Apple Back to School 2020.

Apple’s Back to School-actie is gestart in Nederland en België

Gratis AirPods bij aankoop voor je studie

Het nieuwe studiejaar gaat over een paar maanden weer beginnen en dat betekent altijd leuke Back to School kortingsacties. Ontdek welke Back to School-kortingen er zijn bij Apple, Mac-resellers en andere winkels!

Back to School 2020

Update 8 juli 2020: Back To School is nu gestart voor Nederland, België en de meeste andere Europese landen. Ook in Mexico, enkele landen in Azië en het Midden Oosten kun je een extra cadeautje bij je bestelling krijgen.

Bekijk hier de Back to School-actie!

Apple Back to School 2020.

Wat is Back to School?

Back to School is een kortingsactie aan het begin van het studiejaar. Je kunt bij Apple terecht voor een gratis product bij aankoop van een Mac of iPad voor je studie. Wat is er dit jaar te krijgen? Voorgaande jaren kwam je in aanmerking voor een gratis Beats-koptelefoon, maar dit jaar heeft Apple voor AirPods gekozen.

Bekijk hier de Back to School-actie!

Lees ook over andere studentenkortingen aan het begin van het nieuwe studiejaar.

Meestal kondigen winkelketens zoals Amac en Mediamarkt ook eigen Back to School-acties aan.

Gratis AirPods voor studenten

Apple geeft dit jaar gratis AirPods weg. Je kunt kiezen uit de volgende cadeau’s:

  • AirPods met normale case: geen bijbetaling
  • AirPods met draadloze oplaadcase: €50,01 bijbetaling
  • AirPods Pro: €100,01 bijbetaling

Je krijgt dit cadeau bij aanschaf van de volgende producten voor je studie:

Het geldt dus niet voor de Mac Pro, iPad mini en de standaard iPad. De bijbetaling is voor alle producten gelijk, ongeacht of je een iPad Air van rond de 500 euro of een iMac Pro van meer dan 5000 euro kiest.

Bekijk hier het complete aanbod op het gebied van onderwijskorting.

Back to School 2020: gratis AirPods

Elk jaar in de zomermaanden organiseert Apple voor studenten, hun ouders en onderwijzend personeel de Back to School-actie. De promotie houdt in dat je een gratis cadeau krijgt bij aankoop van een Mac voor je studie. Daarnaast kom je in aanmerking voor de goedkopere onderwijsprijzen voor Macs, iPads en andere producten.
De promotie geldt maar korte tijd en is beschikbaar voor studenten die hoger onderwijs volgen, ouders die een Mac of iPad namens een student aanschaffen en medewerkers van onderwijsinstituten. Zij komen niet alleen in aanmerking voor onderwijskorting, maar krijgen er dus ook een gratis cadeautje bij.

Als je via de onderwijsshop van Apple een in aanmerking komende Mac aanschaft krijg je bij de bestelling de mogelijkheid om een van de drie opties voor AirPods aan je winkelwagentje toe te voegen. Bij de duurdere AirPods moet je wel bijbetalen.

Back to School is een van de weinige momenten dat Apple extra korting geeft, bovenop de onderwijskorting. Tussen 2015 en 2019 gaf Apple een Beats-product bij de aankoop, de jaren daarvoor een cadeaukaart. Daarnaast krijg je nog wat extra korting op bepaalde accessoires, AppleCare+ en dergelijke.

De actie duurt meestal tot september. Bekijk de kleine lettertjes onderaan deze pagina voor de spelregels.

We hebben nog meer tips voor studenten:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt juli 2020