CES 2021 voor Apple-gebruikers: nieuwe magnetische accessoires en meer

Aankondigen op digitale techbeurs
CES 2021 is in volle gang. Apple is zelf niet aanwezig op de beurs, maar er zijn toch weer enkele noemenswaardige producten getoond. In dit artikel zetten we dan ook de meest interessante ontwikkelingen en aankondigingen voor Apple-gebruikers voor je op een rijtje.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

CES 2021 round-up

De Consumer Electronics Show, beter bekend als CES, is een jaarlijkse beurs die normaliter in Las Vegas gehouden wordt. Bedrijven presenteren hier hun nieuwste technische snufjes, maar net als zoveel is dat dit jaar anders dan anders. Hoewel CES vorig jaar nog als laatste een fysieke beurs kon houden, is het evenement van 11 januari tot 14 januari volledig digitaal. De komende week houden we je met dit artikel op de hoogte van de beste CES 2021-aankondigingen voor Apple-gebruikers.

Dit is er tot nu toe gepresenteerd tijdens CES 2021:

Aankondigingen voor Apple-gebruikers

Dat CES dit jaar digitaal plaatsvindt wil niet zeggen dat het er rustiger op geworden is. Ook dit jaar zijn er weer enkele interessante producten aangekondigd die ook zeker voor jou als Apple-gebruiker het bekijken waard zijn. Eerder schreven we al over enkele aankondigingen:

Kensington StudioDock voor iPad

Kensington heeft wellicht één van de veelzijdigste accessoires voor de iPad aangekondigd: de StudioDock. De stand doet een beetje denken aan de stand voor de Pro Display XDR van Apple en maakt je iPad Air (2020), 11-inch iPad Pro (2018 of nieuwe) en de 12,9-inch iPad Pro een stuk veelzijdiger. De StudioDock werkt met de magnetische connectors van de iPad en heeft in de voet twee Qi draadloze opladers zitten, een met een vermogen tot 7.5W en een tot 5W, om je iPhone of AirPods mee op te laden. Kensington heeft ook aan de Apple Watch gedacht en komt later met een uitbreiding om ook je Apple Watch op te laden via de StudioDock.

De StudioDock voor de iPad

Aan de achterzijde van de StudioDock bevinden zich drie usb-a-poorten, een Ethernet aansluiting en een HDMI 2.0 poort. Alsof dat nog niet voldoende was, zit er aan de zijkanten een USB-C aansluiting om mee op te laden en aan de andere kant bevind zich een koptelefoon-aansluiting en een SD-reader.

Kensington heeft nog geen details gegeven over de prijs of wanneer we de StudioDock kunnen verwachten.

Kingston Workflow

Ook Kingston was aanwezig tijdens CES 2021. Het bedrijf heeft de Workflow Station gepresenteerd. Hiermee richt het bedrijf zich vooral op content makers. De Workflow Station is een dock die door middel van usb-c te verbinden is met je Mac. Bovenop zitten vier docking stations waar je verschillende modules in kan plaatsen. Hiermee is het makkelijker om in één klap veel apparaten te koppelen en bestanden over te zetten.

De Workflow Station van Kensington

Kingston komt ook met drie verschillende modules om aan de Workflow Station te koppelen. Zo is er een usb-minihub te koop met een usb-a- en usb-c-aansluiting. Ook een module speciaal voor twee SD-kaartjes en een module voor twee microSD-kaartjes. Het is dus voor fotografen mogelijk om vier modules voor SD-kaartjes in de WorkFlow Station te stoppen en zo in een klap acht SD-kaartjes overzetten met een usb-3.2 snelheid.

De WorkFlow Station is nu te verkrijgen voor $135.20, waarbij je de UBS minihub dock bij krijgt. Ook de modules zijn los te bestellen voor $36 per stuk.

Roomba i3+

Ook Roomba was aanwezig tijdens CES en heeft bekendgemaakt dat de Roomba i3+ ook in Nederland te koop zal zijn. Deze robotstofzuiger heeft met intelligente navigatie en komt net als de Roomba i7+ en Roomba s9+ met een Clean Base Automatic Dirt Disposal. Zo kan de i3+ zelf zijn opvangbak legen en tot 60 dagen bewaren.

De Roomba i3x komt ook naar Nederland.

De Roomba i3+ werkt daarnaast met diverse spraakassistenten en is met een app volledig naar eigen wens in te stellen. Zo kun je via de app een geheel eigen schoonmaakervaring instellen en geeft de stofzuiger een aanbevolen schoonmaakschema, gebasseerd op eerdere taken. Met de intelligente navigatie kan de Roomba doelgericht stofzuigen en je hele huis netjes houden.

De Roomba i3+ zal onder andere bij iRobot, Coolblue en MediaMarkt te verkrijgen zijn voor €699,99.

Satechi 2-in-1 Magnetic Wireless Charging Stand

Zagen we eerder al de Dock5 van Satechi, komt het bedrijf nu ook met een 2-in-1 Magnetische Charging Stand op de proppen. De oplader werkt niet met MagSafe, maar gebruikt de magneten in de iPhone 12 wel. De oplader voor de iPhone heeft een maximaal vermogen van 7.5W, in tegenstelling tot 15W met de MagSafe. In de voet zit nog een Qi draadloze oplader waarmee je je AirPods kunt opladen.

Satechi komt met een 2-in-1 MagSafe oplader.

De oplader is in zowel landschap als portraitmode te gebruiken en is volledig van aluminium. Aan de achterkant zit een usb-c-poort en aan de voorkant een klein led-lampje ter indicatie.

Op de site van Satechi is de stand voor $59.99 te bestellen en wordt midden februari verzonden.

Anker powerbanks en hoesjes

Ook Anker maakt graag gebruik van de magneten in de iPhone 12. De fabrikant komt nu ook met een powerbank die ook draadloos te gebruiken is. Het bedrijf maakt geen gebruik van MagSafe, maar kan door de magneten van iPhone 12 het toestel opladen. De powerbanks hebben een capaciteit van 10.000 mAh en een laadvermogen van 7,5w. Anker kwam eerder al met een eigen MagSafe lader en dock.

De magnetische powerbank van Anker

Anker Magnetic Wireless Power Bank komt in februari en zal vanaf $37.99 te verkrijgen zijn.

Anker heeft ook de Powerwave GO 3-in-1 Stand aangekondigd. Dit is een draadloos oplaadstation voor je iPhone, Apple Watch en AirPods en beschikt ook over een afneembare powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh. De Powerwave is ook als dock te gebruiken voor op je bureau.

De Powerwave Go van Anker.

PowerWave Go 3-in-1-standaard wordt in maart verwacht en heeft een vanaf prijs van $159,99.

Daarnaast heeft Anker een reeks magnetische hoesjes uitgebracht voor de iPhone 12-modellen. De hoesjes komen in drie kleuren: wit, donkerblauw en zwart en kan overweg met MagSafe-accessoires.

De magnetische cases voor iPhone 12-modellen van Anker.

De hoesjes worden in januari verwacht en de prijs start vanaf $20,99.

Razer masker

Razer grijpt de pandemie aan om een bijzonder masker te introduceren. Het bedrijf heeft een een zogenoemde smart masker getoond onder de naam Project Hazel. Het masker moet een actieve ventilatiesysteem krijgen die een hele dag te gebruiken is en is transparant zodat mensen je mond gewoon kunnen zien. Daarnaast zit er een microfoon en versterker ingebouwd zodat je stem nog goed te horen is tijdens het dragen.

Razer lijkt te werken aan een speciale masker

Volgens Razer is het masker gemaakt van duurzame materialen en uren achterelkaar te gebruiken. Het masker komt met een eigen oplaadcase die het masker tegelijkertijd reinigt door middel van UV licht. Het is goed om te benoemen dat het hier om een concept gaat van Razer. Het is nog maar de vraag of het daadwerkelijk tot een echt product komt.

https://youtu.be/FvWiCclESL8

Catalyst iPhone 12-hoesjes

Bij robuuste hoesjes denk je al snel aan LifeProof. Maar Catalyst heeft ook een interessante line-up en met de Total Protection Case voor de iPhone 12-serie is ook je nieuwste toestel goed beschermd. Deze hoezen zijn 100% waterproof tot op 10 meter diepte. Bovendien kun je ze van twee meter hoogte laten vallen. De Vibe en Influence hoesjes kregen ook een update, terwijl de bestaande modellen nu in nieuwe kleuren te krijgen zijn: Neon Yellow, Neon Pink en Bondi Blue. De bestaande kleuren Stealth Black en Army Green blijven bestaan.

Catalyst Vibe voor iPhone 12

Targus desinfectielamp

Targus heeft een desinfectielamp voor pc-accessoires gemaakt. Daarnaast is er een antimicrobiële laptoptas aangekondigd. De lamp straalt ultraviolet licht van het type UV-C uit, waardoor ziekteverwekkers worden gedood. Je zet de lamp neer op je bureau, zodat deze op je muis en toetsenbord kan schijnen. Bewegingssensoren merken op of er iemand aan de knoppen zit. De lamp schakelt dan automatisch uit. Na vijf minuten inactiviteit schakelt de lamp weer in.

Targus desinfectielamp

Netgear Nighthawk met WiFi 6E

Netgear heeft de line-up voor CES 2021 aangekondigd, met als topstuk de Nighthawk RAXE500. Dit is een tri-band router met ondersteuning voor WiFi 6E, hetgeen inhoudt dat het ook op de 6GHz-band werkt. Je krijgt hiermee snelheden tot 10,8 Gbps. De extra bandbreedte zorgt voor hogere snelheden en hogere capaciteiten. Het zou 200% meer spectrum bieden dan dual-band routers die nog niet voor 6E geschikt zijn. Er zit een 64-bit 1.8GHz quad-core chip in, die ook geschikt is voor 8K UHD-streaming. De updates worden automatisch geïnstalleerd. Je krijgt er ook 30 dagen gratis Netgear Armor bij, een anti-malware oplossing. Instellen kan via de bijbehorende app, waar je ook de internetverbinding kunt pauzeren en het dataverkeer kunt bekijken. Verder kun je hiermee een gastverbinding instellen en de firmware eventueel handmatig updaten. Hij komt in het voorjaar beschikbaar voor rond de 600 euro.

Netgear Nighthawk WiFi 6E

Netgear heeft ook de Nighthawk CAX30 AX6/6-Stream Wi-Fi 6 Cable Modem Router, een dual-band router voor WiFi 6. Ook deze is instelbaar via de Netgear Nighthawk-app. Hij ligt in januari in de winkel voor rond de 300 euro. De Nighthawk LAX20 AX4 4G LTE Wi-Fi 6 Router is een hybride router, die je als standaard router en voor een 4G LTE-verbinding kunt gebruiken. Hij schakelt automatisch over op LTE als je internetverbinding wegvalt. Het lijkt erop dat deze alleen in de VS beschikbaar komt, voor 300 dollar.

LG 4K OLED UltraFine achterkant

Linksys

Ook Linksys heeft een nieuwe meshrouter aangekondigd, namelijk de AXE8400. Dit is een tri-band router met ondersteuning van de 6GHz-band en heeft een maximale doorvoersnelheid van 8,4Gbit/s. Een enkele node heeft een bereik van 278m2, maar kan daarentegen wel iets minder apparaten tegelijkertijd ondersteunen dan die van TP-Link, namelijk 65. Een bijkomend voordeel is dat dit systeem te combineren is met eerdere meshsystemen van Linksys. Het systeem wordt in drie pakketten verkocht. Een enkele node gaat $450 kosten. Wil je er gelijk twee of drie, dan gaat dat je $850 of $1200 kostten. De routers worden in de lente van 2021 verwacht.

Linksys router met Wi-Fi 6E

LG OLED 4K UltraFine

LG heeft het eerste 31,5-inch OLED 4K UltraFine display aangekondigd. LG stapt dus bij de UltraFine-modellen over op OLED en dit model van 31,5-inch is de eerste daarvan. Deze heeft 99% P3-ondersteuning en Adobe RGB kleuraccuratesse. Op het 3840 x 2160 pixels display kun je van acht miljoen kleuren genieten, waarbij elke pixel kan apart worden gedimd. De contrast ratio is met 1.000.000:1 dan ook enorm. Er zit een 90 Watt USB-C PowerDelivery-poort op, twee DisplayPorts, een HDMI-poort, drie USB-A-poorten, een USB-B-poort en een koptelefoonaansluiting. Je kunt ook gebruik maken van ingebouwde KVM-functionaliteit om een muis, toetsenbord en monitor aan te sluiten. Verder kun je meerdere schermen aan elkaar koppelen. Bij een Mac met M1-chip ben je beperkt tot één monitor.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Een prijs of releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Apple verkoopt de huidige LG UltraFine 4K voor €749 maar die is maar 23,7‑inch en heeft een IPS-scherm. Reken dus op een prijs van ruim boven de duizend euro.

Pioneer CarPlay draadloos

Pioneer heeft de draadloze CarPlay-unit Pioneer DMH-WC5700NEX aangekondigd, die je eventueel ook met kabel kunt gebruiken. Het model werkt verder met Alexa, communiceert met Android-smartphones via Android Auto en heeft een 6,8-inch groot touchscreen. Qua design lijkt het op de vorig jaar geïntroduceerde 9-inch DMH-WC6600NEX dat voor 800 euro in de winkel ligt. De DMH-WC5700NEX is ook nu weer modulair van design, zodat je meer flexibiliteit hebt bij het inbouwen.

Pioneer DMH-WC5700NEX CarPlay draadloos

De Pioneer is pas in de zomer verkrijgbaar. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.

Otterbox Mobile Game Clip

Otterbox heeft de Mobile Game Clip aangekondigd, waarmee je je iPhone met een Xbox Wireless Controller kunt verbinden. Ook is er nu de Otterbox Easy Grip Controller Shell, die extra bescherming biedt voor je Xbox-controller. De meeste andere accessoires zijn voor de Xbox, maar de Mobile Gaming Clip is speciaal voor iPhone. Hiermee kun je je Apple Arcade-games met een Xbox-controller bedienen. Je kunt de hoek aanpassen, waardoor ook de gewichtsverdeling wijzigt. Het werkt met diverse iPhones, ook de grootste Max-modellen voorzien van een beschermhoes. Verder kun je het accessoire gebruiken als een stand op tafel. Voor onderweg vouw je de Game Clip compact op.

Otterbox Gaming Grip

Je kunt er een Xbox Wireless Controllers of een Xbox Elite Wireless Controller Series 2 in stoppen. De pre-order begint op 25 januari en hij kost rond de 30 euro. Er is ooke en Gaming Carry Case, waar je je Xbox draadloze controller in steekt. Aan de bovenkant zit een uitklapbare stand voor je iPhone. Er is een pass-through voor de kabel, zodat je ook nog kunt opladen. Deze kost rond de 45 euro. De Easy Grip Gaming Case is een reeks beschermhoezen voor recente iPhones, waarmee je toestel koel blijft tijdens het gamen. Ze kosten rond de 55 euro. Met de Gaming Glass Privacy Guard heb je een screenprotector die voorkomt dat anderen je game kunnen zien. Is ook in landschapsmodus te gebruiken, in tegenstelling tot gebruikelijke privacy-screenprotectors. Hij kost rond de 55 euro. Al deze accessoires liggen op 25 januari bij Otterbox in de winkel en iets later ook bij andere retailers.

Belkin-accessoires

Belkin heeft diverse accessoires aangekondigd op CES 2021, waaronder de Belkin SoundForm Freedom-oordopjes, waar we eerder al over schreven. Deze maken gebruik van Apple’s Zoek Mijn-netwerk.

Belkin MagSafe Stand

Daarnaast is er de Belkin BoostCharge Pro 2-in-1 Wireless Charger Stand met MagSafe, die erg geschikt is voor FaceTime-gesprekken. Magneten houden de iPhone 12 op z’n plek en dankzij officiële MagSafe-ondersteuning kun je draadloos opladen met 15 Watt. Je kunt er ook je AirPods mee opladen, dankzij een extra laadmatje. Verkrijgbaar vanaf maart-april voor een prijs rond de 100 euro, bij de Apple Store en via Belkin zelf. Dit is een eenvoudiger versie van de Boost↑Charge Pro MagSafe 3-in-1 Wireless Charger die Belkin vorig najaar aankondigde en die alleen nog in de VS in de winkel ligt.

Bekijk ook

Nieuwe Belkin-oordopjes kun je terugvinden met Apple's Zoek mijn-app

Belkin heeft tijdens de CES 2021 een aantal interessante nieuwe accessoires voor Apple-gebruikers aangekondigd. Het meest opmerkelijk is de nieuwe Soundform Freedom True Wireless Earbuds, die werken met Apple's Zoek mijn-app.

Kohler Stillness smart bad

Onze levens worden met de komst van smart home-producten steeds slimmer, maar nog niet slim genoeg moet Kohler hebben gedacht. Het Amerikaanse bedrijf richt zich al langer op slimme keuken en badkamer-apparatuur en komt nu ook met een slim bad. De Stillness kun je bedienen met een app of met je stem om hem zo te vullen. Maar daarnaast kun je er ook voor kiezen om de lampen rondom en in het bad te bedienen en je kunt zelfs mist toevoegen.

De Kohler Stillness

Daarnaast is het mogelijk om je eigen routine in te stellen. Zo kun je instellen hoe vol en warm het bad moet zijn, daarna kun je instellen of je mist wil of zelfs een bepaalde geur wil ruiken. Dit alles met een enkele stemcommando via Alexa of Google Assistent. Vooralsnog is Siri nog niet beschikbaar als assistent, maar kun je wel alles instellen via de iOS-app.

De Kohler Stillness heeft een prijskaartje van $16,000 (omgerekend zo’n €13.000) en is vooral gericht op de Amerikaanse markt

JBL Bar 5.0 MultiBeam

Ook JBL is weer volop aanwezig tijdens de CES. Het bedrijf heeft de JBL Bar 5.0 MultiBeam soundbar aangekondigd. De soundbar beschikt over vijf drivers en vier radiatoren waardoor er een virtuele Dolby Atmos ervaring kan worden gecreëerd. Ook gebruikt de MultiBeam-technologie van HARMAN, die gebruikers in staat stelt om surround sound te horen en te voelen, zonder gebruik te maken van extra luidsprekers.

De JBL Bar 5.0 MultiBeam met AirPlay

Hoewel er een afstandsbediening wordt meegeleverd, is de soundbar ook zonder goed te gebruiken. De Bar 5.0 werkt namelijk volledig draadloos, werkt met alle voice control en muziekdiensten, beschikt over AirPlay 2, heeft een ingebouwde Chromecast en heeft Bluetooth.

De JBL Bar 5.0 Multibeam is in het voorjaar te verkrijgen en kost €399.

JBL Charge 5

JBL heeft ook de Charge-lijn een update gegeven. De populaire speaker is alweer toe aan z’n vijfde versie en ditmaal betreft het enkele kleine updates ten opzicht van de Charge 4. De Charge 5 heeft dezelfde 20 uur aan batterij, een soortgelijk design en is ook waterdicht met een IP67-classificatie. In deze nieuwe versie zit echter een ‘racetrackvormige’ driver, een aparte tweeter en dubbele passieve radiatoren. Dit moet voor indrukwekkende audiohelderheid en diepe bassen gaan zorgen, aldus JBL zelf.

De JBL Charge 5

De JBL Charge 5 is vanaf maart 2021 te koop en kost €179

De JBL Charge-speakers staan al enkele jaren aan de top, maar er is genoeg keuze voor wie wat anders wil. Bekijk hier alle Bluetooth speakers die we aanraden.

Bekijk ook

Dit zijn de beste Bluetooth-speakers voor onderweg

Zoek je een draagbare Bluetooth speaker? Bekijk dan deze draagbare speakers met oplaadbare accu voor onderweg, zodat je overal naar muziek kunt luisteren!

HP Elite Wireless Earbuds

HP heeft zich echt op de thuiswerkers gericht met de HP Elite Wireless Earbuds. Deze oordopjes met ruisonderdrukking kunnen moeiteloos schakelen tussen je werk-pc of je iPhone. De oortjes hebben 9.2 mm drivers en frequentiebereik tussen de 20 en 18.000 Hz. De Elite Wireless Earbuds beschikken daarnaast over Bluetooth 5.0 wat het mogelijk maakt om aan meerdere apparaten gekoppeld te zijn. Ook zitten er omnidirectionele microfoons in waardoor het geluid beter opgepakt wordt. Om de Earbuds volledig naar eigen wens in te stellen komt er een app, die ook voor iPhone beschikbaar komt.

De HP Elite Wireless Earbuds

De oordopjes komen in een oplaadcase met USB C-aansluiting. Volgens HP hoef je ze maar 15 minuten op te laden om er 1,5 uur mee te luisteren. De case doet er daarnaast 2 uur over om de Wireless Earbuds volledig op te laden.

De HP Elite Wireless Earbuds moeten in april 2021 verschijnen en krijgen een prijskaartje van $199.

JLab JBuds Frames

Voor wie wel wil genieten van muziek, maar geen oordopjes of koptelefoon op wil is er de JBuds Frames van JLab. Dit is een Bluetooth-gadget speciaal voor je bril of zonnebril. De JBuds Frames zijn twee kleine speakers die je op de pootjes van je bril kunt bevestigen. Hierdoor richten de speakers zich naar je oor, waardoor je kunt genieten van muziek.

De JLab JBuds Frames

De JLab JBuds Frames zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, mocht je alleen aan één kant muziek willen horen. De modules zijn acht uur lang te gebruiken voordat de batterij leeg is en beschikken over een IPX4-classificatie en kan dus tegen een beetje water en zweet.

De JBud Frames worden ‘in de lente’ verwacht en hebben een prijskaartje van $50

De JBuds Frames zijn niet de eerste open earbuds op de markt. Onlangs kwam Bose ook al met een oplossing voor sporters.

Bekijk ook

Deze nieuwe Bose-oordopjes gaan niet helemaal je oor in

Bose komt met de Sport Open Earbudds, een set draadloze oordopjes met een uniek design. De oordopjes gaan namelijk niet helemaal je oren in en zijn vooral bedoeld voor sporters die niet houden van in-ear oordopjes.

Dell UltraSharp 40 Curved WUHD Monitor

Dell heeft de eerste 40-inch ultrawide curved monitor uitgebracht. De monitor heeft een resolutie van 5120×2160, ook wel WUHD genoemd. Dit is geen 5k scherm, maar heeft 140 PPI. Dit komt overeen met een 32-inch 4k scherm, maar met meer kijkruimte. de UltraSharp monitor heeft een aspect ratio van 21:9, ideaal voor multitaskers die slechts een scherm willen.

De Dell UltraSharp 40 Curved WUHD Monitor.

Het scherm is voornamelijk interessant omdat het beschikt over een Thunderbolt 3-aansluiting. Hierdoor hoef je je Mac met slechts een kabel aan te sluiten. Ook kan de monitor een MacBook Pro met eenzelfde kabel opladen. Daarnaast heeft het scherm twee HDMI-aansluitingen, een 1.4 DisplayPort, drie USB A-aansluitingen, een Ethernet aansluiting en een jack aansluiting.

De Dell UltraSharp 40 Curved WUHD Monitor wordt eind januari verwacht en heeft in de Verenigde Staten een prijskaartje van $2,099.99 gekregen.

Mudra band

Het bedrijf Wearables Devices heeft een manier gevonden om de Apple Watch nog iets slimmer te maken. Het bedrijf heeft de Mudra Band voor de Apple Watch uitgebracht en hiermee hoef je je Apple Watch niet meer aan te raken. Het bandje is een slimme toevoeging wat ervoor zorgt dat je je Apple Watch door middel van bewegingen kan bedienen. De Mudra Band heeft een sensor ingebouwd dat de signalen van je hersenen naar je vingers detecteert en koppelt er vervolgens een actie aan. Sta je bijvoorbeeld net afwasje te doen en kun je je Apple Watch niet bedienen? Dan kun je met je wijsvinger op je duim tikken om een telefoongesprek aan te nemen.

De Mudra Band voor je Apple Watch

Je kunt de acties zelf instellen. Wil je Siri activeren met je ringvinger? Geen probleem. De Mudra Band werkt met Bluetooth Low Energie om te communiceren met je Apple Watch. Het bandje is geschikt voor 38mm, 40mm, 42mm en 44mm Apple Watches.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De Madura Band wordt in maart verwacht en moet $179 gaan kosten.

Ook TP-Link heeft van zich laten horen. Het bedrijf heeft enkele nieuwe routers gepresenteerd, waaronder twee mesh systemen. Alle nieuwe routers van TP-Link ondersteunen WiFi 6. Als eerste is de Deco X96, een tri-band router die 2.4Ghz, 5Ghz en 6Ghz ondersteund. Volgens TP-Link kunnen hiermee snelheden tot 6.600 Mps worden behaald. Het systeem gebruikt daarnaast AI om het beste WiFi-signaal te creëren.

De Deco X96

Als tweede heeft het bedrijf de Deco X76 Plus geïntroduceerd. Ook dit is een zogenoemde tri-band router, maar is ideaal voor gebruikers van smart producten. De X76 Plus werkt niet alleen als mesh systeem, maar ook als een smart hub om alle slimme apparaten in je woning mee te verbinden. Alles over de beste WiFi 6 routers lees je in onderstaand artikel.

Bekijk ook

Met deze wifi 6-routers blijft jouw huishouden op snelheid

Wifi 6, ook wel Wireless AX genoemd, verbetert je draadloze netwerk. Je hebt er hiervoor een wifi 6-router nodig, zodat je kunt profiteren van alle voordelen. Dit zijn de wifi 6-routers van dit moment!

Deco X76 Plus

De nieuwe routers komen in de loop van 2021 beschikbaar, maar prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Satechi Dock5

Satechi staat bekend om de vele Apple-accessoires die het bedrijf maakt, zoals oplaaddocks, Mac-apparatuur en meer. De Dock5 is een nieuwe compacte oplaaddock voor maximaal vijf apparaten, zoals AirPods, iPhones en iPads. De dock bestaat uit een draadloos oplaadpunt met 10W, met daarachter gleuven om iPhones of iPads in te zetten. Met een korte oplaadkabel verbind je deze aan de usb-poorten aan de zijkant. De usb-a-poorten werken met 12W, terwijl de twee usb-c-poorten 20W per stuk leveren.

Satechi Dock5.

De Satechi Dock5 kost $59,99 (exclusief verzendkosten) en verscheept ook naar Nederland. We verwachten deze dock op een later moment ook bij Nederlandse winkeliers.

Nederlands tintje

De opening van CES 2021 heeft een Nederlands en zelfs een koninklijk tintje. Dit jaar is er namelijk de grootste Nederlandse deelname ooit en niemand minder dan prins Constantijn en Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer zullen deze virtuele stand openen, wat natuurlijk online te volgen is.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.