AirPods Pro

De goedkoopste AirPods aanbieding van dit moment: AirPods Pro voor 199 euro

Check die deal!

De AirPods Pro worden steeds goedkoper! Je kunt nu voor de prijs van 199 euro de AirPods Pro in huis halen. Goedkoper hebben we nog niet gezien. Check ook alle andere AirPods-aanbiedingen.

AirPods Pro voor weinig
De Amazon-deal voor de AirPods Pro loopt ook nog steeds, maar gelukkig hebben we nog meer deals voor je gevonden waardoor je veel minder betaalt dan de €279 bij Apple zelf. De afgelopen dagen zagen we ze regelmatig voor prijzen rond de €214 maar het kan nog goedkoper.

Bekijken:

De AirPods Pro zijn de beste draadloze oortjes die je als Apple-gebruiker kunt kopen. Ze hebben ruisonderdrukking, laten je moeiteloos wisselen tussen apparaten en werken ook met Hé Siri. Het enige nadeel is dat ze vrij prijzig zijn. Een leuke korting is dus nooit weg. Maar let op, want soms kan een winkel de prijs opeens weer aanpassen.

AirPods Pro

Het is niet bekend hoe lang deze korting zal duren. Winkels kunnen soms de prijzen opeens weer verhogen. Je krijgt op korte termijn geleverd zonder extra verzendkosten.

Lees onze AirPods Pro review voor meer informatie over de voor- en nadelen!

De prijzen in deze vergelijker zijn een indicatie en laten mogelijk niet de vaak kortstondige afprijzingen zien.

AirPods 2 aanbiedingen

Wil je liever de AirPods 2 zonder rubberen eartips? Hieronder vind je de actuele prijzen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2020, 9:50

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een nieuw in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken.

AirPods Pro