Apple Back to School 2020.

Actie geldt nog steeds: krijg gratis AirPods tijdens Apple’s Back to School

Apple's Back to School kortingsactie loopt nog steeds. Dat betekent dat je gratis AirPods krijgt bij in aanmerking komende producten. Ontdek welke Back to School-kortingen er zijn bij Apple.

Wat is Back to School bij Apple?

Back to School is een kortingsactie aan het begin van het studiejaar. Je kunt bij Apple terecht voor een gratis product bij aankoop van een Mac of iPad voor je studie. Wat is er dit jaar te krijgen? Voorgaande jaren kwam je in aanmerking voor een gratis Beats-koptelefoon, maar dit jaar heeft Apple voor AirPods gekozen.

Bekijk hier de Back to School-actie!

Lees ook over andere studentenkortingen aan het begin van het nieuwe studiejaar.

Gratis AirPods voor studenten

Apple geeft dit jaar gratis AirPods weg. Je kunt kiezen uit de volgende cadeau’s:

  • AirPods met normale case: geen bijbetaling
  • AirPods met draadloze oplaadcase: €50,01 bijbetaling
  • AirPods Pro: €100,01 bijbetaling

Je krijgt dit cadeau bij aanschaf van de volgende producten voor je studie:

Het geldt dus niet voor de Mac Pro, iPad mini en de standaard iPad. Sinds september 2020 doet ook de iPad Air 2019 niet meer mee, omdat deze niet meer in Apple’s assortiment zit. De bijbetaling is voor alle producten gelijk, ongeacht of je een iPad Pro van rond de 900 euro of een iMac Pro van meer dan 5000 euro kiest.

De actie loopt van 9 juli 2020 tot en met 29 oktober 2020, zowel in de online Apple Store als in de fysieke winkels.

Bekijk hier het complete aanbod op het gebied van onderwijskorting.

Back to School 2020: gratis AirPods

Elk jaar in de zomermaanden tot en met oktober organiseert Apple voor studenten, hun ouders en onderwijzend personeel de Back to School-actie. De promotie houdt in dat je een gratis cadeau krijgt bij aankoop van een Mac of iPad voor je studie. Daarnaast kom je in aanmerking voor de goedkopere onderwijsprijzen voor Macs, iPads en andere producten.

Apple Back to School 2020.

De promotie geldt maar korte tijd en is beschikbaar voor studenten die hoger onderwijs volgen, ouders die een Mac of iPad namens een student aanschaffen en medewerkers van onderwijsinstituten. Zij komen niet alleen in aanmerking voor onderwijskorting, maar krijgen er dus ook een gratis cadeautje bij.

Als je via de onderwijsshop van Apple een in aanmerking komende Mac of iPad aanschaft krijg je bij de bestelling de mogelijkheid om een van de drie opties voor AirPods aan je winkelwagentje toe te voegen. Bij de duurdere AirPods moet je wel bijbetalen. Uiteindelijk komt de korting uit op €147,93.

Back to School is een van de weinige momenten dat Apple extra korting geeft, bovenop de onderwijskorting. Tussen 2015 en 2019 gaf Apple een Beats-product bij de aankoop, de jaren daarvoor een cadeaukaart. Daarnaast krijg je nog wat extra korting op bepaalde accessoires, AppleCare+ en dergelijke.

Bekijk de kleine lettertjes onderaan deze pagina voor de spelregels.

Meer tips voor studenten
We hebben nog meer tips voor studenten:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt oktober 2020