iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max kopen als los toestel: prijzen vergelijken en de beste deals

Wil je de iPhone 12 Pro Max als los toestel kopen? We hebben hier alle iPhone 12 Pro Max prijzen verzameld, zowel bij Apple als bij webwinkels. Een losse iPhone 12 Pro Max kan een slimme keuze zijn als je het combineert met een goedkope sim only. De beste deals voor iPhone 12 Pro Max en sim only vind je hier!

iPhone 12 Pro Max: prijs in Nederland

Apple heeft de iPhone 12 Pro Max officieel gepresenteerd als nóg grotere opvolger van de iPhone 11 Pro Max. De prijs blijft echter hetzelfde: vanaf €1.259,-.

Dit zijn de prijzen voor de iPhone 12 Pro Max:

Wil je meer keuze hebben, dan is het verstandig om ook te kijken of jouw favoriete kleur uitvoering bij andere winkels verkrijgbaar is. De eerste winkels hebben hun prijzen al bekendgemaakt, al valt er nog niet veel korting te halen.

BCC | Bol.com | Belsimpel.nl | Mobiel.nl | Mediamarkt | Amac | YourMacStore | Coolblue

Dit model heeft een 6,7-inch scherm. Daarnaast heeft Apple de ‘gewone’ iPhone 12 Pro uitgebracht met een wat gebruikelijker schermformaat van 6,1-inch. Beide modellen hebben een OLED-scherm, 5G-functionaliteit en een drievoudige camera met LiDAR Scanner.

iPhone 12 Pro Max kopen: hier moet je op letten

De iPhone 12 Pro Max is het grootste high-end model in de line-up van 2020. Deze smartphone is bedoeld voor mensen die het liefst een zo groot mogelijk scherm hebben en waarbij de prijs minder een rol speelt. Er zit een 6,7-inch OLED-scherm in, aangevuld met alle vernieuwingen zoals de A14 Bionic-processor en 5G-connectiviteit. De iPhone 12 Pro Max is een slimme keuze als je het allernieuwste toestel met een groot scherm wilt. Door goed op de iPhone-aanbiedingen te letten voorkom je dat je te veel betaalt voor dit toestel. Ook goed om te weten is dat je dit jaar voor het eerst kunt kiezen voor oceaanblauw.

Bij het kopen van een losse iPhone 12 Pro Max kun je het beste op deze punten letten:

  • Kleur: de iPhone 12 Pro Max is leverbaar in spacegrijs, zilver, goud en oceaanblauw (nieuw!). Er zit altijd wel iets bij wat je aanspreekt. Een rustige kleur, of juist iets feller.
  • Opslag: het instapmodel heeft 128GB en dat is ook de minimale hoeveelheid die we aanbevelen om lekker met je toestel te kunnen werken. Lees ook onze tip over opslag kiezen en ons artikel over iPhone 12 opslag.
  • Verkrijgbaarheid: de iPhone 12 Pro Max kan een populair toestel zijn, vooral onder early adopters. Veel webwinkels zullen dit model ook gaan verkopen, zodat je op veel plekken terecht kunt. Hou in het begin rekening met langere levertijden en beperkte voorraden. En hou een alternatieve kleur en/of capaciteit achter de hand als jouw voorkeursmodel moeilijk leverbaar is.

Wil je de iPhone 12 Pro Max los kopen, dan is het van belang of je het toestel later weer wilt doorverkopen. Ben je alweer snel aan een nieuwe iPhone toe, dan is het verstandig als je je toestel weer gemakkelijk kunt doorverkopen op Marktplaats of elders op de tweedehands markt. Veel mensen hebben het liefst de gemiddelde opslag in een neutrale kleur zoals spacegrijs of zwart.

Kijk ook of even of een iPhone-verzekering nodig is en of je AppleCare+ wilt hebben. Dit is een soort schadeverzekering waarbij elk jaar twee schadegevallen gedekt zijn, ook als het je eigen schuld is. Laat je je toestel regelmatig vallen en wil je geen hoesje gebruiken, dan kan de extra dekking een gerust gevoel geven. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen.

Je kunt je iPhone verzekeren bij:

iPhone 12 Pro Max als los toestel of met contract

De iPhone 12 Pro Max is als los toestel verkrijgbaar, maar je zou ook voor een abonnement kunnen kiezen. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij een iPhone 12 Pro Max abonnement krijg je al snel te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost. Dit kan problemen opleveren als je binnenkort een huis wilt kopen. Voordeel van een abonnement via een provider is wel, dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren. Eventueel zou je een deel van de toestelprijs kunnen voorschieten, zodat je onder de 250 euro blijft.

Een los toestel kan voor sommige mensen echter prettiger zijn, omdat je alle vrijheid hebt. Bij een losse iPhone 12 Pro Max betaal je het complete bedrag in één keer. Je weet dan in één keer waar je aan toe bent en hoeft geen rekening meer te houden met afbetalingen.

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar de beste deals te vinden zijn. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone 12 Pro Max hebben voor een scherpe prijs, dan loont het de moeite om goed te vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Daarnaast kun je ook terecht bij alle bekende providers die de iPhone 12 Pro Max abonnementen in het assortiment gaan opnemen.

Losse iPhone 12 Pro Max: iets voor jou?

De iPhone 12 is een van de vier toestellen die Apple in het najaar van 2020 gaat uitbrengen. Je hebt daardoor meer keus dan ooit. Het aantrekkelijke van de iPhone 12 Pro Max is dat het een nieuw toestel is met een groter scherm dan ooit. Wel zul je moeten wachten tot november, want dit model gaat pas op 6 november in pre-order en wordt vanaf 13 november geleverd.

Deze modellen verschijnen ook in de iPhone 12-serie:

  • iPhone 12: technisch hetzelfde als dit model, maar met een groter 6,1-inch scherm.
  • iPhone 12 Pro: het high-end model van dit jaar, met geavanceerdere camera en andere extra’s.
  • iPhone 12 Pro Max: idem, maar met een nog groter scherm van 6,7-inch.

De Pro-modellen bevatten net wat meer extra functies voor de mensen die hogere eisen stellen aan hun toestel. In alle gevallen krijg je de nieuwste processor en het nieuwe design.

iPhone 12 Pro Max of liever een andere iPhone?
De iPhone 12 Pro Max is naar verwachting vanaf oktober/november in Nederland verkrijgbaar via Apple, diverse providers en webwinkels. Aanvankelijk zal er voor sommige modellen nog een lange levertijd zijn. Wil je daar niet op wachten of heb je nu een nieuwe iPhone nodig, dan zou je ook kunnen kiezen voor de huidige iPhone 11 Pro Max. Deze is sinds september 2019 in Nederland verkrijgbaar en met een opslagcapaciteit van 64GB, 128GB en 256GB.

iPhone 12 Pro Max met sim only

Een iPhone 12 Pro Max als los toestel is prima te combineren met een sim only abonnement. Dat is een slimme optie voor mensen die zicht willen houden op hun maandlasten. Je hebt meer flexibiliteit en de prijzen liggen bij sim only vaak wat lager.

Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig is als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!