iPhone-hoesjes voorjaar 2021

Apple MagSafe-hoesjes in de nieuwe lentekleuren 2021: nu officieel

Eerder al gelekt

Apple heeft nieuwe kleuren voor de MagSafe-hoesjes en de Wallet-case uitgebracht, in de nieuwe voorjaarskleuren 2021. Eerder lekten al foto's uit van deze nieuwe hoesjes.

De officiële kleuren zijn bekend! Apple heeft de hoesjes voor de lente van 2021 onthuld. Het gaat om de volgende kleuren.

Siliconenhoesjes:

  • Pistachegroen (zachtgroen)
  • Cantaloupe (licht oranjeroze)
  • Capri-blauw (felblauw)
  • Amethist (donker auberginepaars)

Lederen hoesjes:

  • Donkerviolet (donkerpaars)

Leren kaarthouder/Wallet:

  • Arizona

iPhone-hoesjes voorjaar 2021

De paarse kleuren zijn bedoeld om te combineren met de nieuwe paarse iPhone 12-modellen die tijdens het evenement werden aangekondigd. Bij de Wallet-case kun je nu kiezen voor een roodbruine lederen kleur, genaamd Arizona. Er zijn nog geen andere accessoires in deze kleur.

Wil je combineren met een horlogebandje, dan zijn er helaas geen nieuwe paarse bandjes. Wel zijn pistachegroen, Cantaloupe en Capri-blauw te combineren met een bijpassend Apple Watch bandje.

Over de Apple Watch voorjaarskleuren 2021 lees je meer in een apart artikel.

Update 13 april 2021: Opnieuw is er een foto verschenen van de voorjaarskleuren 2021. Het gaat om MagSafe-cases voor de iPhone 12. Mocht jouw siliconencase ondertussen al helemaal afgerafeld zijn, dan zou je binnenkort misschien een nieuwe kunnen kopen in deze nieuwe kleuren. Onduidelijk is nog of deze hoesjes qua kleurstelling zijn gebaseerd op de eerder gelekte foto’s. De foto werd gedeeld door een nieuw, anoniem account genaamd ‘Tommy Boi’ waar alleen deze foto te zien is. De kleuren lijken op perzik/zand, mintgroen, blauw en donkerpaars. Normaal brengt Apple in maart nieuwe hoesjes uit, maar er is nog geen zicht op aankondigingen.

iPhone voorjaarskleuren 2021

Hieronder lees je ons oorspronkelijke artikel van 2 april 2021.

Het is inmiddels een traditie geworden dat Apple in het voorjaar nieuwe kleuren voor iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes uitbrengt. Meestal worden deze nieuwe kleuren in maart toegevoegd, rond de aankondigingen van andere nieuwe producten. Maar we hebben dit voorjaar nog geen één nieuwe aankondiging van Apple gezien, dus je vraagt je misschien ook af waar de nieuwe hoesjes en bandjes blijven. Komen ze überhaupt nog wel? Er is een afbeelding opgedoken die mogelijk de nieuwe kleuren verklappen.

‘Kleuren voorjaarscollectie iPhone-hoesjes van 2021 gelekt’

Het gaat in totaal om vier kleuren van nieuwe MagSafe-hoesjes. De afbeeldingen daarvan zijn het eerst gedeeld op het Chinese Weibo. Het lijkt erop dat het gaat om de animatie die afgespeeld wordt zodra je de case om de iPhone doet. De MagSafe-hoesjes geven namelijk aan de iPhone door welk hoesje er omgedaan wordt, waarna er een animatie afgespeeld wordt in de kleuren van de hoes zelf.

Nu blijkt dus dat Apple minstens vier nieuwe kleuren voorbereid heeft. Het gaat om een blauwe, paarse, lichtgroene en roze-achtige variant. Het is nog niet helemaal duidelijk of het hier om de siliconen of leren MagSafe-hoesjes gaat. Volgens Twitter-gebruiker @duanrui1205, die vaker vroegtijdig informatie over Apple-producten naar buiten brengt, heeft Apple in totaal vijf nieuwe kleuren in aantocht.

Update 14:45: Inmiddels is er ook een foto opgedoken van de vier betreffende kleuren. het lijkt erop dat het gaat om vier siliconenhoesjes met MagSafe. Welke kleur de vijfde variant is, is nog niet duidelijk.

Meestal brengt Apple tegelijkertijd nieuwe Apple Watch-bandjes uit in bijpassende kleuren. Vorig jaar zagen we met Pacific en Grapefruit al soortgelijke kleuren, maar de nieuwe tinten zijn iets anders.

Apple Watch sportbandje voorjaar 2020 kleuren.
Ter vergelijking: de kleuren Pacific en Grapefruit van voorjaar 2020.

Het huidige siliconen MagSafe-hoesje is er in pruimenpaars, donkermarineblauw, kumquat, cyprusgroen, citrusroze, wit, zwart en rood. Ben je benieuwd naar onze mening over de MagSafe-hoesjes? Lees dan onze review van de siliconen MagSafe-case. Ook hebben we een review van het leren MagSafe-hoesje.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 13 april: Nieuwe foto toegevoegd.
  • 2021 - 02 april: Tweet met foto van de hoesjes toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

MagSafe

MagSafe is een magnetische aansluiting voor het opladen van je device. Er zijn twee varianten: MagSafe op de iPhone is een magnetische schijf om je toestel draadloos op te laden op 15 Watt, terwijl MagSafe 3 op de Mac een magnetische kabelaansluiting is. Dit voorkomt dat je MacBook op de grond valt als er iemand over de kabel struikelt. Apple levert voor de Mac kabels met MagSafe-aansluiting en voor de iPhone zijn er officiële accessoires zoals de MagSafe Charger. Alle uitleg over MagSafe vind je hier!

MagSafe
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.