Nuki Keypad 2

Reacties voor: Nuki Keypad 2.0 onthuld: deurslot openen met je vingerafdruk

Nuki heeft de Nuki Keypad 2.0 onthuld. Deze is voorzien van een vingerafdrukscanner, zodat je ook zonder het intikken van een code kunt binnenkomen. Er is echter slecht nieuws op het gebied van HomeKey en Matter.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Hmmm, geen Matter update en ook geen Homekey, wie koopt dit dan?
    Ik niet in ieder geval 🙂

  2. Nuki is echt top, de filmpjes die ik dan ook zie met Homekey dan denk ik, Jezus pak dan de sleutel dat duurt net zo lang. Bij Nuki is de deur los als ik voor de deur sta, dat is pas slim.

    Matter lijkt mij enkel voordelen te hebben voor Apple gebruikers, homekit is echt beperkt. Daarom gebruik ik homebridge erbij maar voor homekit komen er veel apparaten bij maar voor Google toch niet heel veel meer extra.
    En als je hier op dit forum baalt van geen matter dan heb je geen homekit waar Nuki wel al gewoon mee werkt? En trouwens toch ook met Google? Dan is het toch al goed.

  3. @Swen: Auto unlock werkt anders al maanden niet bij mij (ook niet na alle voorgestelde manieren van aan zetten/uitzetten etc. Zou graag zien dat ze Homekey ondersteunen, ideaal met mijn Watch.

  4. Ik had er meer van verwacht. Jammer dat er geen sloten zijn voor de Europese markt met matter en HomeKey. Dan heeft de Amerikaanse markt het nu beter voor elkaar, wat überhaupt het geval is: hallo Fitness+, Card, News, Pay Later en HomeKey.

  5. Hier werkt Auto Unlock 10 uit 10 Met hele gezin. iOS 16.1 iPhone 12 tm 14
    Wellicht dan toch iets met je iPhone. App opnieuw installeren, of toch een iOS 16 bug te pakken? Nuki fabrieksinstellingen wellicht. We l vervelend ja, maar moet op te lossen zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.