Reacties voor: Samsung is Apple voor: AirTag-concurrent Galaxy SmartTag aangekondigd

Er gaan al jarenlang geruchten over de AirTag, maar het accessoire om je voorwerpen op te sporen blijft maar op zich wachten. Samsung is Apple nu te snel af met de nieuwe Samsung Galaxy SmartTag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Apple kan maar beter opschieten met het uitbrengen van die airtags. Ik wacht hier al jaren op, ooit Kickstarter project Bringrr gebackt. €140,- door de plee gespoeld voor iets dat nooit is uitgebracht. Ik geloof dat het ergens in 2015 was ofzo.

  2. @Ade: Apple kan maar beter een werkend product op de markt brengen. Een tweede Airpower willen ze voorkomen

  3. Waarom wacht Apple zó lang met iets dat zó eenvoudig is. Wordt weer mosterd na de maaltijd 🙄

  4. Volgens mij kopen die air tags ps volgend jaar of later uit. Ik heb er alvast geen hoop meer op.

  5. Moet wel zeggen dat ik de Samsung airtags niet echt mooi vind. Tile vind ik wel erg nice.

  6. Is zoiets ook te gebruiken als tracker voor bij diefstal van een voertuig? Of schiet het daarbij tekort? Zou een stuk goedkoper zijn dan de huidige systemen met vaak hoge maandlasten.

  7. Samsung met een eigen systeem Apple met een eigen systeem en dan is Tile toch de lachende derde die overal op draait.

  8. Dus als ik het goed begrijp werkt de Airtag waarschijnlijk alleen met de nieuwste iPhones? Dat zou het zoekende netwerk de eerste jaren wel wat beperken.

  9. @Rick: Dit zijn Bluetooth trackers.. dus je moet binnen 30 meter zijn.
    Als je je auto wil laten volgen, kan je er beter een oude iPhone/ Android telefoon ergens in de auto verstoppen met een battery pack..

  10. Bijzonder dat het alleen op de galaxies werkt… vreemde keuze? Of…

  11. We weten allemaal wel dat Apple vaak niet de eerste is met het introduceren van nieuwe producten. Apple is eerder de kat uit de boom kijken, leren van de kleine foutjes van andere en brengen daarna een product uit dat simpel weg goed werkt binnen hun ecosysteem. Om die reden, vind ik de titel een beetje misleidend. Ik vermoed niet dat Apple in een ‘race zit’ met Samsung om de eerste te zijn. Wellicht andersom wel, maar dan als nog.

    Nee hoor, geen haast. Daarnaast, kunnen we allemaal toch nergens heen. 😉

  12. @Dennis P: Toen Apple de iPhone lanceerde kwam samsung vlak erna met een soort van smartphone. Als je nu aan mensen vraagt wie de smartphone heeft ‘uitgevonden’ zal je niet snel mensen horen zeggen dat dit een Samsung was. Hetzelfde geldt voor de iPad en Apple watch, airpods. Apple verzint, Samsung volgt. Ik begrijp niet zo goed hoe jij er bij komt dat Apple de ‘kat uit de boom’ kijkt.

  13. @Flieps: De technologie van de huidige smartphones zoals we ze nu kennen komt van 1 event en 1 wereldveranderende zin….

    “An iPod, a mobile internetcomunnicator and a mobile phone… An iPod, a mobile internetcomunnicator and a mobile phone… An iPod, a mobile internetcomunnicator and a mobile phone…

    De zaal ging uit de bol en dat evenement vergeet ik nooit. Bedankt Apple voor deze ommekeer in de geschiedenis. Weinige die het doen en al zeker samsung niet…😁😜

  14. @[Flieps](#comment-868683): smartphones waren er al Lang voordat Apple überhaupt begon met telefoons. Alleen er zat nog geen touch scherm op, ze leken nog op de gewone telefoons welke trouwens ook niet zo heel dom meer waren, heb al van 2000 internet op mijn mobiel, vanaf mijn derde gsm een sagem ging t hard. We e mailden ermee, we stuurden mms ( multi media sms) Google dn knipten foto’s chatten , kon al heel veel terwijl t nog geen smartphone was.

  15. Zo worden het niet echt concurrenten , die van Samsung en Apple , ze werken alleen bij hun eigen toestellen. Want dat vermoeden heb ik bij Apple ook allang, dat het alleen icm Apple gaat werken. Dan houdt tile ook nog heel veel marktruimte , want die werken niet met slechts 1 merk. De keuze van je merk phone bepaald dus welke tag je hebt behalve wanneer je tile oid neemt. Net als bij de watch, je Apple Watch vraagt ook een iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.