AirPods Pro oortjes

Reacties voor: AirPods Pro 2 vs AirPods Pro 1: dit zijn de verschillen (en is het tijd om te upgraden?)

Heb je nog de eerste generatie AirPods Pro en vraag je je af of het zin heeft om te upgraden naar de AirPods Pro 2? De nieuwste generatie heeft een paar handige functies, maar heb jij die nodig? Wij lopen de verschillen van de AirPods Pro 1 vs AirPods Pro 2 met je langs!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ik heb nog de AirPods pro uit 2020 en batterij begint slecht te worden. Is het niet beter om te wachten op de airpods pro 3?

    Reageer op Dylan

  2. Ik gebruik de AirPods Pro 2, en had daarvoor de eerste generatie naar tevredenheid gebruikt. De reden was dat de accu van de oplaad case versleten was. Alles wat de eerste generatie bevat is verbeterd op de AirPods Pro 2, met wat nieuwigheden erbij.

    Reageer op Lemco Luehof

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.