iOS 16.3 functies

Reacties voor: Wat is er nieuw in iOS 16.3 en de andere updates? Dit zijn de verbeteringen

iOS 16.3 voor de iPhone is voor iedereen te downloaden. Maar wat zijn de nieuwe functies van iOS 16.3? En welke nieuwe functies brengen de andere updates, zoals iPadOS 16.3 en watchOS 9.3?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Dan hoop ik echt dat de bug weg is waar ik last van heb. Ik krijg geen aanvragen binnen van mijn gezin om apps te downloaden. Vraag om te kopen werkt al een tijd niet. Gisteren nog contact gehad met Apple support. En vandaag als het niet werkt bellen met apple om in contact te komen met iemand die nog meer er van weet. Mijn dochter heeft 16.1.2 en daar krijg ik ze wel van binnen.

  2. Hopelijk komen ze ook met een bugfix voor de woningapp, zodat deze weer normaal werkt!

  3. Wat als de fysieke beveiligingssleutel stuk of verloren is ?

  4. En hopelijk kijken zij gelijk even naar de audio aanwijzingen in de kaarten app. De wegnummers worden verkeerd uitgesproken, de A1 wordt bijvoorbeeld uitgesproken als ‘de1’ en niet als A1 en o.a. Nijmegen-Dukenburg is geworden Nmegen-Dukenburg. Geen supergroot probleem, je verwacht het echter niet.

  5. @Jan-Boudewijn Bunt: Zelfde hier…. Vreemde is dat op de ene afslag er altijd netjes Veghel gezegd wordt en de volgende weer Veeghel

  6. Omrekenen van een route gaat ook niet lekker. Wanneer je zelf afwijkt (bewust) v.d. aangegeven route in Apple maps.

    Werkt dan erg matig

    Hopelijk is dat met een IOS update te verhelpen

  7. @Werner: Om die in te stellen moet je TWEE fysieke keys hebben.

  8. Hopelijk gaan ze eindelijk alle wegnummers als A nummers melden in plaats van E nummers

  9. Zou fijn zijn als HoneKit eens goed ging werken!

  10. Ok dus geen spannende update 🙂

  11. @Werner: Je bent dus ook verplicht twee sleutels te registreren, zodat als er een kapot gaat je een ander als backup hebt zodat je nog wel toegang hebt. (Zodat je zsm weer nog een kan kopen) Ik heb het zelf wel uitgeprobeerd maar omdat ik nog genoeg devices heb die stable draaien heb ik het weer uitgezet voor nu.

    Als beide kapot/verloren zijn dan (voor zover ik me kan herinneren) dan moet je van tevoren een recovery contact ingesteld hebben of een account herstelsleutel. Deze moet je ook wel eerst afzonderlijk ingesteld hebben. Anders kan je fluiten naar de toegang van je Apple ID.

    In het engels staat er ook als bij het instellen: “If you lose them, Apple will not be able to help you access your account.” Alleen die screenshot is niet aanwezig in dit artikel.

  12. Dus weer niks interessants 🤔

  13. Na de update is de geavanceerde gegevensbescherming in te schakelen, dus toch eerder vrijgegeven zou eigenlijk april zijn.

  14. Hoop dat ze HomeKit weer mogelijk maken op oudere iPads… iPhone X wel en iPad mini 4 niet..

  15. Sinds de laatste update geen faceherkenning meer. Gebeld met apple en is idd een bug maar heel erg zeldzaam. Moet een geforceerde herstel update uitvoeren terwijl de iphone (12) is aangesloten op mijn macbook. Ben benieuwd.

  16. Weet iemand waar ik zo een fysieke apple sleutel kan kopen ? Bedankt

  17. (Red.) Artikel bijgewerkt na release van de updates.

  18. Meer mensen die problemen ervaren met het updaten van de homepod? Ik zie enkel nog 16.2 ook na herstarten homepod en router, ook homepod opnieuw instellen geeft enkel nog de 16.2 software, auto update staat aan, maar 16.2 is nergens te bekennen.

  19. Na de iOS update 16.3 heb ik problemen met mijn ICloud.
    De iCloud-reservekopie staat ineens op: “Uit”. Als ik er op klik krijg ik de volgende melding: “Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan. Probeer het later opnieuw”.
    Hebben meer mensen hier last van?
    Hierdoor kan ik geen iCloud-reservekopie meer maken wat ik voorheen altijd wel kon.

  20. @Sebas: Hier ook. Iphone op 16.3 maar de Homepod vind geen update, ook niet handmatig. Zit nog op 16.2

  21. Origineel geplaatst door Marcel
    @Sebas:

    Idem, wacht er ook nog op. Zou die pas beschikbaar zijn zodra alle iPhones die aan Home gekoppeld zijn op 16.3 draaien?

  22. Origineel geplaatst door Maarten
    Hopelijk gaan ze eindelijk alle wegnummers als A nummers melden in plaats van E nummers

    En dan niet DEE4 ipv de A4 zoals nu gebeurt….

  23. @Sander: same here

  24. Origineel geplaatst door Faried
    Weet iemand waar ik zo een fysieke apple sleutel kan kopen ? Bedankt

    Apple maakt deze niet. Je hebt wel Google Titan of Yubikey. Die laatste is aan te raden. Zou dan persoonlijk voor de variant met usb c + lightning gaan en de tweede met usb a icm nfc.

  25. Na de update naar 16.3 ben ik ineens diverse agena’s kwijt die ik extra toegevoegd had in iCloud. Ze verdwenen op ieder apparaat nadat ik daar een wijziging aanbracht. Alleen de standaard agenda bleef over. Herstellen via iCloud hielp niet. Vreemde zaak!

  26. Na de update 16.3 geraak ik niet meer op de mails ! Nog iemand met dit probleem ?

  27. Sinds de update op mijn iphone 11 en ipad air 4 heb ik problemen met binnenkomende oproepen via Facetime en Signal, beide toestellen gaan 1 keer over en verbreken dan gelijk en geven dan de melding: ,oproep gemist. Als ik de ipad uitzet dan gaat het wel goed. Inmiddels al 3x met Apple gebeld maar niets heeft geholpen.
    Hebben meer mensen hier last van?

  28. Sinds de update 16.3 kan ik FaceTime niet meer gebruiken… hopelijk wordt dit snel opgelost. Hij verbind maar je ziet en hoort de ander niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.