Apple Watch International Collection: Japan, Mexico, Nederland.

Apple komt met International Collection Apple Watch-bandjes voor Olympische Spelen

Apple introduceert 22 nieuwe bandjes voor de Olympische Spelen. Het gaat om de nieuwe International Collection, met speciale bandjes voor landen van de Olympische Spelen. Nederland en België zitten er ook bij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Een aantal jaar geleden introduceerde Apple al speciale bandjes voor de Olympische Spelen, maar die bandjes waren alleen voor deelnemende sporten en alleen te koop in de Apple Store in Brazilië, waar destijds de Olympische Spelen gehouden werden. Maar voor de Olympische Spelen 2020 in Tokyo, die aankomende augustus een jaar later dan gepland gehouden worden, heeft Apple de nieuwe International Collection Apple Watch-bandjes. Er zijn ook bandjes voor Nederland en België.

International Collection Apple Watch-bandjes voor Olympische Spelen

Het gaat om in totaal 22 Sport Loop bandjes die uitgerust zijn in de kleuren van de landen. Voor Nederland heeft Apple gekozen voor een oranje bandje met witte randjes. De Belgische variant bestaat uit een geel bandje met rood randje. Andere landen die hun eigen bandje krijgen, zijn Australië, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittanië, Griekenland, Italië, Jamaica, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Rusland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden en de VS.

Apple Watch International Collection: Nederland en België.

De bandjes zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, exclusief bij Apple. Elk bandje van elk land is in de Apple Store te koop. De prijs van de bandjes is €49.

Bekijken:

Apple Watch International Collection: Japan, Mexico, Nederland.

Op de verpakking zit ook een App Clip. Daarmee kan je de bijbehorende wijzerplaat downloaden, maar je kunt die ook zelf maken. Wij bij iCulture hebben eerder al een Nederland-wijzerplaat voor je gemaakt die er ook mooi bij past.

Bekijk ook

Deze Apple Watch-wijzerplaat maakt je oranje outfit helemaal af

Ben je van top tot teen in oranje en heb je een wijzerplaat nodig die daar perfect op aansluit? We hebben een speciale Apple Watch wijzerplaat van de Nederlandse vlag voor je gemaakt, om je oranje outfit helemaal af te maken. Ook voor Belgische fans hebben we een passende wijzerplaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.