Archief voor 'magsafe'

Belkin Qi2 BoostCharge Convertible Pad to Stand

Nieuwe Qi2-standaard komt eraan: eerste accessoires nu gekeurd

Het Wireless Power Consortium heeft aangekondigd dat de eerste Qi2 opladers binnenkort beschikbaar zijn. Deze nieuwe standaard werd eerder dit jaar al aangekondigd en Apple's MagSafe heeft ervoor aan de basis gestaan. Het moet leiden tot accessoires en opladers die beter met elkaar samenwerken.

iPhone-cases 2023

Dit zijn de verschillen tussen MagSafe en Qi2

Sinds de introductie van Magsafe op de iPhone 12 is het draadloos opladen van je iPhone een stuk handiger geworden. Ook sluit je andere accessoires aan zoals de MagSafe Wallet met behulp van de magnetische connectie. Met Qi2 heeft MagSafe er een concurrent bij gekregen. Dit zijn de verschillen tussen de twee draadloze oplaadtechnieken.

Accezz MagSafe powerbank voor iPhone

De beste MagSafe-powerbanks voor je iPhone

Met een MagSafe-powerbank heb je geen last meer van kabeltjes. De powerbank zit strak achterop je iPhone en je kunt het toestel gewoon blijven gebruiken. In deze gids bespreken we de beste MagSafe-powerbanks voor je iPhone!

Mophie 3-in-1 Travel MagSafe oplader voor iPhone, Apple Watch en AirPods.

Deze 3-in-1 MagSafe-lader van Mophie is terug in de verkoop

Belkin en Mophie komen allebei met een nieuwe gecertificeerde MagSafe-lader. De 3-in-1 Travel Charger van Mophie is helemaal opvouwbaar, terwijl Belkin een standaard aan de lader toegevoegd heeft. Die laatste was al eerder aangekondigd, maar is inmiddels officieel te koop.