Reacties voor: Netatmo introduceert nieuwe modulerende thermostaat met HomeKit in Nederland

Geschikt voor OpenTherm-boilers
Netatmo heeft een nieuwe Slimme Modulerende Thermostaat in Nederland uitgebracht. Deze nieuwe thermostaat zorgt voor een nauwkeurigere regeling van de temperatuur in huis en werkt ook met OpenTherm.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Op dit moment ben ik in bezit van Toon, de thermostaat van Eneco. Ben daar erg over te spreken ivm alle instellingen per dag en uur en het op afstand kunnen bedienen. Echter ik betaal €4,50 (of €4,95 zelfs, dit moet ik nakijken) per maand aan huur.

    Als ik dit bedrag vergelijk met de aanschaf van de modulerende thermostaat van Netatmo, zou ik grofweg na 4 jaar de Netatmo eruit hebben. Zijn er nog meer voor- en/of nadelen, weet iemand dat misschien? Kan iemand iets zinnigs hierover zeggen of is er iemand die ervaring heeft met Toon en is overgegaan naar Netatmo (met of zonder modulatie)?

  2. @Aagje: misschien een beetje of topic maar heb zelf ook Eneco, maar gekozen voor de honeywell lyric T6. Deze bevalt prima. Deze is rond de 140 euro.
    Nadeel is wel dat je niet zo als bij de Tado thermostaat ook radiator knoppen hebt. Dus je regelt de temperatuur in 1 zone net zoals met je Toon. Met Tado zou je ook nog afzonderlijk radiatoren kunnen bedienen, maar wordt dan wel een dure hobby 😄.

  3. Origineel geplaatst door Sdoornewaard
    @Aagje: misschien een beetje of topic maar heb zelf ook Eneco, maar gekozen voor de honeywell lyric T6. Deze bevalt prima. Deze is rond de 140 euro.

    Nadeel is wel dat je niet zo als bij de Tado thermostaat ook radiator knoppen hebt. Dus je regelt de temperatuur in 1 zone net zoals met je Toon. Met Tado zou je ook nog afzonderlijk radiatoren kunnen bedienen, maar wordt dan wel een dure hobby 😄.

    Dank voor je reactie 🤞🏼. Wat kan jouw Honeywell T6 😀? Misschien off-topic hoe ik nu reageer.

    Mijn bedoeling met een thermostaat is dat ie – naast het in te stellen atoomprogramma – ook het verbruik per dag of zelfs uur bijhoudt. Toon van Eneco doet dit perfect. Krijg steeds een duimpje als ik onder het verwachtte verbruik zit. Dat stimuleert mij om nog zuiniger te gaan stoken. Heb dus ook best veel bespaart dankzij Toon. Kan ik nog meer besparen, zoals bv. op het maandelijkse abonnementsgeld, vraag ik me ik af, maar wel met behoud van dezelfde soort functies als ik nu heb…. Het is een oud huis. Verschillende zones om te stoken is hier niet van toepassing.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.