Archief voor 'beveiligingscamera'

Eufy Video Deurbel Slim

Eufy verwijdert privacybeloften over camerabeelden in de cloud

· Eufy, maker van populaire beveiligingscamera's voor HomeKit, bleek niet duidelijk te zijn over hoe de camerabeelden gebruikt worden. Het bedrijf bleek beelden naar de cloud te uploaden, zelfs als je dit uitgeschakeld hebt. Inmiddels heeft het bedrijf gereageerd en een aanpassing in de app doorgevoerd. Maar er speelt nog een ander probleem.

Accessoires
Arlo Essentials Indoor Camera

Deze camera van Arlo werkt nu met HomeKit

Een belangrijke toevoeging

· Eén van de grootste minpunten van Arlo's Essential-camera voor binnenshuis is opgelost met een nieuwe update. Je kunt de 100 euro kostende camera nu gebruiken met HomeKit met alle voordelen van dien.

Accessoires
Logitech Circle 2 muurstekker

HomeKit Secure Video: veiliger opslaan van je camerabeelden

Met HomeKit Secure Video kun je videobeelden van je camera's beveiligd opslaan via iCloud. Wat moet je weten over HomeKit Secure Video, wat heb je nodig om het te gebruiken en welke camera's ondersteunen het? We zochten het voor je uit!

Eufy Indoor Cameras

Privacylek bij Eufy-camera's: vreemden konden live meekijken

Ook persoonlijke info te zien

· Fabrikant Anker blijkt te zijn betrokken bij een groot privacylek. Beelden van de Eufy-camera's waren te bekijken door wildvreemden. Het ging zowel om livebeelden als om opgenomen video's. Het zou gaan om een serverbug, waardoor 0,001% van de gebruikers was getroffen.

Accessoires