MagSafe Battery Pack

MagSafe Battery Pack nu verkrijgbaar in de Apple Store

Apple heeft nieuwe accessoires uitgebracht: voor de iPhone 12 is er een gloednieuwe MagSafe Battery Pack en er zijn nieuwe gele en groene hoesjes voor de AirTag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 20 juli 2021: De MagSafe Battery Pack is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Apple Store. Je kunt online bestellen en dan afhalen in de winkels in Haarlem of Den Haag. Bij Apple Amsterdam is dit niet mogelijk, aangezien de winkel sinds afgelopen vrijdag is gesloten vanwege coronamaatregelen. Je kunt de powerbank ook online bestellen en dan thuis laten afleveren, maar dan heb je ‘m niet meteen vandaag in handen.

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 13 juli.

MagSafe Battery Pack voor iPhone 12

De MagSafe Battery Pack is per direct verkrijgbaar voor 109 euro bij de Apple Store. Je plakt ‘m achterop toestellen uit de iPhone 12-serie. Hij is geschikt voor alle modellen, van de iPhone 12 mini tot en met de iPhone 12 Pro Max. In vergelijking met eerdere modellen zit er geen hoesje meer aan vast, zodat je ook bij overstap naar een nieuwe iPhone deze Battery Pack kunt blijven gebruiken.


De MagSafe Battery Pack zit magnetisch vast achterop het toestel en is op te laden met een Lightning-kabel. Je kunt ook tegelijk een aangesloten iPhone opladen. Apple raadt aan om minimaal een 20 Watt USB-C-lader te gebruiken zodat het opladen lekker vlot gaat. De eerste exemplaren worden vanaf volgende week geleverd en je hebt minimaal iOS 14.7 op je toestel nodig.

MagSafe Battery Pack

De Battery Pack laadt je iPhone onderweg op met 5 Watt, dus echt snel gaat het niet. Je kunt de accustatus bekijken via een widget. Gebruik je de Battery Pack, dan zal je iPhone maar tot 90% opgeladen worden. Om verder te laden moet je het Bedieningspaneel openen en op het batterijicoontje drukken om aan te geven dat je verder wilt laden naar 100%. De MagSafe Battery Pack zelf heeft een output van 1460mAh of 11.13Wh.

Er waren al batterijen die je achterop je iPhone 12 kunt plakken, onder andere van Xtorm (review) en Zens, maar die zijn alleen ‘MagSafe compatible’. Apple’s eigen batterij is de eerste officiële powerbank die achterop je iPhone plakt en ook ‘MagSafe Certified’ is. Op Amazon vind je nog meer alternatieven, zoals deze.

Lees ook onze MagSafe Battery Pack preview met alle details en specs die later nog bekend zijn geworden.

Bekijken:

  • MagSafe Battery Pack voor iPhone 12-serie: 109 euro

AirTag-hangers nieuwe kleuren

Nieuwe AirTag-sleutelhangers in geel en groen

Apple heeft ook twee nieuwe AirTag-sleutelhangers in de kleuren geel en groen uitgebracht. Ze zijn gemaakt van leer en per direct verkrijgbaar. Hier vind je ze de sleutelhangers:

  • AirTag leren sleutelhanger in California Poppy-geel: 39 euro
  • AirTag leren sleutelhanger in bosgroen: 39 euro

En de tashangers vind je hier:

  • AirTag leren tashanger in California Poppy-geel: 45 euro
  • AirTag leren tashanger in bosgroen: 45 euro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2021, 16:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, magsafe, powerbank
Devices iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

Actuele iPhone 12 deals

17 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.