Archief voor 'airpods pro'

ZIttende vrouw met AirPods Pro

Zo kun je je AirPods schoonmaken (ook AirPods Max)

Hoe kun je AirPods schoonmaken en vuil verwijderen? Welke middelen heb je daarvoor nodig? Alles over vuil verwijderen uit de AirPods, het oplaaddoosje en het reinigen van de AirPods Max lees je hier.

AirPods vergelijken: AirPods Max, AirPods Pro en gewone AirPods.

AirPods uitschakelen: zo voorkom je dat de batterij leegloopt

Kun je de AirPods uitzetten? Hoewel er geen fysieke aan-uit-knop op AirPods zit, kun je toch voorkomen dat je oortjes of koptelefoon onnodig batterij slurpen. Je kunt op meerdere manieren te werk gaan, afhankelijk van wat je doel is. Wij leggen het uit!

AirPods Pro 2022

De goedkoopste AirPods: alle actuele aanbiedingen

De AirPods, AirPods Pro en AirPods Max zijn regelmatig in de aanbieding, vooral bij Amazon. Waar vind je momenteel de goedkoopste deal voor de gewone AirPods, AirPods Pro en AirPods Max? Check het hier!

Ruisonderdrukking op AirPods en Beats gebruiken: zo werkt het

Sommige AirPods en Beats-oortjes beschikken over ruisbeheersing, zodat je geluiden van buitenaf minder goed hoort. In deze tip leggen we uit wat de actieve ruisonderdrukking inhoudt, hoe je het inschakelt en hoe je kunt wisselen tussen ruisonderdrukking en de transparantiemodus.

Adaptieve audio op AirPods Pro

Zo gebruik je adaptieve audio op de AirPods Pro

Op de nieuwste AirPods Pro is er in iOS 17 een extra luistermodus bijgekomen: adaptieve audio. Daarbij wordt het geluid dynamisch aangepast met een mix van actieve ruisonderdrukking en transparantie. Je hoeft dan niet meer handmatig te wisselen tussen beide varianten. Zo werkt het.