Praat mee: alle iPhone 12-modellen zijn nu te bestellen, welke kies jij?

Keuzestress? Er zijn meer modellen dan ooit
Alle iPhone 12-modellen zijn vanaf nu te bestellen bij Apple, webwinkels en providers. De iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max zijn nog in pre-order, maar de andere modellen liggen al in de winkel. We zijn benieuwd of jij er eentje besteld hebt. Ben je nog zoekende? Dan vind je in dit artikel alle details waar je terecht kan!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 12 bestellen bij providers en webwinkels

Sinds vrijdag 23 oktober is de iPhone 12 officieel in de verkoop gegaan. Het gaat hier om de modellen met 6,1-inch schermformaat namelijk de iPhone 12 en iPhone 12 Pro. Nu zijn eindelijk ook de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max aan de beurt: de pre-order start vandaag en dat betekent dat je kunt bestellen bij webwinkels, providers en de Apple Store. Voor een iPhone 12 mini met abonnement kun je terecht bij alle providers, die ook de prijzen van hun iPhone 12 Pro Max abonnementen bekend gaan maken.

Er is dit jaar meer keuze dan ooit. Misschien twijfel je nog en kunnen andere iCulture-lezers je tips geven. Vandaar dat we met dit artikel jullie aanmoedigen om zoveel mogelijk tips en ervaringen uit te wisselen. Welk model ga jij bestellen? Heb je al een kleur en opslagcapaciteit gekozen? Laat je mening horen in de reacties!


Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

Twijfel je nog welke je moet kiezen? Lees dan onze iPhone-vergelijkingen:

Bekijk ook

iPhone vergelijken: dit is jouw iPhone-keuzehulp! Welke iPhone past bij mij?

Welke iPhone kiezen? In deze keuzehulp gaan we iPhones vergelijken: je ziet welke iPhones momenteel verkrijgbaar zijn en helpen je bij de keuze welke iPhone kopen. En we vergelijken de specs van de verkrijgbare modellen, van de iPhone 15 Pro tot de iPhone SE. Zodat jij precies weet welke iPhone bij jou past!

iPhone 12 mini bestellen

De iPhone 12 mini is de nieuwe kleine iPhone met 5,4-inch display. Je kan bij dit model kiezen uit vijf kleuren: blauw, groen, rood, wit en zwart. De iPhone 12 mini heeft een snelle A14-chip, een nieuw Ceramic Shield OLED-display dat extra valbestendig is, een nieuw design met vlakke zijkanten en ondersteuning voor 5G. Het is door het compacte formaat de kleinste 5G-smartphone ter wereld. Dit model heeft een dubbele camera met een groothoek- en ultragroothoeklens. Met de iPhone 12 mini kun je nu ook filmen in HDR Dolby Vision en bovendien zien je foto’s er mooier uit. De iPhone 12 mini is beschikbaar met 64GB, 128GB en 256GB opslag en een vanafprijs van €809,-.

Hier kun je de iPhone 12 mini bestellen

Je kunt de iPhone 12 mini bestellen bij de volgende aanbieders:
Odido | Mobiel | KPN | Vodafone | Belsimpel

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | Bol | Belsimpel | Mobiel | MediaMarkt


Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

iPhone 12 mini prijsvergelijker

iPhone 12 en iPhone 12 mini

iPhone 12 bestellen

De iPhone 12 is het nieuwe toestel voor iedereen. Dit toestel is beschikbaar met 64GB, 128GB en 256GB opslag en een vanafprijs van €909,-. Je kan kiezen uit vijf kleuren: blauw, groen, rood, wit en zwart. De iPhone 12 heeft een snelle A14-chip, een nieuw Ceramic Shield OLED-display dat extra valbestendig is, een nieuw design met vlakke zijkanten en ondersteuning voor 5G. Dit model heeft een dubbele camera met een groothoek- en ultra-groothoeklens.

Hier kun je de iPhone 12 bestellen

Je kunt de iPhone 12 bestellen bij de volgende aanbieders:
Odido | Mobiel.nl | KPN | Vodafone | Belsimpel.nl

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | Mediamarkt


Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

iPhone 12 prijsvergelijkeriPhone 12 Pro liggend blauw

iPhone 12 Pro bestellen

De iPhone 12 Pro heeft dezelfde specificaties als de iPhone 12, maar dan met nog meer verbeteringen op het gebied van camera. De iPhone 12 Pro heeft een derde telelens en kan nu met alle lenzen nachtfoto’s maken. Ook zit er een LiDAR Scanner op, waarmee je mooiere portretfoto’s kan maken, zelfs in het donker. Bovendien zorgt deze scanner voor een betere autofocus bij weinig licht. Je kan kiezen uit vier kleuren: het nieuwe oceaanblauw, grafiet, goud en zilver. Kies uit 128GB, 256GB of 512GB opslag.

Hier kun je de iPhone 12 Pro bestellen

iPhone 12 Pro prijsvergelijker

iPhone 12 Pro Max in goud.

iPhone 12 Pro Max bestellen

De iPhone 12 Pro Max heeft vrijwel dezelfde specificaties als de iPhone 12 Pro, maar met meer verbeteringen op het gebied van de camera. De iPhone 12 Pro een verbeterde groothoeklens die meer licht doorlaat. De telelens laat je iets verder optisch inzoomen (2,5x in plaats van 2x) en ook de digitale zoom gaat verder. Het 6,7-inch display is een stuk groter dan de 6,1-inch van de gewone Pro, zodat je nog meer van je apps kan bekijken zonder te scrollen. Het design is vernieuwd met vlakke zijkanten en je kan kiezen uit vier kleuren: het nieuwe oceaanblauw, grafiet, goud en zilver. De iPhone 12 Pro Max komt standaard met 128GB opslag, maar je kan ook kiezen voor 256GB of 512GB. De vanafprijs ligt op €1.259,-.

Hier kun je de iPhone 12 Pro Max bestellen

Je kunt de iPhone 12 Pro bestellen bij de volgende aanbieders:
Odido | Mobiel | KPN | Vodafone | Belsimpel

Verder kun je terecht bij deze winkels en aanbieders:
Coolblue | Bol | Belsimpel | Mobiel | MediaMarkt


Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen. Werken bovenstaande linkjes niet goed? Dan kun je het beste even je adblocker uitschakelen.

iPhone 12 Pro Max prijsvergelijker

iPhone 12 Pro Max vs 11 Pro Max

Twijfel je nog welke je moet kiezen? Lees dan onze vergelijkingen:

Bekijk ook

iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max reserveren is gestart: dit moet je weten

Wil je de iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max reserveren? Je kan vanaf nu terecht bij diverse webshops en providers voor het reserveren van deze iPhone 12 modellen. Alle informatie die je moet weten over het reserveren van de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max lees je hier.

Revisiegeschiedenis:

  • 2020 - 06 november: Nu de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max in pre-order zijn hebben we dit artikel bijgewerkt.

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max was het grootste toestel van najaar 2020. Het is de opvolger van de iPhone 11 Pro Max maar met een groter 6,7-inch display, ondersteuning voor 5G en een nieuw design met vlakke zijkanten. Dit toestel had de meest uitgebreide camera van de 2020-serie, inclusief een LiDAR scanner voor betere 3D-dieptemeting. Lees ook onze iPhone 12 Pro Max review. Dit model is opgevolgd door de iPhone 13 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max

Reacties: 202 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.