Belkin Apple TV MagSafe-houder

Belkin brengt een MagSafe-houder voor de Apple TV uit

Hier is een accessoire dat je (waarschijnlijk) nog niet had: de gloednieuwe Belkin MagSafe-houder voor de Apple TV. Deze is bedoeld om te kunnen videobellen met je iPhone.

Sinds tvOS 17 heeft de Apple TV een eigen FaceTime-app. Daarmee kan je eenvoudig videobellen via de Apple TV, wat vooral handig is als je met meerdere mensen op de bank zit. Maar hoe bevestig je je iPhone op een handige manier, zodat je goed in beeld bent? Belkin heeft nu een MagSafe-houder uitgebracht, die speciaal hiervoor is bedoeld. Hij lijkt sterk op de eerder verschenen Belkin iPhone-houder met MagSafe voor desktops die we gereviewd hebben, maar heeft toch nog wat unieke eigenschappen waardoor hij geschikter is voor videobellen via de tv.

Belkin MagSafe-houder voor Apple TV

Tijdens het bellen via de Apple TV 4K gebruik je je iPhone als camera. De Belkin MagSafe-houder maak je vast aan de bovenkant van je tv, maar je kan hem ook op de standaard eronder zetten of aan de muur bevestigen. De houder is geschikt voor tv’s en beeldschermen die maar liefst 10,1 cm diep mogen zijn. De houder is ook als zelfstandige steun te gebruiken op je bureau. En om te zorgen dat je goed in beeld bent kun je de iPhone kantelen van -20 tot +30 graden.

Belkin Apple TV MagSafe houder op de tv bevestigd
Belkin MagSafe-houder, bevestigd bovenop de tv.

Als de iPhone op de houder zit kun je eenvoudig de oriëntatie wisselen door van portret naar landschap te draaien. De houder meet 1,98 cm (hoogte) x 10,84 cm (lengte) x 7,9 cm (breedte) en weegt 300 gram.

Je kunt deze Belkin MagSafe-houder voor je Apple TV-gesprekken kopen voor €54,95 in de Apple Store.

Belkin Apple TV MagSafe houder op de muur bevestigd.
Belkin Apple TV MagSafe houder op de muur bevestigd.

De eerder uitgebrachte Belkin MagSafe-houders zijn daar ook verkrijgbaar:

Wil je eerst meer weten, dan kun je ook onze reviews lezen:

De laatstgenoemde is dus het goedkoopst en is ook bij diverse andere winkels verkrijgbaar:

Bekijk ook

FaceTime op de Apple TV: verder uitgebreid in tvOS 17.2

Sinds tvOS 17 heeft de Apple TV een eigen FaceTime-app. Daarmee kan je eenvoudig videobellen via de Apple TV, wat vooral handig is als je met meerdere mensen op de bank zit. Je leest hier hoe FaceTime op de Apple TV werkt en wat je kan doen als jouw Apple TV niet geschikt is.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 maart 2024 om 17:47
Categorie
Accessoires

Reacties: 2 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.