AirPods Pro 2022

De goedkoopste AirPods: alle actuele aanbiedingen

Check die deal!
De AirPods, AirPods Pro en AirPods Max zijn regelmatig in de aanbieding, vooral bij Amazon. Waar vind je momenteel de goedkoopste deal voor de gewone AirPods, AirPods Pro en AirPods Max? Check het hier!
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Wat is een goede AirPods aanbieding?

AirPods zijn bij andere winkels vaak veel goedkoper dan de adviesprijzen die Apple zelf rekent. In onderstaande tabel zie je hoeveel je ongeveer kunt besparen door naar aanbiedingen te zoeken. Let op dat je bij alleen bij Apple een gratis inscriptie kunt laten plaatsen. Bij andere winkels kan dat niet, ook niet tegen betaling. Wil je je AirPods persoonlijk maken, dan zul je de adviesprijs moeten betalen. Je zou ook een sticker of andere versiering kunnen plakken als je je AirPods gemakkelijk wilt herkennen.


Zie je prijzen die lager liggen dan in onderstaande tabel, dan weet je dat je een goede deal te pakken hebt. Ligt de prijs hoger, dan kun je beter nog even doorgaan met zoeken of wachten tot er een betere aanbieding komt. Goed om te weten: bij het trio Coolblue, Bol en MediaMarkt zijn de prijzen vaak gelijk, behalve op momenten dat één van hen een scherpe aanbieding heeft.

AirPods modellen

Adviesprijs Prijs elders
AirPods Max €629,- ca. €430,-
AirPods Pro 2022 €299,- ca. €299,-
AirPods Pro 2019 €279,- ca. €205,-
AirPods 2021 €199,- ca. €177,-
AirPods 2019 €149,- ca. €124,-

Hieronder vind je de beste deals die we konden vinden. Let op: deals zijn vaak tijdelijk!

AirPods Max aanbiedingen

De AirPods Max is een behoorlijk prijzige hoofdtelefoon, maar gelukkig valt er genoeg te besparen: tot wel tweehonderd euro! De prijzen van de roze en groene versie liggen vaak wat lager, omdat deze kleuren wat uitgesprokener zijn. Voor neutrale kleuren zoals spacegrijs en zilver betaal je vaak wat meer. Apple rekent altijd dezelfde prijs, dus vooral bij de wat fellere kleuren kun je goede deals vinden.

AirPods Max kleuren

De prijzen in deze vergelijker zijn een indicatie en laten mogelijk niet de vaak kortstondige afprijzingen zien. Winkels zoals Amazon wijzigen hun prijzen vaak met de snelheid van het licht!


AirPods Pro aanbiedingen

De AirPods Pro zijn de beste draadloze oortjes voor Apple-gebruikers. Ze hebben ruisonderdrukking, laten je moeiteloos wisselen tussen apparaten en werken ook met Hé Siri. Je kunt kiezen uit het eerdere model van 2019 met draadloze oplaadcase. Dit is in 2021 opgevolgd door een model met MagSafe-ondersteuning. De oortjes zelf zijn technisch gezien hetzelfde gebleven.

Kies je voor de nieuwste 2022-uitvoering, dan krijg je allerlei nieuwe functies zoals verbeterde ruisonderdrukking en transparantie, een speaker in het oplaaddoos en een bevestigingspunt voor een draagkoord. Op dit nieuwste model is nog weinig korting te krijgen.

AirPods Pro met emoji inscriptie


AirPods 3 aanbiedingen

De AirPods 3 is de nieuwste generatie uit 2021. Deze hebben qua design veel overeenkomsten met de AirPods Pro, maar dan zonder de rubberen in-ear oordopjes. Er zit geen ruisonderdrukking en transparantiemodus op, maar wel ruimtelijke audio, adaptieve EQ en een langere batterijduur. Wordt standaard geleverd met MagSafe-oplaadcase. De adviesprijs is €199,- maar bij andere winkels kun je vaak goedkoper uit zijn. Lees onze AirPods 3 review voor ervaringen.

Apple Watch met AirPods muziek afspelen.


De prijzen in deze vergelijker zijn een indicatie en laten mogelijk niet de vaak kortstondige afprijzingen zien.


AirPods 2 aanbiedingen

Wil je liever de AirPods 2? Deze hebben goed geluid en lijken qua ontwerp op de vroegere bedrade EarPods. Met ondersteuning voor Hé Siri kun je ze handsfree bedienen en dankzij de H1-chip wisselen ze automatisch met je apparaten. Dit model was ooit ook verkrijgbaar in een model met draadloze oplaadcase, maar Apple verkoopt nu alleen nog het instapmodel met gewone oplaadcase. Deze kun je opladen met de meegeleverde Lightning-kabel.

AirPods 2, AirPods 3 en AirPods Pro
Links zie je de standaard AirPods.

De prijzen in deze vergelijker zijn een indicatie en laten mogelijk niet de vaak kortstondige afprijzingen zien.

AirPods vergelijken: AirPods Max vs AirPods Pro vs AirPods 3 vs AirPods 2.

Weet je niet welke AirPods bij jou passen? Lees dan onze AirPods vergelijking met aankoopadvies, specificaties en meer.

Bekijk ook

AirPods vergelijken: Max, Pro of gewoon, welke past bij jou?

We vergelijken de AirPods modellen: AirPods Max, AirPods Pro en de gewone AirPods. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen de AirPods? Welke AirPods moet je hebben en is het tijd om te upgraden?
Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. In 2022 heeft Apple de tweede generatie AirPods Pro uitgebracht, met nieuwe H2-chip, vernieuwde oplaadcase en meer. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je bij ons alle aanbieders. Voor de beste deals check je ons artikel met AirPods-aanbiedingen.

AirPods Pro