Ledvion snoerdimmer

Reacties voor: Deze snoerdimmer maakt je bestaande schemerlamp geschikt voor Philips Hue

Heb je een bestaande schemerlamp die je het liefst zou willen dimmen, dan is deze snoerdimmer van Nordic Light Solutions misschien het antwoord.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Wanneer je je hue bridge niet rechtstreeks koppelt aan Homekit maar deze koppelt aan een Homey kan je via de Homey-app Homekitty alle accessoires die de Homey kent, besturen via de Home-app van Apple. Ook accessoires die van oorsprong niet geschikt zijn voor Homekit. Zo kan je dus, via een omweg, deze schakelaar ook in Homekit krijgen.

    Reageer op Marc

    • Jouw oplossing via Homey is toch wel voor mensen die zelf graag veel met hun smart home bezig zijn. Dat is mijn ervaring met Homey. Het is een makkelijke oplossing voor alles, maar vraagt tijd.

      Alles met native homekit ondersteuning vraagt bijna geen onderhoud aan je smart home. Dus naast dat het veel goedkoper is om geen Homey te gebruiken, is het ook voor veel mensen een veel gebruiksvriendelijkere optie.

      Dus ik adviseer iedereen toch echt om alleen maar producten te kopen die DIRECT samenwerken met het platform na keuze. In mijn ogen moet verlichting niet via een Homey of Home Assistant moeten lopen, met alle mogelijke errors tot gevolg. Ik gebruik ook Home Assistant en Homebridge, maar dat is voor een paar uitzonderingen in mijn huis, niet de basis smart home stuff.

      Reageer op Ro

  2. Worden inderdaad niet zelf gemaakt. Komen uit China

    Reageer op Jens

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.