Archief voor 'ces'

Victrola Stream Onyx

CES 2023 round-up: de meest interessante nieuwtjes

Deze nieuwe producten vielen ons op

· Er worden tijdens de Consumer Electronic Show in Las Vegas heel wat aankondigingen gedaan. Sommige zijn ook interessant voor Apple-gebruikers en in deze round-up zetten we de beste op een rijtje.

Accessoires
Nanoleaf Skylight

[CES2023] Nanoleaf Skylight: lichtpanelen voor het plafond

· Nanoleaf heeft nieuwe lichtpanelen voor het plafond aangekondigd. Het gaat om een modulair systeem waarbij je meerdere vierkante lichtpanelen kunt combineren. Je kunt ze bedienen met de eveneens nieuw aangekondigde Nanoleaf Sense+ lichtknoppen en schakelaars en de nieuwe slimme assistent Nala.

Accessoires
Eyeware Beam volgt via je iPhone je ogen

Eyeware Beam volgt je oogbewegingen via Face ID op de iPhone

Ideaal voor gamers

· Met de Eyeware Beam-app voor iOS is het mogelijk om de TrueDepth-camera op een heel andere manier te gebruiken. Met deze app kun je namelijk je oog en hoofdbewegingen volgen terwijl je bijvoorbeeld een spel aan het spelen bent op je PC.

Apps
ces 2020 techtrends

Dit was CES 2020: de beste aankondigingen voor Apple-gebruikers

Dit zijn onze vijf favoriete aankondigingen

· CES 2020 is afgelopen en er waren weer heel veel aankondigingen van accessoires en nieuwe producten die we mogen verwachten. Apple was voor het eerst ook aanwezig en daarnaast zijn er veel nieuwe HomeKit-accessoires aangekondigd. Bekijk dit overzicht van aankondigingen en trends van dit jaar!

Accessoires, Achtergrond