Apple Back to School 2021.

Apple’s Back to School-actie is gestart! Gratis AirPods bij Mac en iPads

Apple's Back to School 2021 kortingsactie is nu officieel van start gegaan in Europese landen, ook in Nederland. Net als voorgaande jaren krijg je gratis AirPods bij in aanmerking komende producten.

De Nederlandse Back to School-pagina staat nu live! Ook in Nederland krijg je gratis AirPods als je een iPad of Mac voor je studie aanschaft. Kijk snel!

Wat is Back to School bij Apple?

Back to School is een kortingsactie in de zomer en aan het begin van het studiejaar. Je kunt bij Apple terecht voor een gratis product bij aankoop van een Mac of iPad voor je studie. Wat is er dit jaar te krijgen? Wanneer start de actie in Nederland? Net als vorig jaar kiest Apple ook dit jaar voor een set gratis AirPods bij bepaalde Macs en iPads.

Bekijk hier de Back to School-actie!

Lees ook over andere studentenkortingen aan het begin van het nieuwe studiejaar.

Back to School bij Apple in Nederland

Inmiddels is de nieuwe Back to School 2021-actie van Apple nog niet in Nederland van start gegaan. In de VS was Apple’s jaarlijkse actie al eerder begonnen.

Gratis AirPods voor studenten

Apple geeft dit jaar opnieuw gratis AirPods weg. Je kunt kiezen uit de volgende cadeau’s:

  • AirPods met normale case: geen bijbetaling
  • AirPods met draadloze oplaadcase: €50,01 bijbetaling
  • AirPods Pro: €100,01 bijbetaling

De europrijzen zijn dit jaar identiek aan vorig jaar. De AirPods Max doet nog niet mee met de actie.

Je krijgt dit cadeau bij aanschaf van de volgende producten voor je studie:

Het geldt dus niet voor de iPad mini en de standaard iPad. De iPad Air doet dit jaar wel weer mee. De bijbetaling is voor alle producten gelijk, ongeacht of je een iPad Pro van rond de 900 euro of een iMac Pro van meer dan 5000 euro kiest.

De actie geldt zowel in de online Apple Store als in de fysieke winkels en duurt tot eind oktober of zolang de voorraad strekt.

Bekijk hier het complete aanbod op het gebied van onderwijskorting.

Back to School 2021: gratis AirPods

Elk jaar in de zomermaanden tot en met oktober organiseert Apple voor studenten, hun ouders en onderwijzend personeel de Back to School-actie. De promotie houdt in dat je een gratis cadeau krijgt bij aankoop van een Mac of iPad voor je studie. Daarnaast kom je in aanmerking voor de goedkopere onderwijsprijzen voor Macs, iPads en andere producten.

Apple Back to School 2020.

De promotie geldt maar korte tijd en is beschikbaar voor studenten die hoger onderwijs volgen, ouders die een Mac of iPad namens een student aanschaffen en medewerkers van onderwijsinstituten. Zij komen niet alleen in aanmerking voor onderwijskorting, maar krijgen er dus ook een gratis cadeautje bij.

Als je via de onderwijsshop van Apple een in aanmerking komende Mac of iPad aanschaft krijg je bij de bestelling de mogelijkheid om een van de drie opties voor AirPods aan je winkelwagentje toe te voegen. Bij de duurdere AirPods moet je wel bijbetalen. Uiteindelijk komt de korting uit op €147,93.

Back to School is een van de weinige momenten dat Apple extra korting geeft, bovenop de onderwijskorting. Tussen 2015 en 2019 gaf Apple een Beats-product bij de aankoop, de jaren daarvoor een cadeaukaart. Daarnaast krijg je nog wat extra korting op bepaalde accessoires, AppleCare+ en dergelijke.

Bekijk de kleine lettertjes onderaan deze pagina voor de spelregels.

Meer tips voor studenten
We hebben nog meer tips voor studenten:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!