Archief voor 'batterij'

Duracell M150 batterij draadloos opladen

Deze gigantische Duracell-batterij laadt al je apparaten op

Duracell kennen we allemaal van de standaard batterijen. Het bedrijf gaat nu een stap verder en komt met een gigantische powerbank die eruit ziet als een batterij. Hij is te gebruikan als draadloos oplaadstation met MagSafe voor je iPhone en andere producten.

Apple Watch Ultra geoptimaliseerde oplaadlimiet

Geoptimaliseerd opladen en oplaadlimiet op de Apple Watch: zo werkt het

Op de Apple Watch is geoptimaliseerd opladen mogelijk en sinds watchOS 10 is er ook een functie genaamd geoptimaliseerde oplaadlimiet. De beschikbaarheid per functie verschilt per Apple Watch-model. In dit artikel lees je wat het betekent, hoe het werkt en hoe je het kunt in- en uitschakelen.

Batterijwidget op de iPhone

Zo werkt de Batterijen-widget op de iPhone en iPad

iOS heeft een handige Batterijen-widget. Deze widget werkt alleen met gekoppelde Bluetooth-apparaten en sommige powerbanks en geeft inzicht in de batterijstatus van accessoires en je iPhone en iPad. Lees hier hoe deze Batterijen-widget werkt.

iPhone batterijstatus tonen in statusbalk

Zo werkt 'Batterijconditie' op de iPhone

Met de functie 'Batterijconditie' kun je zien wat de conditie en maximale capaciteit van je batterij is. Je kunt hier ook het vertragen van je iPhone uitschakelen. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt en wat de gevolgen zijn van een vertraagde iPhone.

AirPods vergelijken: AirPods Max, AirPods Pro en gewone AirPods.

AirPods uitschakelen: zo voorkom je dat de batterij leegloopt

Kun je de AirPods uitzetten? Hoewel er geen fysieke aan-uit-knop op AirPods zit, kun je toch voorkomen dat je oortjes of koptelefoon onnodig batterij slurpen. Je kunt op meerdere manieren te werk gaan, afhankelijk van wat je doel is. Wij leggen het uit!

MacBook Air 2022 met MagSafe.

Zo controleer je hoe vaak een MacBook-accu is opgeladen

Ontdek hoe vaak de accu van je MacBook is opgeladen door het aantal oplaadcycli te controleren. In deze tip lees je hoe je de slijtage van je MacBook-batterij controleert door te kijken hoe vaak de batterij is opgeladen. We leggen uit hoe je dit kunt achterhalen.