Leren hoesje met MagSafe voor iPhone 12 nu verkrijgbaar

Kost 65 euro
Veel mensen keken er naar uit en nu is 'ie echt verkrijgbaar: de lederen case voor de iPhone 12. Je hebt nu wat meer keuze om je toestel te beschermen. De leren hoes is voorzien van MagSafe.

Leren case voor iPhone 12 nu te koop

Waarom er langer gewacht moest worden op het leren hoesje met MagSafe voor iPhone 12 is een raadsel, maar wellicht wilde Apple de MagSafe-accessoires wat meer spreiden. Het klassieke leren hoesje is verkrijgbaar in vier kleuren:

  • Zwart
  • Zadelbruin
  • Baltisch blauw
  • California Poppy
  • (PRODUCT)RED

Apple leren hoes voor iPhone 12

Het hoesje is nu te bestellen:


Daarmee is dit leren hoesje iets duurder dan het exemplaar van siliconenrubber, maar gaat ook een stuk langer mee omdat het materiaal minder snel slijt. In onze review van het iPhone-siliconenhoesje kon je lezen hoe het werkt met MagSafe: steek je je iPhone in het hoesje, dan krijg je een animatie op het scherm in dezelfde kleur.

Leren case iPhone 12

Wil je je leren hoesje voor de iPhone 12 aanvullen met accessoires in dezelfde kleuren, dan kun je kiezen voor de:

Leren Wallet California Poppy

Goed om te weten: de leren kaarthouder en het leather link-bandje zijn niet verkrijgbaar in rood. De leren sleeve is alleen verkrijgbaar in zadelbruin, blauw, bruin, rood en roze, niet in zwart.

Leather Link 2020

Er komen nog meer accessoires aan!
Met deze leren case voor iPhone 12 is Apple nog niet klaar. Er komen nog meer accessoires aan voor de iPhone 12. De Magsafe Duo Charger en de leren sleeve staan nog op de planning, maar zullen “later verschijnen”. Of dit betekent dat ze pas volgend jaar in de winkel liggen is nog niet zeker. Apple zou ze ook nog op een rustig moment in december uit kunnen brengen, zodat ze nog last-minute onder de kerstboom kunnen liggen.

MagSafe Duo Charger

De MagSafe Duo Charger is een dubbele draadloze oplader voor de iPhone 12 en Apple Watch. Deze kun je gemakkelijk opvouwen een meenemen als je bijvoorbeeld op reis gaat. De releasedatum is nog niet officieel bekendgemaakt, maar we weten nu wel wat ‘ie kost: 149 euro. Daarmee is deze dubbele oplader een stuk duurder dan de normale MagSafe Charger van 45 euro.

Bekijken: MagSafe Duo Charger voor iPhone 12: 149 euro

Apple leren MagSafe hoesje

Leren sleeve met MagSafe

De leren sleeve met MagSafe is nu ook op de website van Apple verschenen. Je kunt kiezen uit vier kleuren:

  • Baltisch blauw
  • Citrusroze
  • Zadelbruin
  • (PRODUCT)RED

Bekijken: Leren sleeve met MagSafe: 149 euro

Alternatieven: andere leren hoesjes

Zoek je liever een ander leren iPhone 12-hoesje? Je kunt ook kiezen voor de cases van Mujjo voor de iPhone 12-serie.

Mujjo iPhone 12

Verder kun je ook nog deze leren hoesjes vinden in de winkel:

  • Decoded Leather Backcover iPhone 12: €39,90
  • dbramante1928 Copenhagen bookcase: €39,90
  • ESR Metro Premium iPhone 12: €29,90
  • Bugatti Leather Zurigo hoesje: €44
  • Pipetto Magnetic Leather: €49,90

Meer hoesjes vind je bij:

Daarnaast is er weer de BookBook-case van Twelve South, het foliohoesje dat eruit ziet als een oud boek. Ben je nog lang niet uitgekeken op dit type hoesje, dan staat er ook voor de iPhone 12 serie weer eentje voor je klaar. Deze is voorzien van magneten en magneetsluiting, maar is niet officieel MagSafe.

TwelveSouth BookBook iPhone 12

Bekijk ook

Overzicht: MagSafe-accessoires voor je iPhone

Er zijn diverse MagSafe-accessoires te koop voor de iPhone 12- en iPhone 13-serie. Ze zijn speciaal gemaakt voor de magnetische MagSafe-aansluiting op de nieuwste iPhones. Dit is wat je bij Apple en externe fabrikanten kunt vinden!

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12

De iPhone 12 verscheen najaar 2020 en zit nog steeds in het assortiment bij Apple. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Er zijn zes kleuren, met paars als nieuwkomer. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.