Apple Watch sportbandje voorjaar 2020 kleuren.

Voorjaarskleuren 2020: de hoesjes en Apple Watch-bandjes zijn klaar voor de lente

Fris het voorjaar in

Apple heeft een nieuwe serie Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes uitgebracht in voorjaarskleuren 2020. Je kunt kiezen uit frisse nieuwe kleuren waarmee je meteen in een zonnige stemming komt.

Apple Watch-bandjes in voorjaarskleuren 2020

Ook al valt er momenteel niet zoveel te lachen: wat de accessoires betreft gaat alles gewoon door en probeert Apple je een beetje op te vrolijken met frisse nieuwe kleuren. De lente komt eraan en dat is een mooi moment om je Apple Watch of iPhone te voorzien van een nieuw bandje of accessoire. Ook voor liefhebbers van blauw is er weer iets te kiezen. Je kunt de accessoires voorlopig het beste online aanschaffen, want de Apple Stores zijn dicht en andere retailers krijgen ze vaak iets later. Dit zijn de voorjaarskleuren 2020 van Apple!

Geweven sportbandje in lentekleuren 2020
Apple Watch geweven bandje voorjaar 2020 kleuren.

Het geweven sportbandje sluit met klittenband en heeft als voordeel dat het altijd past. Je kunt nu in totaal kiezen uit 12 kleuren. Deze bandjes zijn geschikt voor een pols van 130mm tot en met 220mm omtrek. Hetzelfde type bandje vind je verderop nog een keer in de Nike+ variant, waarbij er reflecterende draden zijn meegeweven. De diepgrijze variant is er ook in een grotere maat.

Dit zijn de nieuwe kleuren (49 euro per stuk):

 • Zonnig geel
 • Vitamine C
 • Pacific
 • Neonlime
 • Neonroze

Geweven sportbandje: €49

Sportbandje in lentekleuren 2020
Apple Watch sportbandje voorjaar 2020 kleuren.

Dit bandje is gemaakt van fluorelastomeer en is geschikt om mee te zwemmen. In totaal zijn deze bandjes nu verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren, waarvan er nu dus drie nieuw zijn. Dit bandje zit al vanaf het begin in het assortiment. De zwarte variant is er ook in een extra grote uitvoering voor XL-polsen.

Dit zijn de nieuwe kleuren (49 euro per stuk):

 • Cactus
 • Grapefruit
 • Pacific

Sportbandje: €49

Nike+ geweven bandje in lentekleuren 2020
Je vindt het geweven bandje met klittenbandsluiting ook in een speciale Nike+ uitvoering. Deze bandjes zijn reflecterend, zodat je goed wordt gezien tijdens het hardlopen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, geschikt voor de polsmaten 130mm t/m 220mm. Het mooie van deze bandjes is dat ze eindeloos verstelbaar zijn en snel om te doen. Wil je de meest neutrale kleur dan is er gewoon zwart. Daarnaast zijn er ook wat creatievere kleuren.

Dit zijn de nieuwe kleuren (49 euro per stuk):

 • World Indigo/Lime Blast
 • Hyper Crimson/Neptune Green

Nike sportbandjes 2020 voorjaar

Nike+ geweven bandje: €49

Nike+ sportbandje in lentekleuren 2020
De Nike+ bandjes zijn te herkennen aan het gaatjespatroon bij de modellen met fluorelastomeer. Ook deze zijn geschikt om mee te zwemmen en de gaatjes zorgen voor snellere afvoer van zweet. Er zijn meerdere kleurcombinaties mogelijk, met en zonder groot kleurcontrast. Je kunt kiezen uit de formaten 40mm en 44mm geschikt voor polsen van 130mm tot maximaal 210mm omtrek.

Dit zijn de nieuwe kleuren (49 euro per stuk):

 • Zwart/Lime Blast
 • Mignight Turquoise/Aurora Green

Nike+ sportbandje: €49

Lentekleuren 2020 voor de iPhone-hoesjes

Ook voor de iPhone-hoesjes zijn er nieuwe kleuren verschenen. De nieuwe trendkleuren voor het voorjaar sluiten aan op die van de Apple Watch. Dit zijn de nieuwe opties:

Siliconenhoesje:
Bij deze hoesjes kun je kiezen uit nieuwe kleuren:

 • Cactus
 • Grapefruit
 • Pacific

Ze zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2020, 15:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

  Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.