Sonos Move: ook voor buitenshuis

Sonos brengt batterijvervangingskit voor Sonos Move uit

Met de Sonos Move kun je uren muziek luisteren zonder opladen, maar een batterij werkt niet eeuwig. Gelukkig kun je deze nu zelf vervangen met speciale vervangingskit.
Johan Hockelmann - · Laatst bijgewerkt:

Sonos laat het je zelf doen
Sonos heeft een batterijvervangingskit voor de Sonos Move aangekondigd. Hiermee kun je eigenhandig de batterij van de portable speaker vervangen. Sonos heeft in het verleden wel laten weten dat de batterij van de Sonos Move te vervangen is, maar liet nog in het midden hoe precies. In deze nieuwe set zit niet alleen een nieuwe accu, maar ook de juiste schroefjes en andere tools om deze te vervangen. Na vervanging gaat de speaker weer drie jaar of ruwweg 900 laadcycli mee, net als het origineel, zo claimt Sonos. De set is in zowel zwart als wit verkrijgbaar, net als de Sonos Move zelf. Je bevestigt de set aan de onderkant van de speaker.

Sonos Move Batterijvervangingsset

De set is op de site van Sonos te bestellen en heeft een prijskaartje van €79 gekregen. De set komt ook in Nederland beschikbaar, heeft Sonos ons bevestigd. Hoewel CES 2021 in volle gang is werd de aankondiging niet op de beurs gedaan, want daar is Sonos niet aanwezig.

De batterijvervangingskit voor de Sonos Move.

Sonos Move in het kort

De Sonos Move is sinds september 2019 te koop en is de eerste portable speaker van het bedrijf. De Move heeft een accuduur van 10 uur en werkt met Google Assistent en AirPlay 2. Binnenshuis werkt de draagbare speaker met WiFi en buitenshuis via Bluetooth. Hij kost in Nederland €399. Lees hieronder onze uitgebreide review van de Sonos Move of bekijk welke Sonos-speakers er nog meer verkrijgbaar zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2021, 15:04
Bron Bron AppleInsider
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, sonos, speaker

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.