Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Nieuwe Circle View Doorbell van Logitech werkt met HomeKit Secure Video

Logitech heeft de nieuwe Circle View Wired Doorbell met HomeKit Secure Video aangekondigd. De deurbel is in de VS per direct te bestellen en verwachten we binnenkort ook in Nederland.

Logitech heeft al flink wat ervaring met HomeKit-camera’s. Na de Logitech Circle en de Logitech Circle View, is er nu ook de Logitech Circle View Wired Doorbell. Dit is een slimme deurbel voor bij je voordeur met een grote kijkhoek én ondersteuning voor HomeKit Secure Video.

Logitech Circle View Doorbell onthuld

De nieuwe deurbel van Logitech is in de VS direct te bestellen via de Apple Store, maar in de Nederlandse online Apple Store hebben we hem nog niet gezien. De deurbel is een rechthoekig zwart kastje met onderaan de knop voor de deurbel en bovenaan de ingebouwde camera. Deze camera heeft een kijkhoek van 160 graden en nachtmodus met kleur. De deurbel werkt met huidige bestaande bedrade deurbelsystemen en geluidsmodules.

Logitech Circle View Wired Doorbell waterbestendig.

Er zit ook een speaker en microfoon in, waardoor je via de deurbel kan praten met wie er voor je deur staat. De camera ondersteunt ook High Dynamic Range voor hoge kwaliteit camerabeelden. De Logitech Circle View Wired Doorbell is exclusief gemaakt voor HomeKit. Dat betekent dat je hem alleen kan instellen via Apple’s HomeKit-systeem. De deurbel ondersteunt ook HomeKit Secure Video.

Logitech Circle View Doorbell met HomeKit.

Voor HomeKit Secure Video heb je een iCloud-opslagabonnement van minimaal 200GB nodig, plus een HomeKit hub. Je krijgt dan rijke notificaties met waarschuwingen wié er voor de deur staat dankzij HomeKit-gezichtsherkenning. Je kan ook activiteitszones maken, zodat de camera je alleen waarschuwt voor beweging binnen je ingestelde gebied.

Bekijk ook

HomeKit Secure Video: veiliger opslaan van je camerabeelden

Met HomeKit Secure Video kun je videobeelden van je camera's beveiligd opslaan via iCloud. Wat moet je weten over HomeKit Secure Video, wat heb je nodig om het te gebruiken en welke camera's ondersteunen het? We zochten het voor je uit!

Je beelden worden veilig in iCloud opgeslagen voor 10 dagen, zodat je ze later ook terug kunt kijken. De nieuwe Logitech Circle View Wired Doorbell kost in de VS $199,95. Wanneer de deurbel naar Nederland en België komt, is nog niet bekend. Wil je nu al een HomeKit-deurbel kopen, dan kan je onder andere terecht bij Netatmo. De fabrikant had beloofd dat ook daarvoor HomeKit Secure Video beschikbaar komt.

https://www.iculture.nl/gids/homekit-deurslot-deurbel/

HomeKit

Ontdek alles wat je met HomeKit kunt doen, Apple's overkoepelende systeem voor slimme apparaten in huis. HomeKit en de Woning-app zijn de basis van Apple's smart home-platform, waarin je slimme lampen, deursloten, sensoren, raambekleding, camera's en meer aan elkaar kan koppelen en met elkaar kan laten samenwerken. Apparaten met HomeKit-ondersteuning werken ook met Siri. Bovendien werken accessoires die geschikt zijn voor de de smart home-standaard Matter ook compatibel met HomeKit en de Woning-app. Onze belangrijkste artikelen over HomeKit en smart home, overzichtelijk op een rijtje.

HomeKit

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.