AirPods Pro

De goedkoopste AirPods: alle actuele aanbiedingen

Check die deal!

De AirPods Pro zijn regelmatig in de aanbieding, waaronder bij Amazon. Waar vind je momenteel de goedkoopste deal voor de gewone AirPods en de AirPods Pro? Check het hier!
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

AirPods aanbiedingen

De AirPods (Pro) zijn bij andere winkels vaak veel goedkoper dan de €279 die je Apple zelf betaalt. Hieronder vind je de beste deals die we konden vinden. Let op: deals zijn vaak tijdelijk!

AirPods Pro:

AirPods 2 met draadloze oplaadcase:

AirPods 2 met normale oplaadcase:

Zoals gewoonlijk: dit is een momentopname. Winkels zoals Amazon wijzigen hun prijzen vaak met de snelheid van het licht!

De AirPods Pro zijn de beste draadloze oortjes die je als Apple-gebruiker kunt kopen. Ze hebben ruisonderdrukking, laten je moeiteloos wisselen tussen apparaten en werken ook met Hé Siri. Het enige nadeel is dat ze vrij prijzig zijn. Een leuke korting is dus nooit weg. Maar let op, want soms kan een winkel de prijs opeens weer aanpassen.

AirPods Pro

Lees onze AirPods Pro review voor meer informatie over de voor- en nadelen!

De prijzen in deze vergelijker zijn een indicatie en laten mogelijk niet de vaak kortstondige afprijzingen zien.

AirPods 2 aanbiedingen

Wil je liever de AirPods 2 zonder rubberen eartips? Hieronder vind je de actuele prijzen.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2021, 18:17

AirPods Pro

De AirPods Pro zijn Apple's extra uitgebreide en geavanceerde draadloze oordopjes. De AirPods Pro hebben ruisonderdrukking, een Transparantie-modus en een in-ear design met verwisselbare oorkussentjes. Lees alles over de AirPods Pro: van de prijs tot functies en tips. Twijfel je tussen de modellen, check dan ons artikel AirPods vergelijken.

AirPods Pro