Archief voor 'foto’s'

Bijlagen versturen in Mail

E-mailbijlagen versturen in Mail op iPhone en iPad

Wil je foto's, documenten en andere bestanden per mail versturen, dan zijn er meerdere manieren om dat te doen op de iPhone en iPad. Deze tip legt twee manieren uit: via het deelmenu en tijdens het schrijven van het e-mailbericht zelf. Ook laten we je zien hoe je een bestaande e-mail als bijlage stuurt in een nieuwe e-mail.

iPad als fotolijstje

Gebruik je iPad als digitaal fotolijstje

Fleur je interieur op met een persoonlijk digitaal fotolijstje. Geen gedoe meer met foto's printen en je hebt altijd de leukste bij de hand. In dit artikel leggen we je uit hoe je gemakkelijk een fotolijstje van je iPad maakt.

iPhone 15 Pro fotograferen

iPhone-foto terugzetten naar het origineel

Bewerk je foto's met de standaard-app Foto's op je iPhone? Dan kun je het origineel altijd gemakkelijk terugzetten door alle aanpassingen terug te draaien. In deze tip leggen we uit hoe je dat doet.

Mensen met grote iPhones

Foto's en video's delen via een link op iPhone en iPad

In de Foto's-app vind je een handige functie waarmee je een foto of video kunt delen via een linkje naar iCloud. Je kan de foto daardoor publiek delen, zonder dat je deze op een speciale plek moet uploaden. Het werkt ook met een grote selectie van meerdere foto's. In deze tip lees je hoe je een foto via iCloud-link deelt.

Foto's van 1 jaar geleden

Bekijk foto's van een jaar geleden met dit trucje

Op de iPhone kun je vanaf het beginscherm foto's van 1 jaar geleden opvragen. Zo bekijk je snel hoe het er een jaar geleden aan toeging, bijvoorbeeld van je vorige verjaardag of een ander moment dat een jaar geleden plaatsvond.

Huisdier herkennen met Foto's-app

Huisdieren herkennen in de Foto's-app in iOS 17

Sinds iOS 17 kan de Foto's-app ook huisdieren herkennen. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt. Alle foto's van hetzelfde huisdier zullen bij elkaar worden getoond, net zoals bij personen het geval is.

Voorkomen dat je ex opduikt in Terugblikken

Zo voorkom je dat je ex in Terugblikken verschijnt

Een break-up ligt vaak gevoelig, des te vervelender is het als je er steeds mee geconfronteerd wordt doordat je ex in Terugblikken verschijnt. Gelukkig kan je daar sinds iOS 15 wat aan doen.

insta-voorbeeld

Deze verborgen instelling maakt jouw Instagram foto's nog mooier!

iPhone-camera's maken de mooiste foto's. Het zijn foto's die je waarschijnlijk graag met anderen deelt op Instagram. Maar wist je dat de fotokwaliteit achteruit gaat bij het uploaden? Met een verborgen schakelaar kun je zorgen dat je foto's zo mooi mogelijk op Instagram terecht komen.

Wasinstructies kleding in iOS 17

Hier zijn 18 handige nieuwe foto- en camerafuncties in iOS 17

In iOS 17 zijn nieuwe functies voor de Foto's- en Camera's-app weer op een paar punten verbeterd. We bespreken er 18 stuks, van het automatisch maken van albums voor je huisdieren tot het omzetten van foto's in stickers. Dit is er nieuw voor mensen die graag foto's maken met hun iPhone!

· 2 reacties