Napoleon op Apple TV

Weekend kijktips: Napoleon, Dick Turpin, Shogun en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Napoleon

Wanneer generaal Napoleon Bonaparte tijdens de Franse Revolutie via een staatsgreep de macht grijpt en zich kroont tot leider, besluit zijn rijk uit te breiden. Ondertussen probeert hij indruk te maken op zijn overspelige vrouw Joséphine. Lees ook ons eerdere artikel over Napoleon op Apple TV+.

Bekijken: Napoleon op Apple TV+

Bekijk ook

Ridley Scott's Napoleon nu te streamen op Apple TV+

Ga er maar eens goed voor zitten, want het 2,5 uur durende epos 'Napoleon' is vanaf nu te bekijken op Apple TV+. De film was tot nu toe alleen in de bioscoop en tegen betaling te zien.

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin

Legendarische struikrover Dick Turpin haalt absurde streken uit als hij tegen zijn zin tot leider van een groep misdadigers wordt benoemd en de corrupte agent Jonathan Wilde te slim af moet zijn. Komische serie met onder andere Noel Fielding.

Bekijken: The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Shogun

FX’s Shōgun is een originele bewerking van James Clavells roman en speelt zich af in Japan in het jaar 1600 aan het begin van een eeuwenlange burgeroorlog. Lord Yoshii Toranaga vecht voor zijn leven als zijn vijanden in de Raad van Regenten zich tegen hem verenigen, wanneer een mysterieus Europees schip gestrand wordt aangetroffen in een nabijgelegen vissersdorp.

In de serie volgen we kapitein John Blackthorne, die door Lord Yoshii Toranaga wordt onderwezen in de kunsten van de samoerai. Tegelijk wordt hij echter door Toranaga ingezet als een pion in zijn spel. De eerste twee afleveringen van deze serie zijn nu op Disney+ te zien, de rest volgt wekelijks.

Critici hebben al voorspeld dat Shogun dezelfde fanbase zal krijgen als Game of Thrones.

We Live Here: The Midwest

We Live Here: The Midwest toont de persoonlijke verhalen van LHBTIQ+-gezinnen die, ondanks alle vooroordelen en vooringenomen wetgeving, een goed leven willen opbouwen binnen hun gemeenschap.

Science Fair: The Series (seizoen 1)

Negen middelbare scholieren van over de hele wereld krijgen te maken met rivaliteit, tegenslagen en gierende hormonen terwijl ze hun plek op de International Science and Engineering Fair proberen te veroveren.

Next Goal Wins

In 2001 lijdt het voetbalteam van American Samoa, een klein eilandje in de Stille Oceaan, een recordnederlaag in een officiële interland tegen Australië van 31-0. Ruim 10 jaar later hebben ze nog steeds geen enkele wedstrijd gewonnen en staan ze steevast op de laatste plaats van de FIFA wereldranglijst. Alleen door een wonder zou het team een wedstrijd kunnen winnen. De Nederlandse coach Thomas Rongen gaat de uitdaging aan. Met de World Cup kwalificatie voor de deur heeft hij slechts een maand tijd om dit zootje ongeregelde losers om te vormen tot een onverslaanbaar team.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Spaceman

Een eenzame astronaut (Jakub, Adam Sandler) is al zes maanden onderweg op een solomissie, wanneer hij met de hulp van een mysterieus wezen op zijn schip zijn huwelijksproblemen onder ogen ziet. Jakub verloor op jonge leeftijd zijn ouders en groeide op bij zijn grootouders op het Tsjechische platteland. Hij werd wetenschapper en kreeg daarna als eerste astronaut van het land de kans om naar Venus te reizen. Zijn missie om een mysterieuze, oude stof te vinden betekent echter wel dat hij zijn vrouw Lenka moet achterlaten. In de ruimte komt hij een buitenaards wezen tegen, waarmee hij een band schapt. Deze film werd gemaakt door Johan Renck, die eerder de prijswinnende serie Chernobyl afleverde.

Code 8: Part II

In een wereld waar mensen met superkrachten zwaar worden gecontroleerd door robots, werkt een ex-gevangene samen met een drugsbaron die hij veracht, om een ​​tiener te beschermen tegen een corrupte agent.

Dit tienermeisje met abnormale gaven, vecht voor gerechtighei, na de moord op haar broer door corrupte politieagenten. Samen met ex-gevangene Connor Reed en zijn voormalige misdaadpartner Garrett gaan ze de strijd aan.

Sympathy for the Devil

Wanneer zijn auto overvallen wordt en hij onder schot een mysterieuze man moet vervoeren, ontdekt James dat die passagier niet alleen gevaarlijk is, maar ook compleet krankzinnig. Nicolas Cage gaat helemaal los in deze bizarre actiethriller.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Gangs of London (seizoen 1)

Het huidige Londen, een van ‘s werelds meest dynamische en multiculturele steden, wordt verscheurd door de turbulente machtsstrijd tussen internationale bendes en het plotselinge machtsvacuüm dat ontstaat wanneer het hoofd van de meest machtige misdaadfamilie wordt vermoord. 20 jaar lang was Finn Wallace de machtigste crimineel in Londen en elk jaar stroomden er miljarden ponden door zijn organisatie. Maar nu is hij dood – en niemand weet wie dit op zijn geweten heeft. Met overal rivalen, is het aan de impulsieve Sean Wallace, met de hulp van de familie Dumani onder leiding van Ed Dumani, om de plaats van zijn vader in te nemen.

The A-Team

De legendarische serie uit 1983, nu weer te zien bij Amazon Prime. Een groep ex-soldaten van de Special Forces, die op de vlucht is voor de militaire politie, laat een spoor van geweld achter, maar helpt altijd de mensen die de politie niet wil helpen en vecht tegen corruptie met hun eigen speciale vaardigheden.

Miami Vice

Een andere klassieker. We maken kennis met James ‘Sonny’ Crockett, een ervaren undercover agent, en Ricardo Tubbs, een politieman uit The Bronx die naar Miami komt om de moord op z’n broer te wreken. Hij wordt de nieuwe partner van Crockett bij de Vice Division’s Organised Crime Bureau waar zij onder leiding van hun chef Lt. Martin Castillo infiltreren in de onderwereld van Miami waar drughandel, gokken, geld witwassen, afpersing en moord dagelijkse kost zijn.

Van God Los

In deze serie van losstaande afleveringen, geïnspireerd op ware misdrijven, duik je in de criminele leefwereld van jonge mensen. Verhalen vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer.

Reina Roja

Antonia Scott, de intelligentste vrouw ter wereld, is de Rode Koningin van een geheim politieproject. Nadat rechercheur Jon Gutiérrez – sterk, Baskisch, homoseksueel – de dienst verlaat na een disciplinaire sanctie, verandert hij zijn leven en zijn methoden in een spannende ontvoerings- en moordzaak.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

God Save Texas

De serie biedt een diepgaande blik op de staat Texas en de complexe kwesties die het beïnvloeden, en het belooft een boeiende kijkervaring te zijn voor kijkers die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en toekomst van deze iconische Amerikaanse staat.

God Save Texas is geregisseerd door Richard Linklater, Alex Stapleton, en Iliana Sosa. Het verhaal is geïnspireerd door het boek “God Save Texas: A Journey Into the Soul of the Lone Star State” van Lawrence Wright.

De serie onderzoekt het verleden, heden en de toekomst van Texas vanuit het perspectief van drie regisseurs. Het belicht onder andere het gevangenisindustriële complex in Huntsville, de energie-industrie in Houston, en de menselijkheid en genezing na de schietpartij in El Paso in 2019.

Aquaman and the Lost Kingdom

Terwijl Aquaman op de troon van Atlantis zit, breekt er een oeroude kracht vrij. Aquaman moet een onwaarschijnlijke bondgenoot vinden om Atlantis en de wereld te redden van onherstelbare schade.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

The Ring Two

SkyShowTime heeft deze week een berg oude films online gegooid, waaronder veel horror- en Helloween-titels. Eentje hebben we eruit gekozen: The Ring Two.

Een half jaar na de angstaanjagende gebeurtenissen die Rachel en haar zoon Aidan ondergingen, zijn ze verhuisd. In de archieven van de plaatselijke krant ontdekt Rachel een zelfmoordzaak die ze al snel in verband brengt met de mysterieuze videotape waarmee de geest van Samara Morgan dood en verderf zaait. Dan wordt Aidan opgenomen in het ziekenhuis, bewusteloos, koud en vol met blauwe plekken. Rachel weet dat dit het werk is van Samara, maar dokter Emma Temple denkt daar anders over. Er zit voor Rachel niets anders op om nog dieper in het verleden van de verdorven Samara te duiken.

By The Sea

Een film uit 2015 met Brad Pitt en Angelina Jolie, tevens geregisseerd door Angelina Jolie. De Amerikaanse schrijver Roland en zijn vrouw Vanessa verblijven tijdens een huwelijkscrisis in een rustig en pittoresk resort aan de kust van Frankrijk. Wanneer ze tijdens hun vakantie in contact komen met het pasgetrouwde stel Lea en François worden ze geconfronteerd met hun eigen onopgeloste problemen.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

The Aviator

Het leven van luchtvaartpionier Howard Hughes, gedurende de tijd dat hij hij een succesvolle filmproducent en een luchtvaartmagnaat werd, terwijl hij tegelijkertijd onstabieler werd als gevolg van een obsessief-compulsieve stoornis. Een film uit 2004 van Martin Scorsese, maar nog steeds het kijken waard. Ook dit weekend nieuw bij Videoland: Gangs of New York, eveneens van Scorsese.

The Worst Person in the World

Vier jaar uit het leven van Julie; een jonge vrouw die door de woelige wateren van haar liefdesleven en carrière navigeert. Als ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie.

Memento

Het geheugen van Leonard is beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord van z’n vrouw. Leonard is uit op wraak, maar door z’n slechte geheugen kan hij alleen functioneren door het maken van aantekeningen, tatoeages en polaroid foto’s.

A Hologram for the King

Een Amerikaanse zakenman (Tom Hanks) wacht dag na dag in een onvoltooide stad middenin de woestijn van Saudi Arabië om een zakenvoorstel te pitchen aan Koning Abdullah. Dit alles om het beslag op zijn huis te voorkomen en de studie van zijn dochter te kunnen bekostigen. Maar vooral om maar ein-de-lijk iets geweldigs te bereiken.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

The Color Purple

The Color Purple draait nog maar net in de bioscoop. Toch kun je het nu al thuis kijken op tv. De film is gebaseerd op de bekende roman van Alice Walker, die in 1985 ook al verfilmd werd door Steven Spielberg. Deze keer is gekozen voor een musical.

De veertienjarige arme Afro-Amerikaanse Celie leeft in het begin van de 20ste eeuw in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze wordt door haar vader Alphonso geslagen en misbruikt en schrijft haar pijn van zich af in brieven die ze aan God richt. Celie heeft op jonge leeftijd al een zoontje gekregen (Adam), die ze sindsdien niet meer heeft gezien. Ze vermoedt dat hij is vermoord. Daarna krijgt ze een dochter (Olivia), die eveneens door vader Alphonso wordt meegenomen. 

Kortom: Celie heeft in haar leven met veel ontberingen te maken gehad, maar vindt uiteindelijk buitengewone kracht en hoop in de onverbrekelijke banden van zusterschap.

Bekijken bij Pathé Thuis

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.