Archief voor 'wwdc'

WWDC Swift Students Challenge

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van de WWDC 2023 keynote!

· Vanavond is het zo ver: de keynote van WWDC 2023. Het belooft een extra lang event te worden met meer aankondigingen dan ooit. Daar wil je natuurlijk over meepraten - en dat kan hier! In dit artikel kun je meepraten over alle verwachte aankondigingen en discussiĆ«ren wat je ervan vindt, zodra ze bekend zijn gemaakt tijdens de keynote van WWDC 2023!

Apple
WWDC 2023

Dit zijn onze verwachtingen van de WWDC 2023-keynote

· In juni houdt Apple traditiegetrouw de jaarlijkse WWDC-keynote en dit jaar is dat vandaag, op 5 juni! Wat zijn de verwachtingen voor WWDC 2023? Welke aankondigingen gaan er komen en gaat Apple ook nieuwe hardware onthullen? Dit is onze vooruitblik!

Apple
Tim Cook op WWDC 2022

WWDC: alles over Apple's ontwikkelaarsconferentie

Lees alles over de World Wide Developers Conference (WWDC). Tijdens Apple's grote ontwikkelaarsconferentie in juni worden elk jaar de nieuwste softwareversies en producten aangekondigd. Die zijn niet alleen interessant voor ontwikkelaars, maar ook voor gebruikers.

WWDC 2023 event

WWDC 2023: alles over Appleā€™s ontwikkelaarsconferentie van dit jaar

WWDC 2023 is Apple's jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie voor 2023. Elk jaar in juni kondigt Apple hier alle vernieuwingen op het gebied van software aan, met soms ook nieuwe producten. Wanneer is WWDC 2023 en hoe gaat Apple het deze keer organiseren? Dat lees je in ons overzicht van WWDC 2023.

Google AI-functies

Hier zijn 6 dingen die Apple kan leren van Google I/O

· Apple en Google zijn aan elkaar gewaagd. Terwijl Google meer gespecialiseerd is in software en Apple meer nadruk legt op hardware, lopen de ontwikkelingen toch vaak gelijk. Google kan van Apple leren, en omgekeerd. Daarom kijken we naar 6 dingen die Apple van Google I/O kan leren. Deze functies willen wij ook!

Achtergrond
WWDC 2022 met Apple Park.

Dit is wat je kunt verwachten van de WWDC 2022-keynote

Bijgewerkt met de laatste geruchten

· In juni houdt Apple traditiegetrouw haar jaarlijkse WWDC-keynote. Wat zijn de verwachtingen voor de WWDC 2022? Welke aankondigingen gaan er komen en gaat Apple ook nieuwe hardware onthullen?

Apple