Belkin MagSafe accessoires

Belkin 3-in-1 MagSafe-oplader vanaf nu te bestellen

Al in oktober kondigde Belkin een 3-in-1 Boost Charge Pro MagSafe-oplader aan, maar nu pas ligt de oplader in de winkels. De release van de Belkin MagSafe-oplader was lange tijd onduidelijk, maar je kan hem nu bestellen.

Tijdens Apple’s oktober event van 2020 onthulde Apple MagSafe, de nieuwe magnetische aansluiting achterop de nieuwste iPhones. Apple liet meteen een aantal van haar eigen MagSafe-accessoires zien, maar toonde ook enkele opladers van andere bedrijven. Eén van die merken is Belkin, het bedrijf dat al jarenlang hofleverancier is wat betreft Apple-opladers. Het klapstuk van de line-up is de nieuwe 3-in-1 MagSafe lader van Belkin, die vanaf nu te bestellen is.

Release Belkin 3-in-1 MagSafe Boost Charge Pro oplader

Tot op het laatste moment van 2020 beweerde Belkin nog dat de release van haar MagSafe-oplader nog in het afgelopen jaar zou zijn, maar op de Q&A-pagina op de Belkin-website liet het bedrijf weten dat de oplader ‘in ongeveer een maand’ beschikbaar moest zijn. Uiteindelijk verscheen de oplader begin januari in de Amerikaanse Apple Store, maar de release in Nederland was nog onduidelijk. Gelukkig is aan die onduidelijkheid nu een einde gekomen, want de oplader is bij de online Apple Store te bestellen.

Bekijk ze hier:

  • Belkin Boost Charge Pro 3-in-1 MagSafe wit: €149,95
  • Belkin Boost Charge Pro 3-in-1 MagSafe zwart: €149,95

Met de 3-in-1 MagSafe-oplader van Belkin kun je zowel je iPhone 12 via MagSafe als je Apple Watch en AirPods opladen. Je iPhone en Apple Watch rusten via magnetisch op de zwevende standaard, terwijl je je AirPods-doosje op de voet legt. De oplader heeft een vermogen van 15W en komt met een stekker. Deze MagSafe-oplader van Belkin komt in zowel wit als zwart en heeft een adviesprijs van €149,99. Omdat de iPhone via magneten aan de oplader hangt, is hij niet geschikt voor oudere iPhones.

Eind vorig jaar bracht Belkin ook de magnetische ventilatiehouder PRO uit. Dit is een MagSafe-houder voor in de auto, die je aan je ventilatierooster klikt. Dankzij MagSafe hoef je je iPhone zelf niet tussen een houdertje te klikken, zodat je hem met één hand kan ophangen. Helaas laadt deze houder je iPhone niet op.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021 - 17 februari: Artikel bijgewerkt na release van de oplader.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2021, 9:08
Via Via iMore
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, magsafe
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.