Zoveel beter dan een smart tv.

  9. Heb de 4k prima ding… en doe het daar wel mee
    Voorlopig

  10. Origineel geplaatst door Rv
    Ik heb veel plezier gehad van mijn Apple tv 3 van € 79,00. Helaas is de prijs door Apple te fors verhoogd. (250%). Voor alleeen een filmpje te bekijken is het niet de moeite waard om te vervangen of aan te schaffen, daar is de smart tv app eigenlijk voldoende voor. In Amerika is er veel meer mogelijkheden met de Apple tv, maar elders in de wereld is het een beperkt kastje. Apple zou eigenlijk de prijs fors moeten verlagen en hun geld moeten terugverdienen met Apple tv+ en Apple Arcade. Nu is de aanschafprijs een drempel en zullen minder mensen een abonnement nemen op Apple tv + en Arcade. Dit is misschien een van de redenen dat beide diensten het ook niet zo goed doen.

    Ik heb ook tv 3de generatie. Het dingetje heeft mij al die vele jaren trouw gediend. Maar het wordt nu wel tijd om te upgraden. Vooral omdat de YouTube-app er niet meer zal ondersteund worden vanaf maart. En ook omdat ik hem wil beginnen gebruiken als HomeKit hub. Ik wacht wel nog even af.

  11. @JK: Helemaal mee eens, bij mij precies t zelfde

  12. @Rudi: hoop ook dat de nieuwe Apple TV ook HDR10+ gaat ondersteunen naast de gewone HDR10

  13. Ik heb de 4e generatie HD versie. Deze gebruik ik door het aanschaffen van een 4K tv niet meer. Ik wacht op een nieuwe en hoop dat deze snel komt. WebOS van LG is verassend goed, maar ik mis toch echt heel veel kleine dingen van de Apple TV. Bv een zoekopdracht typen met de iPhone.

    Mijn enige klacht over de Apple TV is dat ik van veel toffe functies geen gebruik kan maken. Het liefst zie ik alle content van alle aanbieders in 1 app. Sport en streamingdiensten. In mijn ogen doet Apple er weinig aan om internationale en lokale streamingdiensten over te halen dit soort functies te implementeren.

  14. Hier ook een TV3, ondertussen bijna acht jaar oud. Heerlijk ding.

    Ik denk dat het vooral handig is als je geen kabel TV hebt (heb ik nooit gehad: teveel reclame, teveel onzin en lineair kijken is aan mij niet besteed).

    Hier thuis is het echt een verlengde van onze iPhones en computers.

  15. Ik mis Spatial Audio in dit overzicht.

    Het zou super zijn als ze dit naar AppleTV brachten, samenwerkend met Netflix en andere streaming diensten apps. Dolby Digital en Atmos direct vertaald naar spatial Audio, waarbij je in de instellingen kunt aangeven hoe jouw AppleTV tov je TV is gepositioneerd. Dan kun je met je Airpod Pro’s of Max surround sound ervaren, zonder anderen tot last te zijn. En dat is momenteel, nu best veel mensen thuis werken, wel zo sociaal.

  16. Origineel geplaatst door JK
    Het is een briljant apparaat:. Infuse, Netflix, Apple Music en Fotos plus NOS, YouTube en NPO app gebruik ik het meest. Razendsnel en gebruiksvriendelijk zeker met de iOS ingebakken remote. Speelt werkelijk alles af wat ik er tegen aan gooi. En wordt na 4 jaar nog steeds ge-update. Topproduct en zijn geld meer dan waard . Bijna Iedere dag gebruikt sinds aanschaf.

    Helemaal mee eens!

  17. Ik zou toch hopen op een m1 chip in de nieuwe 2021 atv. Dan kan je echt meekomen op gaming gebied en naast Nintendo komen als casual gaming console. Van je iPad of iPad verder gamen op je grote beeldscherm.
    Naast alle andere media en iot heb je dan een goed ding in de markt.

  18. Apple mist hier een kans als je het mij vraagt. De Apple TV vind ik een mooi product. Maar waarom niet meer doen met het bakje zelf?

    Dit bakje ligt vaak op het blad voor de tv. Waarom kan men er niet een extra functie aan toevoegen en er een MagSafe-lader instoppen bvb?!
    Dan kan je gamen en ondertussen je telefoon opladen!
    Handig toch!?
    Want wees eerlijk, om naar Netflix, Apple TV, of iets anders te kijken hoef je deze investering echt niet meer te doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.