Foto's-app in iOS 15.

Reacties voor: Round-up: Dit is er nieuw in de Foto’s-app in iOS 15 en watchOS 8

10 verbeteringen uitgelicht
De Foto's-app heeft in iOS 15 en watchOS 8 een aantal nieuwe functies en verbeteringen gekregen. Voornamelijk de Terugblikken-functie en de Apple Watch-versie hebben veel nieuwe mogelijkheden gekregen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
4 reacties
 1. Ik heb nog steeds niets aan deze app jammer genoeg want de foto’s zouden op volgorde van naam moeten kunnen worden ingesteld. Dan zou ik de app pas gebruiken. Doordat ik 35.000 foto’s heb verdeeld in 130 albums, ben ik dus nog verplicht om Iphoto te gebruiken en mijn computer dus niet te updaten anders kan ik het dus niet meer gebruiken. Ik zou graag een alternatieve app willen die dat wel kan zodat de computer geupdate kan worden. Apple zou het eens moeten doorvoeren maar ze hebben met mijn verzoek nog steeds niets gedaan dus. Erg jammer want durf daardoor dus niet over te gaan naar de Fotos app. Misschien heeft iemand een tip hoe het wel kan.

 2. @CC: Geen 35 duizend foto’s beschikbaar maken op je mobiel ?, wat moet je met zoveel foto’s ?.
  Al mijn foto’s staan op mijn Synology nas, en alleen de foto’s van actuele jaar staan op mijn mijn mobiel.

  Elk jaar gaat mobiel volledige reset en alles gaat eraf, en komt niet 1 foto terug

 3. Ook zo’n 30.000 foto’s. Vanaf 2012.
  Geen problemen met foto app.
  Alle foto’s super eenvoudig te vinden met nieuwe zoek manieren.
  Vroeger deed ik nog wel eens een backup naar mijn lokale nas.
  Nu alleen nog maar complete photo library file via m’n Mac.

  Probleem als je aparte foto backup maakt naar bijv een NAS zit je uit de Apple zoekfunctie. Juist deze is zo makkelijk en veel beter dan third party software.

 4. Indexeren van foto’s (personen) gaat nog steeds uper traag. Na 1,5 maand waren de 50.000 foto’s op m’n iPad Pro pas geïndexeerd. Op m’n iPhone 13 Pro Max zijn er na bijna 1,5 maand nog zo’n 1500 van de 50.000 foto’s niet geïndexeerd.

  Probleem is dat er in een nacht (enkele) duizenden foto’s worden geïndexeerd en dan enkele weken helemaal geen nieuwe foto’s en dan opeens weer enkele duizenden en dan weer enige tijd niks.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.