iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max reserveren is gestart: dit moet je weten

Wil je de iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max reserveren? Je kan vanaf nu terecht bij diverse webshops en providers voor het reserveren van deze iPhone 12 modellen. Alle informatie die je moet weten over het reserveren van de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max lees je hier.

De HomePod mini en de lederen cases voor de iPhone 12-serie zijn vanaf vandaag ook te bestellen! Voor de HomePod mini geldt dit voor een beperkt aantal landen, waaronder Duitsland en Frankrijk.

iPhone 12 mini reserveren

Het reserveren van de iPhone 12 mini is gestart! Dat betekent dat je vanaf nu jouw favoriet kan bestellen bij een winkel of provider die gestart is met het aannemen van reserveringen voor de iPhone 12 mini abonnementen en de losse toestellen. Lees ook ons artikel met de iPhone 12 pre-order tips, zodat je niet misgrijpt.

Bekijk ook

De pre-order van de paarse iPhone 12 start vandaag

De pre-order van de paarse iPhone 12 en de iPhone 12 mini start vandaag om 14:00 uur! In dit artikel geven we tips om de pre-order zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je kunt kiezen uit de iPhone 12 en de iPhone 12 mini in een opvallende lichtpaarse kleur.

iPhone 12 Pro Max reserveren

Vanaf 14:00 uur start ook de pre-order van de iPhone 12 Pro Max. Zoals altijd moet je er snel bij zijn als je als eerste jouw gewenste toestel in handen wil hebben. De eerste leveringen vinden plaats op 13 november, maar mogelijk raakt de voorraad al sneller op. Zeker de populaire modellen met 64GB en 128GB raken snel uitverkocht, dus bereid je goed voor. Wil je geen los toestel, dan kun je ook kijken naar de iPhone 12 Pro Max abonnementen en bijvoorbeeld je huidige abonnement verlengen of overstappen naar een andere provider.

Zodra de eerste providers hun abonnementen bekend hebben gemaakt verschijnen ze in deze vergelijker:


Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

Twijfel je nog welke je moet kiezen? Lees dan onze iPhone-vergelijkingen:

Bekijk ook

iPhone vergelijken: dit is jouw iPhone-keuzehulp!

Welke iPhone kiezen? In deze keuzehulp gaan we iPhones vergelijken: je ziet welke iPhones momenteel verkrijgbaar zijn en helpen je bij de keuze welke iPhone kopen. En we vergelijken de specs van de verkrijgbare modellen, van de iPhone 15 Pro tot de iPhone SE. Zodat jij precies weet welke iPhone bij jou past!


iPhone 12 mini reserveren: dit zijn je opties

De iPhone 12 mini is de nieuwe kleine iPhone met 5,4-inch display. Je kan bij dit model kiezen uit vijf kleuren: blauw, groen, rood, wit en zwart. De iPhone 12 mini heeft een snelle A14-chip, een nieuw Ceramic Shield OLED-display dat extra valbestendig is, een nieuw design met vlakke zijkanten en ondersteuning voor 5G. Het is door het compacte formaat de kleinste 5G-smartphone ter wereld. Dit model heeft een dubbele camera met een groothoek- en ultragroothoeklens. Met de iPhone 12 mini kun je nu ook filmen in HDR Dolby Vision en bovendien zien je foto’s er mooier uit. De iPhone 12 mini is beschikbaar met 64GB, 128GB en 256GB opslag en een vanafprijs van €809,-.

Verder lezen:

Prijsvergelijker iPhone 12 mini

Je kunt de iPhone 12 mini bestellen bij de volgende aanbieders:
Odido | Mobiel | KPN | Vodafone | Belsimpel

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | Bol | Belsimpel | Mobiel | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.


iPhone 12 Pro Max reserveren: hier kun je terecht

De iPhone 12 Pro Max heeft vrijwel dezelfde specificaties als de iPhone 12 Pro, maar met meer verbeteringen op het gebied van de camera. De iPhone 12 Pro een verbeterde groothoeklens die meer licht doorlaat. De telelens laat je iets verder optisch inzoomen (2,5x in plaats van 2x) en ook de digitale zoom gaat verder. Het 6,7-inch display is een stuk groter dan de 6,1-inch van de gewone Pro, zodat je nog meer van je apps kan bekijken zonder te scrollen. Het design is vernieuwd met vlakke zijkanten en je kan kiezen uit vier kleuren: het nieuwe oceaanblauw, grafiet, goud en zilver. De iPhone 12 Pro Max komt standaard met 128GB opslag, maar je kan ook kiezen voor 256GB of 512GB. De vanafprijs ligt op €1.259,-.

Lees ook onze aparte artikelen:

Prijsvergelijker iPhone 12 Pro Max

Je kunt de iPhone 12 Pro bestellen met de volgende abonnementen:
Odido | Mobiel | KPN | Vodafone | Belsimpel

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | Bol | MediaMarkt

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.


iPhone 12 reserveren bij Apple

Wil je de iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max reserveren bij Apple? We adviseren om dat online te doen, zodat je niet de deur uit hoeft. Eventueel kun je kiezen voor afhalen in de winkel, als je in de buurt van een Apple Store woont. Hou er ook rekening mee dat je het beste met een creditcard kunt afrekenen, omdat er bij iDEAL-betalingen vertraging kan oplopen bij de verwerking, waardoor je het toestel mogelijk later hebt.

Zo zit het met de iPhone 12 levertijd bij Apple:

  • iPhone 12 mini: verwachte levering vanaf 13 november (afhalen op 13 november mogelijk)
  • iPhone 12 Pro Max: verwachte levering vanaf 13 november (afhalen op 13 november mogelijk)

Check regelmatig de levertijden, ook voor ophalen in de winkel. Als jouw favoriet niet meer snel te leveren is, kun je jouw iPhone 12 misschien wel reserveren voor ophalen in de winkel. Je betaalt dan meteen en je bent verzekerd van een exemplaar op de dag van de release.

Bekijk ook

Alles over de iPhone 15 levertijd: hoe zit het met de voorraad?

Op deze pagina lees je alles over de iPhone 15 en iPhone 15 Pro levertijd en beschikbaarheid van de verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. We vertellen je hoe het zit met de levertijd en voorraden bij diverse winkels en providers, zodat je niet te lang op je bestelling hoeft te wachten.

iPhone 12 reserveren bij providers

Net als Apple starten providers vanaf vrijdag 6 november om 14:00 met de reserveringen van de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max. De leveringen vinden op zijn vroegst een week later plaats, maar soms hebben kopers mazzel. Providers willen nog wel eens een dag eerder leveren, al kan je ook pech hebben waardoor je iets langer moet wachten op je iPhone 12 reservering.

Een iPhone 12 mini met abonnement afsluiten kan bij de volgende providers:

  • KPN: voorraad nog niet bekend
  • T-Mobile: voorraad nog niet bekend
  • Tele2: voorraad nog niet bekend
  • Vodafone: voorraad nog niet bekend

Wil je liever de iPhone 12 Pro Max met abonnement, dan kan dat natuurlijk ook.

Lees ook onze andere artikelen:

Wil je de toestellen onderling vergelijken? Ook dat kan:

https://www.iculture.nl/iphone/vergelijken/iphone-12-pro-vs-iphone-12-pro-max/

Actuele iPhone 12 mini deals

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max was het grootste toestel van najaar 2020. Het is de opvolger van de iPhone 11 Pro Max maar met een groter 6,7-inch display, ondersteuning voor 5G en een nieuw design met vlakke zijkanten. Dit toestel had de meest uitgebreide camera van de 2020-serie, inclusief een LiDAR scanner voor betere 3D-dieptemeting. Lees ook onze iPhone 12 Pro Max review. Dit model is opgevolgd door de iPhone 13 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.