Archief voor 'iphone 12 pro max'

iPhone 13 Pro Max in Sierra Blue, achterkant

Zo kun je je grote iPhone Pro Max prettiger bedienen

Ben je van een kleiner model overgestapt naar een iPhone 12 Pro Max of iPhone 13 Pro Max, dan zul je gemerkt hebben dat zo'n toestel behoorlijk fors in de hand ligt. Sommige mensen vinden de iPhone Max-modellen wat zwaar en moeilijker te bedienen, maar met de tips uit dit artikel word je toch vrienden met je supersized iPhone.

iPhone 12 paars camera

De pre-order van de paarse iPhone 12 start vandaag

De pre-order van de paarse iPhone 12 en de iPhone 12 mini start vandaag om 14:00 uur! In dit artikel geven we tips om de pre-order zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je kunt kiezen uit de iPhone 12 en de iPhone 12 mini in een opvallende lichtpaarse kleur.

Halide over iPhone 12 Pro Max

Halide-maker noemt camera van iPhone 12 Pro Max "mind-blowing"

Sebastiaan de With, maker van de Halide-app, heeft een uitgebreide analyse gemaakt van de camera in de iPhone 12 Pro Max. Hij noemt de verbeteringen op het gebied van fotografie "mind-blowing". Maar op de vergelijkingsfoto's met de iPhone 12 is het verschil niet altijd duidelijk te zien.

Mujjo iPhone 12

De beste cases voor de iPhone 12 Pro Max

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 12 Pro Max? We hebben in dit overzicht de mooiste iPhone 12 Pro Max cases voor je op een rij. De hoesjes zorgen voor beschermen, extra grip en een nieuwe look.

iPhone 12 Pro verpakking

Praat mee: alle iPhone 12-modellen zijn nu te bestellen, welke kies jij?

Alle iPhone 12-modellen zijn vanaf nu te bestellen bij Apple, webwinkels en providers. De iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max zijn nog in pre-order, maar de andere modellen liggen al in de winkel. We zijn benieuwd of jij er eentje besteld hebt. Ben je nog zoekende? Dan vind je in dit artikel alle details waar je terecht kan!