Voorjaarskleuren 2021 van MagSafe-hoesjes gelekt.

‘Dit zijn de voorjaarskleuren van Apple’s nieuwe iPhone-hoesjes’

Een afbeelding die op het internet circuleert, verklapt mogelijk welke nieuwe voorjaarskleuren Apple in 2021 gaat gebruiken voor nieuwe iPhone-hoesjes.

Update 13 april 2021: Opnieuw is er een foto verschenen van de voorjaarskleuren 2021. Het gaat om MagSafe-cases voor de iPhone 12. Mocht jouw siliconencase ondertussen al helemaal afgerafeld zijn, dan zou je binnenkort misschien een nieuwe kunnen kopen in deze nieuwe kleuren. Onduidelijk is nog of deze hoesjes qua kleurstelling zijn gebaseerd op de eerder gelekte foto’s. De foto werd gedeeld door een nieuw, anoniem account genaamd ‘Tommy Boi’ waar alleen deze foto te zien is. De kleuren lijken op perzik/zand, mintgroen, blauw en donkerpaars. Normaal brengt Apple in maart nieuwe hoesjes uit, maar er is nog geen zicht op aankondigingen.

iPhone voorjaarskleuren 2021

Hieronder lees je ons oorspronkelijke artikel van 2 april 2021.


Het is inmiddels een traditie geworden dat Apple in het voorjaar nieuwe kleuren voor iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes uitbrengt. Meestal worden deze nieuwe kleuren in maart toegevoegd, rond de aankondigingen van andere nieuwe producten. Maar we hebben dit voorjaar nog geen één nieuwe aankondiging van Apple gezien, dus je vraagt je misschien ook af waar de nieuwe hoesjes en bandjes blijven. Komen ze überhaupt nog wel? Er is een afbeelding opgedoken die mogelijk de nieuwe kleuren verklappen.

‘Kleuren voorjaarscollectie iPhone-hoesjes van 2021 gelekt’

Het gaat in totaal om vier kleuren van nieuwe MagSafe-hoesjes. De afbeeldingen daarvan zijn het eerst gedeeld op het Chinese Weibo. Het lijkt erop dat het gaat om de animatie die afgespeeld wordt zodra je de case om de iPhone doet. De MagSafe-hoesjes geven namelijk aan de iPhone door welk hoesje er omgedaan wordt, waarna er een animatie afgespeeld wordt in de kleuren van de hoes zelf.

Nu blijkt dus dat Apple minstens vier nieuwe kleuren voorbereid heeft. Het gaat om een blauwe, paarse, lichtgroene en roze-achtige variant. Het is nog niet helemaal duidelijk of het hier om de siliconen of leren MagSafe-hoesjes gaat. Volgens Twitter-gebruiker @duanrui1205, die vaker vroegtijdig informatie over Apple-producten naar buiten brengt, heeft Apple in totaal vijf nieuwe kleuren in aantocht.

Update 14:45: Inmiddels is er ook een foto opgedoken van de vier betreffende kleuren. het lijkt erop dat het gaat om vier siliconenhoesjes met MagSafe. Welke kleur de vijfde variant is, is nog niet duidelijk.

Meestal brengt Apple tegelijkertijd nieuwe Apple Watch-bandjes uit in bijpassende kleuren. Vorig jaar zagen we met Pacific en Grapefruit al soortgelijke kleuren, maar de nieuwe tinten zijn iets anders.

Apple Watch sportbandje voorjaar 2020 kleuren.
Ter vergelijking: de kleuren Pacific en Grapefruit van voorjaar 2020.

Het huidige siliconen MagSafe-hoesje is er in pruimenpaars, donkermarineblauw, kumquat, cyprusgroen, citrusroze, wit, zwart en rood. Ben je benieuwd naar onze mening over de MagSafe-hoesjes? Lees dan onze review van de siliconen MagSafe-case. Ook hebben we een review van het leren MagSafe-hoesje.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 13 april, 08:41: Nieuwe foto toegevoegd.
  • 2021 - 02 april, 14:53: Tweet met foto van de hoesjes toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2021, 8:47
Bron Bron Uncle Pan (via Weibo)
Via Via MacRumors
Categorie Accessoires
Onderwerp magsafe
Device Accessoires
8 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.