Apple Watch International Collection: Japan, Mexico, Nederland.

Apple komt met International Collection Apple Watch-bandjes voor Olympische Spelen

Apple introduceert 22 nieuwe bandjes voor de Olympische Spelen. Het gaat om de nieuwe International Collection, met speciale bandjes voor landen van de Olympische Spelen. Nederland en België zitten er ook bij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Een aantal jaar geleden introduceerde Apple al speciale bandjes voor de Olympische Spelen, maar die bandjes waren alleen voor deelnemende sporten en alleen te koop in de Apple Store in Brazilië, waar destijds de Olympische Spelen gehouden werden. Maar voor de Olympische Spelen 2020 in Tokyo, die aankomende augustus een jaar later dan gepland gehouden worden, heeft Apple de nieuwe International Collection Apple Watch-bandjes. Er zijn ook bandjes voor Nederland en België.

International Collection Apple Watch-bandjes voor Olympische Spelen

Het gaat om in totaal 22 Sport Loop bandjes die uitgerust zijn in de kleuren van de landen. Voor Nederland heeft Apple gekozen voor een oranje bandje met witte randjes. De Belgische variant bestaat uit een geel bandje met rood randje. Andere landen die hun eigen bandje krijgen, zijn Australië, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittanië, Griekenland, Italië, Jamaica, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden en de VS.

Apple Watch International Collection: Nederland en België.

De bandjes zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, exclusief bij Apple. Elk bandje van elk land is in de Apple Store te koop. De prijs van de bandjes is €49.

Bekijken:

Apple Watch International Collection: Japan, Mexico, Nederland.

Op de verpakking zit ook een App Clip. Daarmee kan je de bijbehorende wijzerplaat downloaden, maar je kunt die ook zelf maken. Wij bij iCulture hebben eerder al een Nederland-wijzerplaat voor je gemaakt die er ook mooi bij past.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2021, 8:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje
5 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.