Specials

Hier vind je onze specials rondom bijzondere thema’s m.b.t. het onderwerp Apple. Sommige topics verdienen een eigen special, zodat jij alles over dat onderwerp overzichtelijk bij elkaar vindt.

Apple Mac-event 2023 ingezoomd

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het Scary Fast Mac-event

Apple's Mac-event van oktober 2023 is achter de rug. Tijdens het Scary Fast-event heeft Apple nieuwe Macs aangekondigd: nieuwe MacBook Pro's én een nieuwe iMac, voorzien van de nieuwste generatie Apple Silicon-chips. Lees hier in de samenvatting van Apple's oktober 2023-event de belangrijkste details van de nieuwe producten. Of bekijk de presentatie terug met de video van het Scary Fast-event.

Apple-logo van WWDC 2023

Round-up: samenvatting van alle WWDC 2023-aankondigingen!

De WWDC-keynote zit erop! De WWDC 2023 staat in het teken van de introductie van de Apple Vision Pro, nieuwe Macs en software updates zoals iOS 17 en macOS 14 Sonoma. In deze round-up lees je de WWDC 2023 samenvatting met alle aankondigingen.

Grote versie van Apple's september 2022 iPhone 14 event uitnodiging

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 14-event

Apple's iPhone 14-event zit erop beginnen en met dit artikel ben je in één klap van alles op de hoogte: kijk de presentatie terug, lees de hoogtepunten van de belangrijkste aankondigingen en de uitgebreide samenvatting. Alles wat je moet weten over het iPhone-event van 2022 vind je hier!

WWDC 2021 keynote event lichter

Round-up: samenvatting van alle WWDC 2021-aankondigingen!

Heb jij ook al zin in de WWDC 2021? Vandaag is het zover! In deze special lees je alles wat je moet weten, lees je vandaag de liveblog van de WWDC 2021 keynote én lees je achteraf in alle gemak de samenvatting van de WWDC 2021!

Vrouw met iPhone en hond

Maak jouw nieuwe iPhone fantastisch met eSIM van Simyo!

Enthousiaste iCulture lezers zijn in een testpanel met de Simyo eSIM aan de slag gegaan. Wat zijn hun bevindingen nu de testperiode is beëindigd? En wie zijn de prijswinnaars van onze winacties? In deze Simyo eSIM special lees je alles wat je over Simyo eSIM moet weten.