Nieuwe versie Belkin 3-in-1 MagSafe-oplader geschikt voor snelladen Apple Watch

Belkin heeft een nieuwe versie van haar populaire 3-in-1 MagSafe-lader aangekondigd. De nieuwe variant is ook geschikt voor het snelladen van de Apple Watch Series 7. De overige specificaties zijn gelijk gebleven.

Als je de Apple Watch wil snelladen, heb je daar een paar dingen voor nodig. Allereerst de nieuwste Apple Watch Series 7, in combinatie met de meegeleverde snellere oplader. Maar daarnaast heb je ook nog een bijbehorende usb-c-adapter van minimaal 18W nodig. Een andere manier is om een alles-in-één oplader te gebruiken, die de nieuwste oplaadspecificaties voor de Apple Watch heeft. Het eerder uitgebrachte platte MagSafe-oplaadstation van Belkin is daarvoor geschikt, maar nu komt daar een tweede optie bij. Ook de gewone Belkin 3-in-1 Boost Charge Pro MagSafe-oplader is er nu in een nieuwe versie met snelladen voor de Apple Watch Series 7.

Belkin Boost Charge Pro 3-in-1 MagSafe nu met Apple Watch Series 7 snelladen

De nieuwe versie ondersteunt het opladen van je Apple Watch met 15W, maar dus alleen als je een Apple Watch Series 7 (of nieuwer) hebt. De reeds bestaande versie ondersteunt nog maar 5W opladen van je Apple Watch. Volgens Belkin laad je met de nieuwe versie de Apple Watch Series 7 tot 33% sneller op. Dat betekent dat het horloge in 45 minuten opgeladen is van 0% tot 80%.

Belkin 3-in-1 MagSafe Boost Charge Pro oplader voor snelladen Apple Watch

De nieuwe versie is al te vinden op de website van Belkin, maar is op dit moment nog niet te bestellen. In de VS is de nieuwe versie iets duurder dan de eerdere variant: hij kost $149,95 in plaats van $139,95. We verwachten dat hij in Europa ook iets van €150,- gaat kosten. De Apple Watch-lader op de nieuwe versie ziet er iets anders uit. Het Apple Watch-deel is ietsjes groter, al zie je dat alleen als je de twee versies naast elkaar zet. De nieuwe variant is ook geschikt voor het opladen van andere Apple Watch-modellen, al gaat dat dan niet sneller.

Belkin 3-in-1 MagSafe-oplader in zwart vanaf de zijkant met snelladen Apple Watch Series 7

Release eerdere versie 3-in-1 Belkin MagSafe oplader

Met de 3-in-1 MagSafe-oplader van Belkin kun je zowel je iPhone 12 of iPhone 13 via MagSafe als je Apple Watch en AirPods opladen. Je iPhone en Apple Watch rusten via magnetisch op de zwevende standaard, terwijl je je AirPods-doosje op de voet legt. De oplader heeft een vermogen van 15W en komt met een stekker. Deze eerdere versie van begin 2021 is dus niet geschikt voor snelladen van de Apple Watch. Deze MagSafe-oplader van Belkin komt in zowel wit als zwart en heeft een adviesprijs van €149,99. Omdat de iPhone via magneten aan de oplader hangt, is hij niet geschikt voor oudere iPhones.

Bekijk de eerdere versie zonder Apple Watch snelladen hier:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Eind 2020 bracht Belkin ook de magnetische ventilatiehouder PRO uit. Dit is een MagSafe-houder voor in de auto, die je aan je ventilatierooster klikt. Dankzij MagSafe hoef je je iPhone zelf niet tussen een houdertje te klikken, zodat je hem met één hand kan ophangen. Helaas laadt deze houder je iPhone niet op.

Bekijk ook

Belkin iPhone MagSafe-houder voor de auto nu in de winkel

De MagSafe iPhone-houder voor de auto ligt nu in de Apple Store. Je krijgt eind november geleverd, maar deze houder voor het ventilatierooster heeft wel één groot nadeel.

Revisiegeschiedenis:

  • 2022 - 29 juni: Artikel bijgewerkt na aankondiging van nieuwe versie met snelladen op Apple Watch.
  • 2021 - 17 februari: Artikel bijgewerkt na release van de oplader.

MagSafe

MagSafe is een magnetische aansluiting voor het opladen van je device. Er zijn twee varianten: MagSafe op de iPhone is een magnetische schijf om accessoires vast te plakken en om je toestel draadloos op te laden op 15 Watt, terwijl MagSafe 3 op de Mac een magnetische kabelaansluiting is. Dit voorkomt dat je MacBook op de grond valt als er iemand over de kabel struikelt. Apple maakt kabels met MagSafe-aansluiting voor de Mac en voor de iPhone zijn er allerlei accessoires zoals de MagSafe Charger. Alle uitleg over MagSafe vind je hier!

MagSafe

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.