iPhone 12 vs iPhone 12 Pro.

Praat mee: ga jij de iPhone 12 bestellen (en zo ja, welke)? [poll]

Vanaf vrijdag 16 oktober is zover: dan kun je de iPhone 12 en iPhone 12 Pro bestellen. We zijn benieuwd of jij dat gaat doen. Misschien wacht je nog op de mini of Pro Max, of sla je een jaartje over? Praat mee met andere iCulture-lezers, zodat je weet welke modellen het meest populair zijn!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 12 bestellen bij providers en webwinkels

Vanaf vrijdagmiddag 14:00 uur kun je de iPhone 12 bestellen bij de providers, webwinkels en natuurlijk ook bij Apple. Dat betekent dat je vanaf dat moment jouw favoriete toestel kan bestellen bij een winkel of provider die gestart is met het aannemen van bestellingen voor de iPhone 12 abonnementen. Daarnaast kun je een bestelling plaatsen voor de iPhone 12 Pro abonnementen. Let op dat het nu alleen nog gaat om deze twee modellen met 6,1-inch scherm. De mini en Pro Max komen later dit jaar in november.

Er is dit jaar meer keuze dan ooit. Misschien twijfel je nog en kunnen andere iCulture-lezers je tips geven. Vandaar dat we met dit artikel jullie aanmoedigen om zoveel mogelijk tips en ervaringen uit te wisselen. Welk model ga jij bestellen? Heb je al een kleur en opslagcapaciteit gekozen? Laat je mening horen in onderstaande polls en in de reacties!

Je kunt vanaf vrijdag 16 oktober de iPhone 12 en iPhone 12 Pro bestellen bij de volgende aanbieders:
T-Mobile | Tele2 | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Amac | Coolblue | YourMacStore | BCC | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | Mediamarkt


Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. De iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max zijn vanaf november te bestellen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

Welke kleur ga jij kiezen?
Wat kleuren betreft zit je dit jaar helemaal goed. De iPhone 12 Pro is verkrijgbaar in vier kleuren en bij de iPhone 12 kun je zelfs kiezen uit vijf kleuren. Heb jij je favoriete kleur al gekozen, dan zijn we benieuwd welke dat is.

Je kunt de iPhone 12 kleuren-poll ook invullen via deze link.

Welk model ga jij kiezen?
Je kunt vandaag twee modellen kiezen, de iPhone 12 of de iPhone 12 Pro, die beide voorzien zijn van een 6,1-inch OLED-scherm. Later zullen de twee andere formaten mini en Pro Max beschikbaar komen.

Je kunt de poll voor de iPhone 12 modellen ook invullen via deze link.

iPhone 12 pre-order

De iPhone 12 is het nieuwe toestel voor iedereen. Dit toestel is beschikbaar met 64GB, 128GB en 256GB opslag en een vanafprijs van €909,-. Je kan kiezen uit vijf kleuren: blauw, groen, rood, wit en zwart. De iPhone 12 heeft een snelle A14-chip, een nieuw Ceramic Shield OLED-display dat extra valbestendig is, een nieuw design met vlakke zijkanten en ondersteuning voor 5G. Dit model heeft een dubbele camera met een groothoek- en ultra-groothoeklens.

Verder lezen:iPhone 12 Pro pre-order

De iPhone 12 Pro heeft dezelfde specificaties als de iPhone 12, maar dan met nog meer verbeteringen op het gebied van camera. De iPhone 12 Pro heeft een derde telelens en kan nu met alle lenzen nachtfoto’s maken. Ook zit er een LiDAR Scanner op, waarmee je mooiere portretfoto’s kan maken, zelfs in het donker. Bovendien zorgt deze scanner voor een betere autofocus bij weinig licht. Je kan kiezen uit vier kleuren: het nieuwe oceaanblauw, grafiet, goud en zilver. Kies uit 128GB, 256GB of 512GB opslag.

Lees meer:Zoals altijd moet je er snel bij zijn als je als eerste jouw gewenste toestel in handen wil hebben. De eerste leveringen vinden plaats op 23 oktober, maar mogelijk raakt de voorraad al sneller op. Zeker de populaire modellen met 64GB en 128GB raken snel uitverkocht, dus wees er snel bij. Lees ook ons artikel met de iPhone 12 pre-order tips, zodat je niet misgrijpt.

Twijfel je nog welke je moet kiezen? Lees dan onze vergelijkingen:


iPhone 12 vs iPhone 12 mini.

iPhone 12 bestellen

De iPhone 12 is de nieuwe standaard iPhone met 6,1-inch display. Je kan bij de iPhone 12 kiezen uit zes kleuren: blauw, groen, rood, wit en zwart. Net als de andere modellen heeft dit toestel een snelle A14-chip, een Ceramic Shield OLED-display dat extra valbestendig is, een nieuw design met vlakke zijkanten en ondersteuning voor 5G. Je krijgt een dubbele camera met een groothoek- en ultra-groothoeklens. De iPhone 12 is beschikbaar met 64GB, 128GB en 256GB opslag en een vanafprijs van €909,-.

Verder lezen:


iPhone 12 Pro liggend blauw

iPhone 12 Pro reserveren

De iPhone 12 Pro heeft dezelfde specificaties als de iPhone 12, maar met een stalen rand en een betere camera. De iPhone 12 Pro heeft een derde telelens en kan nu met alle lenzen nachtfoto’s maken. Ook zit er een LiDAR Scanner op, waarmee je sneller kunt focussen bij weinig licht. Je kan kiezen uit vier kleuren: oceaanblauw, grafiet, goud en zilver. De iPhone 12 Pro komt meteen met 128GB opslag, maar je kan ook kiezen voor 256GB of 512GB. De vanafprijs ligt op €1.159,-.

Lees ook onze aparte artikelen:

iPhone 12 (Pro) bestellen bij providers

Net als Apple starten providers vanaf vrijdag 16 oktober om 14:00 met de bestellingen van de iPhone 12. De eerste leveringen vinden plaats op 23 oktober. Providers willen nog wel eens een dag eerder leveren, maar je kan ook iets langer moeten wachten op je iPhone 12 bestelling, als de provider maar weinig stuks geleverd krijgt.

Een iPhone 12 met abonnement afsluiten kan bij de volgende providers:

Lees ook onze andere artikelen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2020, 14:37
Categorie iDevices
Onderwerpen bestellen, iphone 12, iphone 12 pro, preorder
Devices iPhone 12, iPhone 12 Pro

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12

De iPhone 12 is de nieuwste smartphone die Apple in najaar 2020 uitbrengt. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, ondersteuning voor 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.