Archief voor 'beveiligingscamera'

HomeKit-camera activiteitszone.

Alles over de activiteitszones voor HomeKit-camera's

Je kan voor HomeKit-camera's activiteitszones instellen, zodat je alleen waarschuwingen krijgt als er beweging gedetecteerd wordt in de door jouw ingestelde zones. In deze tip nemen we stap voor stap met je door hoe dit werkt.

Eve Cam 2 voorbeeld

Opvolger Eve Cam krijgt vierkante behuizing

De Eve Cam uit 2020 krijgt binnenkort een opvolger. De tweede generatie is ontdekt in een aanvraag bij de Amerikaanse goedkeuringsinstantie FCC. Vooral het uiterlijk lijkt te gaan veranderen.

Arlo Essentials Indoor Camera

Deze camera van Arlo werkt nu met HomeKit

Eén van de grootste minpunten van Arlo's Essential-camera voor binnenshuis is opgelost met een nieuwe update. Je kunt de 100 euro kostende camera nu gebruiken met HomeKit met alle voordelen van dien.

Logitech Circle 2 muurstekker

HomeKit Secure Video: veiliger opslaan van je camerabeelden

Met HomeKit Secure Video kun je videobeelden van je camera's beveiligd opslaan via iCloud. Wat moet je weten over HomeKit Secure Video, wat heb je nodig om het te gebruiken en welke camera's ondersteunen het? We zochten het voor je uit!

Eufy Indoor Cameras

Privacylek bij Eufy-camera's: vreemden konden live meekijken

Fabrikant Anker blijkt te zijn betrokken bij een groot privacylek. Beelden van de Eufy-camera's waren te bekijken door wildvreemden. Het ging zowel om livebeelden als om opgenomen video's. Het zou gaan om een serverbug, waardoor 0,001% van de gebruikers was getroffen.

· 20 reacties