Black Friday 2018 Apple: heel veel korting op Apple-producten

Black Friday 2018 komt eraan en dat betekent: profiteren van de beste koopjes en aanbiedingen, geselecteerd. door de redactie van iCulture. Alleen koopjes die voor Apple-fans leuk zijn zijn.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Wanneer is Apple Black Friday 2018?

Black Friday vindt altijd aan het eind van november plaats. In 2018 valt het koopjesfestijn op vrijdag 24 november, dus ruim voor Sinterklaas en Kerst. Dat geeft je dus mooi de gelegenheid om nog even snel wat leuke kortingen te scoren. Dit uit de Verenigde Staten overgewaaide fenomeen krijgt ook in Nederland steeds meer aandacht. Zo kun je vroegtijdig alvast wat Sinterklaas- en kerstcadeau’s scoren voor je partner, kinderen of andere naasten. De genoemde oorspronkelijke prijzen zijn vaak de adviesprijzen van de fabrikant, dus controleer bij altijd wel even hoe goed de aanbieding is.

Welke winkels doen mee aan Black Friday 2018?

De acties van de diverse winkels zijn nog niet bekend, maar we kunnen al wel vertellen welke winkels altijd meedoen aan Black Friday. Ook dit jaar zullen zij weer uitpakken met leuke koopjes op het gebied van iPads, Macs, speakers, HomeKit-spulletjes en hoezen. Omdat er zoveel

Apple Store Black Friday.

Apple Store Black Friday-kortingen 2018

Meestal krijg je bij de Apple Store een cadeaukaart bij aanschaf van een iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. De actie geldt echter niet voor elk model, want de nieuwste iPhones vallen bijvoorbeeld buiten de boot. De cadeaukaart is alleen in te leveren bij een volgende bestelling in de online of fysieke Apple Store. De waarde van de cadeaukaart varieert ook per model.

Dit was het aanbod in 2017:


iPhone X kopen

In onze iPhone prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor de iPhone X. Kies voor een losse iPhone X vanaf 1159 euro of neem een iPhone X met abonnement, dat is af te sluiten via alle bekende providers. Iets krapper in je portemonnee? Overweeg dan een refurbished iPhone.


Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2018, 17:41