Google AI-functies

Reacties voor: Hier zijn 6 dingen die Apple kan leren van Google I/O

Apple en Google zijn aan elkaar gewaagd. Terwijl Google meer gespecialiseerd is in software en Apple meer nadruk legt op hardware, lopen de ontwikkelingen toch vaak gelijk. Google kan van Apple leren, en omgekeerd. Daarom kijken we naar 6 dingen die Apple van Google I/O kan leren. Deze functies willen wij ook!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Te grappig. Wat is dit voor artikel?

  2. Oh wow: Tablet met speaker-dock
    Daar kan Apple nog iets van leren zeg. Kijk eens aan, dat ziet er goed uit. Jammer genoeg is het van Google, anders had ik hem zo gekocht. Aangezien ik ook met Homekit doe wil ik niet zomaar iets anders op tafel. Maar zou het bijna overwegen om wel te kopen.

    Dus kom op Apple, maken zo’n ding en aub ook betaalbaar 🙂

  3. #6 RCS is al jaren verouderd en dat moet je dus niet willen. (Feitelijk is het, afgezien van Android, nooit van de grond gekomen. Nauwelijks beter dan SMS en stukken slechter dan de berichten applicatie van Apple (die ook op via een windows pc beschikbaar is). E2E encryptie wordt nu toch echt wel als iets essentieels gezien. Er is in RCS geen versleutelingsmogelijkheid, tenzij je de Google/Android implementatie/uitbreiding van RCS gaat ondersteunen (wat dus niet de vastgelegde standaard is). RCS ondersteuning is leuk voor Google. En voor de iPhone totaal niet van belang. Gaat er nooit komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.