eufyCam 2 Pro

Reacties voor: Apple Store verkoopt nu de eufyCam 2 Pro met HomeKit Secure Video

Maar de beste deal vind je elders
De Apple Store is begonnen met de verkoop van de eufyCam 2 Pro, een beveiligingscamera die is voorzien van HomeKit Secure Video.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
9 reacties
 1. Erg fijn systeem. Wij hebben het uitgebreid met een keypad en diverse deur/raamsensoren. Echt heel fijn

 2. Prima camera’s, regelmatig in de aanbieding bij Coolblue (nu mooie Black Friday deal) en Amazon.

 3. Eerste indruk is zeer positief, systeem reageert supersnel, makkelijke installatie. Gebruik de eigen app. van Eufy werkt prima en met 2 K beelden, met 6 camera’s en 15 hue lampen wordt het op de woning app wel erg druk daarnaast nemen de camera’s dan alleen in 1080p op. Goed te combineren met Eufycam indoor 2K en de Eufy video doorbell.

 4. Kan de Eufy 1 ook gebruikt worden met Homekit? Bij specificaties staat dat alleen de Eufy 2 daar geschikt voor is…

 5. Origineel geplaatst door Sjoerd
  Prima camera’s, regelmatig in de aanbieding bij Coolblue (nu mooie Black Friday deal) en Amazon.

  Deze cam is niet nu met korting verkrijgbaar bij Coolblue. Er staat er wel een tussen maar dit is niet de Pro versie! Dus ik weet niet waar jij de Pro versie hebt gezien bij Coolblue van Black Friday.

 6. Origineel geplaatst door Sjoerd
  Prima camera’s, regelmatig in de aanbieding bij Coolblue (nu mooie Black Friday deal) en Amazon.

  Origineel geplaatst door Marc (die andere)
  Deze cam is niet nu met korting verkrijgbaar bij Coolblue. Er staat er wel een tussen maar dit is niet de Pro versie! Dus ik weet niet waar jij de Pro versie hebt gezien bij Coolblue van Black Friday.

  Zie hier

 7. Werken deze camera’s ook goed wanneer je een in HomeKit opneemt (en secure video) en de tweede in eufy’s eigen app blijft beheren?

 8. Heb hier ook de eufy’s hangen icm HomeKit. Blijft een gemiste kans dat via HomeKit de beelden maar 1080 zijn en niet de volle 2k. Evenals dat ik mis in de automatisering dat ik niet kan instellen dat camera moet opnemen tijdens slaap of andere ingestelde tijden.

  Yes I know. Je kan het zo instellen dat de camera altijd opneemt, maar dan is de zogenaamde batterijduur ook een wassen neus.
  Genoeg gezeur:-)

  Terug naar de camera:
  + simpel in te stellen
  + beelden zijn oke. Ook in de nacht
  + batterijduur is ook oke
  – best laat met detectie
  – HomeKit mist nog weleens detectie en neemt niet op
  – bij meer camera’s meer kosten. Maar is het niet zo waard

  @Jacques: Ja dat is geen probleem.

 9. Houdt er wel rekening mee dat alleen bewegingsdetectie wordt opgenomen… dus er is geen sprake van continu opname. Je kunt ieder moment wel live meekijken en de beelden gelijk opnemen op je smartphone. Het systeem werkt ook alleen via je een app op je smartphone, dus helaas niet via een app op een computer. 16GB opslag op basisstation is tot op heden vrij beperkt, er was wel door Anker aangegeven om via de usb poort op basisstation het opslag met een dedicated stick in de toekomst te kunnen uitbreiden. Tot op heden is daarvan niks terechtgekomen …. en gezien Apple het product nu zal verkopen zie ik er nu ook weinig heil in dat het zal gebeuren gezien inkomsten via iCloud abonnementen. Opslaggeheugen icm Apple is wel een uitbuitdingetje waar ze in Cupertino niet vies van zijn….

  Ondanks al deze beperkingen is het Anker systeem wel een zeer fijn, gebruiksvriendelijk en makkelijk uitbreidbaar systeem, die je simpel met een smartphone app met spraakbesturing kan aansluiten en bedienen. Zonnepaneeltje voor continu voeding van de camera erbij en je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.