BeoPlay A1 - Vakantiespecial

Draadloze Bluetooth speakers voor iPhone en iPad: deze raden wij aan

Zoek je een draagbare Bluetooth speaker? Bekijk dan deze draagbare speakers met oplaadbare accu voor onderweg, zodat je overal naar muziek kunt luisteren!

BeoPlay A1 - Vakantiespecial

Een draagbare speaker komt altijd van pas. Zo kun je op het strand, bij het zwembad, op de camping of ergens anders altijd met anderen naar van jullie favoriete muziek genieten. Deze speakers vormen slechts een greep uit het beschikbare aanbod.

BeoPlay A1

BeoPlay A1 - grijs voor-aanzicht

De BeoPlay A1 van Bang & Olufsen is een compacte speaker die voor zijn formaat een krachtig geluid produceert. Door zijn ontwerp kan hij een 360 graden geluid simuleren, het is dus niet nodig om recht voor de speaker te zitten. Je kunt je iPhone draadloos met de speaker verbinden via Bluetooth. De A1 heeft ook een ingebouwde microfoon die je kunt gebruiken om mee te bellen, handig als je je handen vrij wilt hebben tijdens het koken. De BeoPlay A1 kan ook prima mee naar buiten, hij kan tegen een stootje en is stof- en spatwaterbestendig. Een dagje strand overleeft de speaker ook gemakkelijk gezien de accuduur van 24 uur. Kenmerkend aan de A1 is het leren koord waarmee je hem overal op kunt hangen, binnenshuis of aan je rugzak tijdens een wandeling of het stuur van je fiets. De BeoPlay A1 heeft een splinternieuwe USB-C aansluiting waarmee je hem kunt opladen. Je krijgt er echter een kabel bij waarmee hij ook samenwerkt met normale USB-apparaten. De speaker is beschikbaar in de kleuren grijs en groen.

Bekijken: BeoPlay A1 (ca. 250 euro)


JBL Charge 3

JBL Charge 3

De JBL Charge 3 is een draadloze speaker die gebruikt maakt van dubbele passieve radiatoren de je muziek een krachtige bas geven. Naast handsfree bellen kun je zelfs je iPhone of iPad aan de speaker opladen. Handig als je op vakantie even niet in de buurt bent van een stopcontact. De speaker gaat zelf 20 uur mee dus daarmee zit je ook niet zomaar zonder muziek. Ben je met één of meer vrienden dan heeft de Charge 3 ook een handige functie die je 3 smartphones of tablets tegelijkertijd aan de speaker laat koppelen. Zo kun je om beurten je favoriete muziek afspelen. Met een speciale JBL Connect-app kun je zelfs meerdere JBL speakers aan elkaar koppelen, handig voor op een feestje. De JBL Charge 3 is stof- en waterbestendig en komt in de kleuren blauw, zwart, grijs, rood en turquoise.

Bekijken: JBL Charge 3 (ca. 150 euro)


UE Roll 2

UE Roll 2

Deze Ultimate Ears Bluetooth speaker kun je zonder problemen meenemen naar het strand, zwembad of meer. De speaker is waterbestendig en kun je zelfs een half uur lang onder water houden. Mits je hem niet dieper dan 1 meter houdt. De speaker heeft een krachtig geluid en kan muziek ook ruimtelijk in 360 graden weergeven. De UE Roll 2 heeft een koord en klem aan de achterkant waarmee je hem tijdens een wandeling makkelijk aan je broek kunt klemmen. Ook kun je hem in de douche gebruiken om muziek af te spelen. De speaker komt zelfs met een opblaasbaar kussentje waardoor je hem kunt laten drijven op het water. Handig als je op je luchtbed dobbert in het zwembad. De UE Roll 2 is er in de kleuren zwart, blauw, paars en oranje.

Bekijken: UE Roll 2 (ca. 70 euro)


Caliber HPG407BT

Caliber HPG407BT met riem

De Caliber is geen reguliere Bluetooth speaker. De forse speaker kan een krachtig stereogeluid produceren en komt vanwege zijn formaat met een riem die je om je schouder kunt hangen. De Caliber heeft een ingebouwde FM-tuner zodat je altijd muziek kunt ophebben, ook als je even niet weet wat je wilt afspelen. Ook heeft de Caliber ondersteuning voor muziek vanaf een SD kaart of een USB-stick. Heb je niet altijd je iPhone bij de hand dan is het handig om te weten dat de speaker ook duidelijke knoppen voor volume en het kiezen van nummers heeft. Dat scheelt bovendien ook voor de accu van je iPhone of iPad. De speaker heeft een bereik van 10 meter en is verkrijgbaar is zwart of wit.

Bekijken: Caliper HPG407BT (ca. €40 euro (€39,99)


JBL Go

JBL Go - oranje

De JBL Go is al een tijdje op de markt maar is nog steeds erg populair omdat het een goedkope en erg handzame speaker is. De Go is bedoeld om makkelijk mee te nemen en is dan ook zeer geschikt voor op de camping, het bos of in het park. De speaker geeft een prima geluid en is ook geschikt om binnenkomende telefoontjes mee op te nemen. Ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je prima verstaanbaar bent, ook als je in een druk park bent. De muziek stopt tijdens het bellen natuurlijk automatisch. Wordt de speaker ‘geleend’ door een medekampeerder, dan ben je in ieder geval niet handenvol geld kwijt. De JBL Go komt in allerlei kleuren zoals oranje, blauw, grijs, roze, rood, geel en mint. Je kunt hem ook gewoon in het zwart aanschaffen.

Bekijken: JBL Go (ca. 30 euro)


Luister je ook graag muziek via een hoofdtelefoon of oordopjes? We hebben tevens vijf hippe hoofdtelefoons en vijf fijne oordopjes voor je op een rij gezet.

Dit artikel is onderdeel van de iCulture Vakantiespecial. Kijk ook eens naar de hippe hoofdtelefoons en vijf fijne oordopjes met telefoonfunctionaliteit.

Dit artikel is geactualiseerd in augustus 2017. Er kan op dit artikel niet meer gereageerd worden. Heb je tips of opmerkingen? Stuur dan een reactie via onderstaand formulier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt augustus 2018
Categorie Accessoires
Onderwerpen speaker, vakantiespecial