Archief voor 'smart home'

Nanoleaf Outdoor String Lights

Nanoleaf Outdoor String Lights vanaf nu in de winkel

Als je net als wij zin hebt om de tuin of het dakterras weer aan te kleden, dan heeft Nanoleaf iets om er nog wat extra sfeer in te brengen. De eerder aangekondigde Nanoleaf Outdoor String Lights liggen nu in de winkel.

Yale Linus L2-slot: Dot en batterij

Review: Yale Linus L2 deurslot is voor Apple-gebruikers nog geen aanrader

De Yale Linus L2 is de nieuwste tweede generatie van het Yale Linus-deurslot. Dit model heeft diverse verbeteringen en pakt wat minpuntjes van de vorige generatie aan, maar is tegelijkertijd voor Apple-gebruikers nog geen aanrader. In deze review van de Yale Linus L2 lees je ons eindoordeel.

Nuki Smart Lock deurslot

HomeKit deursloten: deze zijn verkrijgbaar in Nederland

Wil je een HomeKit deurslot kopen? In dit artikel lees je wat de huidige stand van zaken is voor slimme deursloten van merken als Nuki, Yale en Danalock. Ook lees je welke slimme deursloten zonder HomeKit je kunt kopen en of dat een goede keuze is.

Bosch Indego robotmaaier

Maak je tuin slimmer met deze deals: korting op smart home voor buiten

Het is tijd om weer in de tuin bezig te gaan. Met slimme accessoires kun je zorgen dat je meer van de tuin geniet én er minder werk aan hebt. Lampen, grasmaaiers, camera's en waterregelaars: vaak werken ze met HomeKit en anders is er wel een geschikte iPhone-app voor te vinden.